Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oj czasami to....pier**lisz jak potłuczony...

Armie urzędników i lekarzy postawisz nad tymi którym pozwolone jeździć będzie?

Jesteś pewien że taki fachura jesteś za kierownicą?

Ludzie błędy popełniają nie tylko za kierownicą...każdego badal będziesz?

Tiaaa ..żebym rykoszetem...

Był niedawno dobry przykład asa przestworzy w f16 🤷‍♂️

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Był niedawno dobry przykład asa przestworzy w f16 🤷‍♂️

Bywa...

Ale to co wcześniej pokazywał było piękne....

Loty pasażerskie jakoś mniej fascynujące ....a tyż samoloty latają ..

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Bywa...

Ale to co wcześniej pokazywał było piękne....

Loty pasażerskie jakoś mniej fascynujące ....a tuż samoloty latają ..

To prawda...I niestety błędy zdążają się nawet najlepszym. A tego pilota bardzo szkoda bo nie każdy może latać, i nie umie tak jak on  😢

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...u mnie....starego, który wedle Ciebie powinien przejść szereg badań....więcej fantazji...

Ja tam nie wiem dlaczego u starszych taki strach przed tymi badaniami, przecież zbadać wzrok, ciśnienie krwi czy cukier to warto dla własnego zdrowia zrobić ... Przecież to się da spokojnie leczyć a przy okazji stwarzać mniejsze zagrożenie ...

Jak ktoś pracuje zawodowo to i tak robi takie badania, ewentualnie rozszerzyć te badania o kilka dodatkowych, wysłać do wydzialu komunikacji i jeździsz dalej ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
3 godziny temu, jarecki napisał(a):

Polacy mają ułańska fantazje , polska Husaria była jedną z lepszych formacji konnych , teraz zmieniły sie konie na mechaniczne a moc pozostaje 🤣

Polacy to fakt, jeżdżą jak jak jeżdżą, ale nie ma gorszych debili za kółkiem jak Litwini. Oczywiście mówie o cywilizowanych krajach a nie brudasowach gdzie pierszeństwo ma ten co ma głośniejszy klakson.

Opublikowano
13 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

tam nie wiem dlaczego u starszych taki strach przed tymi badaniami, przecież zbadać wzrok, ciśnienie krwi czy cukier to warto dla własnego zdrowia zrobić ... Przecież to się da spokojnie leczyć a przy okazji stwarzać mniejsze zagrożenie ...

Nie strach...

Tylko przymus..

Opublikowano
34 minuty temu, Agrest napisał(a):

Przestań pieprzyć głupoty. W faszyźmie byś się odnalazł.

Dziwić się że w unii jacyś popaprańcy oderwani od rzeczywistości tworzą durne prawa, jak sam byś zrobił wszystko by ludziom dokopać.

Wiele razy udowadnisłeś jak po swojemu prawo drogowe interpretujesz a mienisz się za super drivera który zgodnie z przepisami jeździ.

Gdyby ktoś poparł twój debilny pomysł to po paczki z aliexpres  jechał byś 50km/h  do składu celnego. 

Pieprzy głupoty. Juz widze jak motorem ponad 100 kucy jeździ 90 poza zabudowanym albo 120 na S czy 140 na autostradzie. Sam czesto się łapie przyznam szczerze nie rozróżniam tego - tylko nawigacja mi pokazuje.

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Polacy to fakt, jeżdżą jak jak jeżdżą, ale nie ma gorszych debili za kółkiem jak Litwini. Oczywiście mówie o cywilizowanych krajach a nie brudasowach gdzie pierszeństwo ma ten co ma głośniejszy klakson.

Potwierdze...

Tir litwin...

Nigdy takiej akcji więcej nie widziałem...

Lewoskręt, przejście, 50 na godzinę....i radar...

Ominął debil tych przed nim ..i se pojechal.., bo auta pieszych przepuszczały...

Musi bezkarni że tak mogą...

Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

...Jak ktoś pracuje zawodowo to i tak robi takie badania, ewentualnie rozszerzyć te badania o kilka dodatkowych, wysłać do wydzialu komunikacji i jeździsz dalej ...

Oj Tomek, Tomek, w jakim Ty świecie żyjesz?

To że co rok mam okresowe w pracy, to nie znaczy, że zaświadczenie będzie ważne w WK. Idź teraz do lekarza, który ma uprawnienia do badania kierowców za które trzeba zapłacić kilka stówek, kolejna wizyta w WK i  pewnie kolejne stówki za wydanie nowego PJ. Zawodowi i tak mają co 5 lat, nowe PJ ważne jest 15 lat, po tym czasie nowe badania.

