Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, jarecki napisał(a):

hmm . 

Ty; mnie też policzył

no i gdzie ten kebab? O.o no "gangus" ; tylko swoim z gangu a reszta to ..uj? ;) 

"logika" popaprańskiej propagandy politycznej
i oni mieli nie przegrać z Nawrockim? xD
tak dalej to jeszcze z dziadziem Kaczyńskim przegrają :D

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

...identyko jak twoje 1000mtg przez sezon...😆🤭

taki nierob jak ty to ile zrobi ??

mi wczoraj w zetorze przekrecilo 600 -i to na chwile licznik nie dzialal .. za 2,5 roku chyba .

bez uslug i przy pracy na etacie.. ursus ponad 80 od wiosny, 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, jarecki napisał(a):

Ogólnie rząd ten i poprzedni ma ciekawą ofertę dla rolników jeśli chodzi o pomoc w hodowli i karmienie nadwyżki zboża 

To jest pikuś, bo dużym problemem jest m.in. gigantyczna papierologia, wymogi wet. i inne ch*je-muje-dzikie węże. 

To co mamy to jest co najwyżej "zachęta" do pozostania przy hodowli. Kto ją zakończył za chiny do niej nie wróci.

Edytowane przez jacek1296
Opublikowano

mam bydło i tu samemu spokojnie sie ogarnia a trzody nie wiem ale raczej też da się samemu ,  wiadomo jednemu łatwiej ogarnąć drugiemu gorzej, jedno jest pewne trzeba się ciągle uczyć i szkolić 

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał(a):

Widać że u nich bez zmian.🤣

Teraz, jarecki napisał(a):

jedno jest pewne trzeba się ciągle uczyć i szkolić 

Iiiiiii rozwijać, tzn inwestować w swój rozwój. Ja na ten przykład wczoraj popróbowałem nowego wyrobu mojego szwagra. Nowe smaki, nowe doznania.🤣

• Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, dysydent napisał(a):

Ty; mnie też policzył

no i gdzie ten kebab? O.o no "gangus" ; tylko swoim z gangu a reszta to ..uj? ;) 

i oni mieli nie przegrać z Nawrockim? xD
tak dalej to jeszcze z dziadziem Kaczyńskim przegrają :D

Uśmiechnięci - popaprańcy już przegrali  nadchodzące wybory :D

Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tak wiem, Trump zainstaluje w Polsce Brauna jako premiera xD 

no
Braun to monarchista i leje na jakieś urzędnicze synekury to się w mig koronuje na króla a Trumpowi nada tytuł barona i bedzie już dwóch Trumpów B(b)ar(r)onów :P

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał(a):

no
Braun to monarchista i leje na jakieś urzędnicze synekury to się w mig koronuje na króla a Trumpowi nada tytuł barona i bedzie już dwóch Trumpów B(b)ar(r)onów :P

Powiem to już któryś raz to był wielki błąd . 1944 .

Reforma rolna to prawna zmiana struktury własności ziemi na wsi, zazwyczaj polegająca na parcelacji dużych majątków i rozdzielaniu ziemi między drobnych rolników lub chłopów .

Obstawiam że Braun będzie stawiany na Premiera .  Uśmiechnięci - popaprańcy was nikt nie ułaskaw .

• Haha 2
Opublikowano
23 minuty temu, dysydent napisał(a):

no

Aleeee zdaje się Trump to nawet Barona ma w domu. To co będzie czas tracił na "podrabianie" kiedy może gotowego w Polsce zainstalować?

Opublikowano (edytowane)

ma

15 minut temu, mirro napisał(a):

Barona ma w domu

ale przez dwa "r"
i ciekowostka gdy sprawdzałem w gugielu - "baron trump" to mi literówka wyszła i  miast "baron" "baran" mi się wpisało

spróbuj i sam zobacz co Ci wyskoczy ;)
gugiel jakąś sztuczną inteligencją wyszukiwanie zaczął wspomagać i coraz inteligentniejsza ta inteligencja xD

Edytowane przez dysydent
  • Haha 2
Opublikowano
4 godziny temu, mirro napisał(a):

A to jest obracanie kota ogonem albo próba rozmycia tego co zostało powiedziane.

on nie obiecał tego na wiecu poczytaj jak i gdzie to nie tusk 100 wałów 

13 minut temu, jacus napisał(a):

16_1759597903_580918.jpg

daj link do tego posta ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v