Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, hubertuss napisał(a):

Tak właśnie pis psuł państwo. noe sędziowie wydają g warte wyroki bo nie sa w świetle prawa legalnie zgodnie z prawem powołani więc ich wyroki są g warte. 

g warte to jest twoje gadanie

peowskie brednie nie są wykładnią prawa, więc możesz sobie wyć ile chcesz, ale nic to nie zmieni :D 

• Like 1
Opublikowano
27 minut temu, hubertuss napisał(a):

Tak właśnie pis psuł państwo. noe sędziowie wydają g warte wyroki bo nie sa w świetle prawa legalnie zgodnie z prawem powołani więc ich wyroki są g warte. 

Przestań głupoty gadać !!!

• Like 1
Opublikowano
28 minut temu, hubertuss napisał(a):

jak tam afera coś ucichło ? 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał(a):

Spokojnie, w tym tygodniu będzie grana Budapesztańska ucieczka Pana Zerro xD wierny Tołdi mu zawiezie walizki i się zamelinuje razem z Romanowskim xD

Opublikowano

Zboczeniec recydywista zgwałcił dziecko. Sąd w Poznaniu uchylił wyrok, bo pedofila skazał "neo-sędzia". 

trzeba przykryć czymś, że pis kradnie i nie ma pieniędzy na nic :D 

Wiecie, że obecnie lekarze siedzą w szpitalach i do końca grudnia pracują tylko na część mocy przerobowej, bo NFZ nie ma za co kupić leczenia, wiec spadają wizyty, operacje i diagnostyka planowa?

I spoko, tu nie ma kontrowersji, że mamy personel, płacimy mu, a on nie może leczyć. 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, nie napisał(a):

trzeba przykryć czymś, że pis kradnie i nie ma pieniędzy na nic :D 

Ooooo te PiSowce, to faktycznie bezczelne som.🤣 I wstydu nie majom.

• Haha 1
Opublikowano
28 minut temu, nie napisał(a):

g warte to jest twoje gadanie

peowskie brednie nie są wykładnią prawa, więc możesz sobie wyć ile chcesz, ale nic to nie zmieni :D 

Wykładnią prawa jest samo prawo. Sęk w tym, że pis swego czasu zaczął je zmieniać nie zmieniając prawa nadrzędnego tj konstytucji. Pisowcy zaczęli powoływać sobie jakieś instytucje poza konstytucją i nadawać tym instytucjom i organom jakieś prawa poza konstytucją Stąd wzięli się noesędziowie których wyroki są g warte bo organy które tych sędziów powołały nie mają umocowania prawnego. Bo konstytucja której pis nie mógł zmienić powołanie sędziów powierza innym organom których pis nie mógł przejąć. Taka jest Goebbels wykładnia prawa.

8 minut temu, Roman176 napisał(a):

Spokojnie afera już psiowi zaszkodziła teraz Zero na tapecie.

Opublikowano
11 minut temu, nie napisał(a):

Wiecie, że obecnie lekarze siedzą w szpitalach

Wcześniej też siedzieli w szpitalach, oczywiście nie wszyscy, ale szpital to miejsce gdzie czasem dało się spotkać lekarza.🤣

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, nie napisał(a):

Wiecie, że obecnie lekarze siedzą w szpitalach i do końca grudnia pracują tylko na część mocy przerobowej, bo NFZ nie ma za co kupić leczenia, wiec spadają wizyty, operacje i diagnostyka planowa?

I znowu kłamiesz ;) miałem mieć wizytę u urologa na 18 listopada, a przenieśli mi na 8 listopada ;) oczywiście na NFZ ;)

• Like 1
Opublikowano

znowu 

2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

jakieś instytucje

3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

jakieś prawa

jakieś brednie :D

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@nie Goebbels to, ze mamy w systemie neosędziów których wyroki są nie respektowane bo sędziowie ci zostali powołani nie zgodnie z prawem to jest wina pisu. I twój troling tego nie zmieni. Prawo trzeba zmieniać zgodnie z prawem a nie zgodnie z chciejstwem jakiejś partii politycznej.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

I znowu kłamiesz ;) miałem mieć wizytę u urologa na 18 listopada, a przenieśli mi na 8 listopada ;) oczywiście na NFZ ;)

czy ja napisałem, że nie przenoszą wizyt u urologa?? nie używaj wyrazów, których znaczenia nie rozumiesz

tak mówią lekarze, że z dnia na dzień więcej takich przypadków

Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

czy ja napisałem, że nie przenoszą wizyt u urologa?? nie używaj wyrazów, których znaczenia nie rozumiesz

tak mówią lekarze, że z dnia na dzień więcej takich przypadków

Taaa. A we wsi Telusa mówią że on niewinny bo co niedzielę do Kościoła chodzi xD

Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

mamy w systemie neosędziów

podaj podstawę prawną

6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Prawo trzeba zmieniać zgodnie z prawem

