Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@nie więcej od pisu nie ściąga nie kłam. Dublet o ile te wykresy prawdziwe sam zdobyłeś mokra szmata na twoim ryju to codzienność a sufit to ukoronował. Pokazałeś wykres z którego wynika że pis ściągał najwięcej. A wam proponował referendum by nie ściągać mistrzu samozaorania.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Adam Gwiazda

Czterech osobników włamało się do Luwru, przecinając okno i dwie gabloty piłą. W siedem minut ukradli dziewięć bezcennych klejnotów.
Dyrektorem muzeum jest Laurence des Cars, pierwsza kobieta w historii. Zamiast inwestować w zabezpieczenia wolała sprywatyzować kawiarnię otwartą niegdyś dla publiczności, a teraz dla niej samej i jej ekipy. Renowacja kosztowała pół miliona euro.
Po objęciu stanowiska mianowała szefem ochrony muzeum Dominique Buffin, również pierwszą kobietę na tym stanowisku. Prestiżowy „Le Monde” poświęcił jej wtedy artykuł: „Bardzo symboliczne. Po raz pierwszy w historii najczęściej odwiedzane muzeum na świecie jest chronione przez kobietę.”
Do jej obowiązków należy zarządzanie recepcją, bezpieczeństwem, nadzorowanie systemu biletów wstępu dla zwiedzających oraz dbanie o bezpieczeństwo zbiorów narodowych. W tym celu zatrudnia blisko 950 pracowników i zajmuje się Luwrem, Ogrodami Carrousel i Ogrodami Tuileries.
Dało jej radę czterech facetów w odblaskowych kamizelkach z podnośnikiem i piłą.

Opublikowano (edytowane)

Misię tez wydaje że to fejki zwłaszcza ten dolny z wyróżnieniem narodowości. A czy ludzie z UA musza mieć w ogóle zezwolenie by podjąć u nas pracę czy rynek jest otwarty? Poza tym wykresy i dane nie uwzględniają podziału na to ilu osobom takie zezwolenie wydano jako przedłużenie bo często sa one wydawane czasowo. Chyba nawet zawsze. @nie mokra szmata na ryju to twoje logo.

Goebbelsowi ktoś fejka podrzucił a on szaleje.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał(a):

Adam Gwiazda

Czterech osobników włamało się do Luwru, przecinając okno i dwie gabloty piłą. W siedem minut ukradli dziewięć bezcennych klejnotów.
Dyrektorem muzeum jest Laurence des Cars, pierwsza kobieta w historii. Zamiast inwestować w zabezpieczenia wolała sprywatyzować kawiarnię otwartą niegdyś dla publiczności, a teraz dla niej samej i jej ekipy. Renowacja kosztowała pół miliona euro.
Po objęciu stanowiska mianowała szefem ochrony muzeum Dominique Buffin, również pierwszą kobietę na tym stanowisku. Prestiżowy „Le Monde” poświęcił jej wtedy artykuł: „Bardzo symboliczne. Po raz pierwszy w historii najczęściej odwiedzane muzeum na świecie jest chronione przez kobietę.”
Do jej obowiązków należy zarządzanie recepcją, bezpieczeństwem, nadzorowanie systemu biletów wstępu dla zwiedzających oraz dbanie o bezpieczeństwo zbiorów narodowych. W tym celu zatrudnia blisko 950 pracowników i zajmuje się Luwrem, Ogrodami Carrousel i Ogrodami Tuileries.
Dało jej radę czterech facetów w odblaskowych kamizelkach z podnośnikiem i piłą.

Że wszystko przez kobiety?🤔

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

Adam Gwiazda

Tam przewala się tyle tysięcy ludzi, że normalnie kosmos. Zarządzanie ochroną w takim obiekcie to nie jesr zadanie dla jakieś baby. Podobny stopień ochrony co podczas zamachu na Trumpa.

20240909_161411.jpg

20240909_170957.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Że wszystko przez kobiety?🤔

Eeeeee tam. Ci w odblaskowych kamizelkach, to pewnie była dobrze wyszkolona bojówka LGBT. A wiadomo że z francuskim LGBT żartów nie ma.

• Haha 2
Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

1,5 tys zezwoleń na pracę dla Ukraińców ?? Przecież te dane śmierdzą z daleka ...

okopres to peowski portal, myślisz, że kłamią? :D 

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Eeeeee tam. Ci w odblaskowych kamizelkach, to pewnie była dobrze wyszkolona bojówka LGBT. A wiadomo że z francuskim LGBT żartów nie ma.

Czlowieku tam są takie tysiące ludzi, że dziwne, że i tak to zauważyli. 🤣

Fajna rzecz w Luwrze jest taka że nie ma tam murzynów. Ich sztuka i historia nie interesuje. Nie wiem jakiego koloru byli napastnicy ale jak byli czarni to pierwsza rzecz jaka powinna rzucić się w oczy 😎.

20240909_144733.jpg

• Haha 1
Opublikowano

Minister obrony Niemiec Boris Pistorius zamierza zamówić dodatkowo 15 myśliwców F-35 - poinformował w poniedziałek tygodnik "Der Spiegel". Łącznie w niemieckich siłach powietrznych ma znaleźć się 50 takich samolotów bojowych.

forumowe ekspery co wyzywały rząd polski za zakup f35 i bredziły o zakupach myśliwców budowanych razem z niemcami, teraz wchodzą pod stół i szczekają :D

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Czlowieku tam są takie tysiące ludzi, że dziwne, że i tak to zauważyli. 🤣

Człowieku, łacha se drę. Nie zauważyłeś? A że są ludzie to ja wiem.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, nie napisał(a):

ale niebieskie słupki ciekawe

Patrząc po tych żółtych słupkach ten wykres nie jest dla mnie ani trochę wiarygodny ... 

Lepiej się zajmij tymi agencjami pracy prawicowców co to ściągają brudasów do roboty xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

forumowe ekspery co wyzywały rząd polski za zakup f35 i bredziły o zakupach myśliwców budowanych razem z niemcami, teraz wchodzą pod stół i szczekają :D

Czyli zakup przez Niemców (dla których nie masz szacunku) F35 jest dla Ciebie potwierdzeniem trafności polskich decyzji? Ciekawe.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

k**wa tylko płacz nie opłaca się .

Polskie firmy padają. Zlecenia przejmują Ukraińcy

POLSKA MA ZADROGI TRANSPORT - ZADROGA PRODUKCJĘ WSZYSTKO ZA DROGO I H,,J - WSZYSTKO PADNIE  BO ZADROGO .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
8 minut temu, nie napisał(a):

okopres to peowski portal, myślisz, że kłamią? :D 

Ty jesteś chłopak puściutki jak nie raz ci pisałem. Posikałeś się przed chwilą z radości, ze mi dowaliłeś. Ale nie przyszło ci w tym pustym łebku do głowy, że jak ktoś np przyjechał za pisu i dostał pozwolenie na prace na rok to teraz będą mu co rok te pozwolenie odnawiać. Często an wniosek polskiego pracodawcy. I będzie co rok w tych statystykach.