Opublikowano
Teraz, witejus napisał(a):

Pieniądz i tacho ich goni.

No naprawdę to było ...

Wiem że litwin, bo później sobie go dogoniłem...

W chwili jak stałem za innymi i wyprzedzał...żem nie wiedział ..

Opublikowano
12 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Gamonie z konfy wytkają rządowi nieudolność a tym czasem PKW cofa im dofinansowanie bo nie umieją rozliczeń prowadzić. Dobre jaja. W takie filmy wierzą tylko głupki Goebbels. 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No naprawdę to było ...

Wiem że litwin, bo później sobie go dogoniłem...

W chwili jak stałem za innymi i wyprzedzał...żem nie wiedział ..

Jest taka droga DK 62 jak przejedziesz się tą drogą to w życiu już nic Cię nie zdziwi w zasadzie to jest droga dla litewskich tirów a odcinek Wyszków -legionowo 

Edytowane przez jarecki
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pieprzy głupoty. Juz widze jak motorem ponad 100 kucy jeździ 90 poza zabudowanym albo 120 na S czy 140 na autostradzie. Sam czesto się łapie przyznam szczerze nie rozróżniam tego - tylko nawigacja mi pokazuje.

Święty nie jestem, każdy mniej lub bardziej te przepisy łamie, ale na takich co zapierdalają po 150km/h po mieście to nawet mandatów nie powinno być, tylko od razu świat w kratkę ... Jakoś w zabudowanym nie czuję potrzeby przekraczać tych przepisów, bo za pieszego na pasach jest 1500zł, wyprzedzanie na pasach to samo, moment i się zbiera pokaźna sumka, to jedno, a drugie jest pełno różnych zagrożeń i nadmierna prędkość nie sprzyja ich zauważeniu.

Tak jak pisałem, jak się rozpierdolę gdzieś na drzewie to mój problem i mojej rodziny, ale jak już gdzieś na pasach sprzątnę dziecko to zrobię krzywdę niewinnej osobie ... Wylecę z zakrętu, rozpierdolę motocykl i siebie przy okazji to mój problem ...

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Święty nie jestem, każdy mniej lub bardziej te przepisy łamie, ale na takich co zapierdalają po 150km/h po mieście to nawet mandatów nie powinno być, tylko od razu świat w kratkę ... Jakoś w zabudowanym nie czuję potrzeby przekraczać tych przepisów, bo za pieszego na pasach jest 1500zł, wyprzedzanie na pasach to samo, moment i się zbiera pokaźna sumka, to jedno, a drugie jest pełno różnych zagrożeń i nadmierna prędkość nie sprzyja ich zauważeniu.

Cieszę się że mam tak rozsądnych znajomych...

Dobra żart....flaki z olejem...bleeee...

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tak jak pisałem, jak się rozpierdolę gdzieś na drzewie to mój problem i mojej rodziny,

A wiesz ilu ludzi zaangażujesz w sprzątanie po sobie? Policjantów, medyków, strażaków, może nawet grabarza? Myślisz że oni ni9e mają nic lepszego do roboty jak ładowanie Cię do czarnego wora? Daj im wolne.🤣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Myślisz że oni ni9e mają nic lepszego do roboty jak ładowanie Cię do czarnego wora? Daj im wolne.🤣

Eeee, tam, grabarz to się akurat ucieszy xD A jak ciuchy wytrzymają to i zbierania wiele nie będzie, bo mięso mielone już zapakowane będzie xD 

• Haha 3
Opublikowano

2 minuty temu, mirro napisał(a):

A wiesz ilu ludzi zaangażujesz w sprzątanie po sobie? Policjantów, medyków, strażaków, może nawet grabarza? Myślisz że oni ni9e mają nic lepszego do roboty jak ładowanie Cię do czarnego wora? Daj im wolne.🤣

przeczytaj co napisałeś .

Ci ludzie żyją z takich idiotów. cała transplantologia dzięki lepiej funkcjonuje 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, racyl napisał(a):

Ci ludzie żyją z takich idiotów. cała transplantologia dzięki lepiej funkcjonuje 

Tutaj to akurat mit, z takiego rozdupconego na drzewie motocyklisty to za wiele do przeszczepu nie będzie ...