"tak jak my je rozumiemy" - wiadomo

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Taaa. A we wsi Telusa mówią że on niewinny bo co niedzielę do Kościoła chodzi xD

i co? zabronisz im? :D 

Opublikowano
44 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Spokojnie, w tym tygodniu będzie grana Budapesztańska ucieczka Pana Zerro

Sąd Okręgowy w Warszawie podtrzymał decyzję sądu pierwszej instancji o umorzeniu postępowania przeciwko Alvinowi Gajadhurowi, byłemu Głównemu Inspektorowi Transportu Drogowego. To porażka prokuratury i obecnych władz GITD, które chciały ukarania Gajadhura za ujawnienie wiadomości służbowych.

po-łgłówki zobaczyli 🖕  :D 

Opublikowano
52 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Spokojnie, w tym tygodniu będzie grana Budapesztańska ucieczka Pana Zerro xD wierny Tołdi mu zawiezie walizki i się zamelinuje razem z Romanowskim xD

Nowy hymn pisowców:

Przejdziem Wisłę, przejdziem Wartę

będziem Madziarami.

Dał nam przykład Romanowski

jak sp***dalać mamy.

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, nie napisał(a):

Sąd Okręgowy w Warszawie podtrzymał decyzję sądu pierwszej instancji o umorzeniu postępowania przeciwko Alvinowi Gajadhurowi, byłemu Głównemu Inspektorowi Transportu Drogowego. To porażka prokuratury i obecnych władz GITD, które chciały ukarania Gajadhura za ujawnienie wiadomości służbowych.

po-łgłówki zobaczyli 🖕  :D 

Czyli widzisz Goebbels sądy są uczciwe a wam przekaz się rozjeżdża. Pomimo, że pisowiec ale nie złamał prawa i jest czysty. Chyba, ze tam był w składzie noesędzia to niech uważa heheh. To jest najlepsze pisowcy łgają jakie to w Polsce teraz upartyjnione sądy jak się mszczą na pisie a tu takie wyroki zapadają i pisowcy je pokazują jak Goebbels robiąc z siebie durni.

Jak to Goebbels tam pisałeś - tak jak my to rozumiemy?

main_01dopadnie_was_prawo_i_sprawiedliwo_ny_pic.jpg

• Haha 1
Opublikowano
28 minut temu, hubertuss napisał(a):

Czyli widzisz Goebbels sądy są uczciwe a wam przekaz się rozjeżdża. Pomimo, że pisowiec ale nie złamał prawa i jest czysty. Chyba, ze tam był w składzie noesędzia to niech uważa heheh. To jest najlepsze pisowcy łgają jakie to w Polsce teraz upartyjnione sądy jak się mszczą na pisie a tu takie wyroki zapadają i pisowcy je pokazują jak Goebbels robiąc z siebie durni.

Jak to Goebbels tam pisałeś - tak jak my to rozumiemy?

main_01dopadnie_was_prawo_i_sprawiedliwo_ny_pic.jpg

tak, wszyscy sędziowie są tacy sami :D :D 

Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

mamy w systemie neosędziów

gdzie ta podstawa prawna?????????????

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Jak może być podstawa prawna do bezprawia? Neosędzia to bezprawie Goebbels.

A z tymi stronniczymi sędziami to się zaorałeś powyżej. Wyszło ci że jednak nie stronnicze sądy są. 

Opublikowano

KOCHANA UNIA JAK ONA DBA ŻEBY NICZEGO NIE BRAKOWAŁO W EUROPIE .  TYLE UMÓW CO PODPISANE I JESZCZE BĘDZIE PODPISANE .

TO INIA MOŻE SE POZWOLIĆ BYĆ ZIELONA O CHRONIĆ KLIMAT NICZEGO NIE ZABRAKNIE .

KOCHAJCIE UNIĘ . 

3 listopada 2025 .

Negocjacje Układu o Wolnym Handlu Unia Europejska-Indie

W ostatnich miesiącach negocjacje między Komisją Europejską a rządem Indii w sprawie Porozumienia o Wolnym Handlu wyraźnie nabrały tempa. Czynnikiem, który ożywił toczące się od prawie 20 lat rozmowy jest prezydent Donald Trump i jego polityka nakładania taryf na większość krajów świata. Zarówno w Brukseli oraz stolicach państw członkowskich UE, jak i w Delhi zorientowano się, że najlepszym ruchem w takiej sytuacji będzie ożywienie handlu z innymi dużymi partnerami. Dla Polski, rychłe zawarcie umowy Indie-UE to szansa pod warunkiem, że pilnujemy jej szczegółowych zapisów.

https://www.onet.pl/informacje/centrum-stosunkow-miedzynarodowych/negocjacje-ukladu-o-wolnym-handlu-unia-europejska-indie/ct65fp9,30bc1058

Przewodnicząca Komisji Europejskiej Ursula von der Leyen oraz Premier Indii  Narendra Modi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v