Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Bo ze złej perspektywy zdjęcie ...może...🤔

Nie wiem z jakiej perspektywy by trzeba robić zdjęcia aby było widać tam tłum ... 30m od sceny już jest 1 osoba na 4m2 ... A średnia wieku to chyba z 65 lat ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
20 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie wiem z jakiej perspektywy by trzeba robić zdjęcia aby było widać tam tłum ...

Yyyyyyy a przemówienia? Som przemówienia? Takie płomienne, porywające proletariat, tzn elektorat.

• Haha 1
Opublikowano

Widzę tu pewien potencjał. Gdyby tak u nas?

https://www.o2.pl/informacje/miala-tylko-17-lat-putina-odwiedzala-dwa-razy-w-miesiacu-7209660555316160a

"Przypomniano choćby to, że w 2010 roku Alisa Charczewa, wówczas 17-letnia studentka, wzięła udział w projekcie zorganizowanym przez grupę studentek z Moskwy z okazji urodzin rosyjskiego przywódcy. Powstał wtedy erotyczny kalendarz ze zdjęciami w bieliźnie i podpisami wychwalającymi Putina."

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

ciekawe czy Jarek chciał z nim rozmawiać xD

Pan Prezes  ( oby Allach był dla niego łaskawy) nie ma w zwyczaju rozmawiać. On tylko przemawia do rozmówcy, bo nie interesuje go, co druga strona ma do powiedzenia. 

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, mirro napisał(a):

Yyyyyyy a przemówienia? Som przemówienia? Takie płomienne, porywające proletariat, tzn elektorat.

to jest taki elektorat że i bez przemówień go porwało a i porywacz nieznany

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ludzie to chyba nie mają co robić, żeby w taką pogode jeździć gdzieś pajacowac.🤦‍♂️

..lubią wyzwania...

.😆

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

..lubią wyzwania...

Wyzwanie to np, stalowy hełm odwrócić na lewą stronę albo zjechać gołą d,pą po nieheblowanej desce, A to, jakaś rekreacja.

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ludzie to chyba nie mają co robić, żeby w taką pogode jeździć gdzieś pajacowac.🤦‍♂️

Często to lokalne aparatczyki PiSowskie ... Lokalny poseł wrzucał zdjęcie z autokaru, a tam radni powiatowi, radni gminni ... Chcesz mieć miejsce na liście to musisz popajacować ...

Opublikowano
11 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ludzie lubią imprezy a zwłaszcza na których zawsze coś się dzieje. Poza tym trzeba uprzykrzyć innym dzień którzy pracują i nie mogą dojechać do pracy 

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Chyba że przy okazji pójść do jakoegoś muzeum czy gdzieś tam. 

Tam to raczej taka średnia wieku że w tych autokarach to oferują cudowne garnki zużywające mniej energii albo jakies cudowne materace na ból pleców xD

• Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, mirro napisał(a):

Wyzwanie to np, stalowy hełm odwrócić na lewą stronę albo zjechać gołą d,pą po nieheblowanej desce, A to, jakaś rekreacja.

..a to nie podchodzi pod sadomaso?🤔

21 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Chcesz mieć miejsce na liście to musisz popajacować ...

..no lekko ni ma...

16 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tam to raczej taka średnia wieku że w tych autokarach to oferują cudowne garnki zużywające mniej energii albo jakies cudowne materace na ból pleców xD

A na otyłość by coś tam?🤔

Opublikowano

W żadnej partii nie ma. Jak chcesz do koryta to albo musisz pajacować - biegać z ulotkami, jeździć na różne obciachowe spędy itp itd. Opcja nr 2 masz bogatych rodziców. Opcja nr 3 masz wpływowych rodziców. Opcja nr 4 jestes juz ustawiony, masz jakies wpływy, autorytet, stanowisko. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v