Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał(a):

Ja ostatnio musiałem zapłacić na radę rodziców 500 PLN , bo cóeka na plener jechała a wyjazd miał być finansowany z pieniędzy rady, gdzie na koncie rady było okrągłe zero PLN.😂

az strach zapytac lubelaka, czy sie nie wybera na asp do krakowa ...

moja tez ma talent plastyczny-ale bardziej praktyczny, robi na szydelku rozne stwory i sprzedaje.

3 godziny temu, mirro napisał(a):

Obie chodzą do szkoły. Starsza w klasie maturalnej.🤣

moja  najmlodsza tez..520f9e692c81ab0b018a421303801200.jpg

Opublikowano

Rosja ma niewielki deficyt produktów naftowych - oznajmił w czwartek wicepremier Rosji ds. energii Aleksandr Nowak, zapowiadając przedłużenie zakazu eksportu benzyny.

👏 głupie kacapy

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

az strach zapytac lubelaka, czy sie nie wybera na asp do krakowa ...

moja tez ma talent plastyczny-ale bardziej praktyczny, robi na szydelku rozne stwory i sprzedaje.

@jacus onet wrzuca porady dla ciebie 

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „onet Gdy dopadł ich kryzys, zostali swingersami. "To zdecydowanie wzmacnia związek" Γί:”

W nastepnym odcinku: "jak zostać burdel mamą swoich córek"

Promowanie k**estwa ciag dalszy

3 godziny temu, DTaras napisał(a):

Nooo... przecie Ci polecił starszą. Młodsza widać jeszcze się taty słucha...

dobre 

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, jacus napisał(a):

zostlai jeszcze jacys mlodzi ,zdrowi ??

Tak z ciekawości....

W twej wiosce...dużo nowych budynków przybyło?

...a liczba mieszkańców o ile wzrosła?🤔 

A najlepiej podaj dane ze swej ulicy ..a co tam....niech zazdroszczą...😂

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

Trzaskowski zapowiada ,, prohibicję " od czerwca w całej Warszawie , ja tylko przypomnę że to ograniczenie dla biednych bo bogaci będą mogli w lokalach się bawić takie zakazy nie dotyczą lokali .

• Haha 1
Opublikowano

Prohibicja nocna oznacza dwie rzeczy - więcej sprzedaży pokątnie w melinach, znowu odżyją babcie wódczane, co zawsze miały alkohol pokątnie, po drugie - spadek i to znaczny, wpływów do budżetu z akcyzy i VAT od alkoholu

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Zdajesz sobie Racylku sprawę, że idol Twój, którego wystawiłeś...to ono jest?

A co ja będę go rozpakowywał 😄

Opublikowano

Popularna dziennikarka lewicowo-liberalnych mediów Karolina Hytrek-Prosiecka, została zatrudniona w Polskiej Grupie Zbrojeniowej. Na sowicie opłacane stanowisko nie odbył się konkurs, dziennikarka ma zarabiać około 27 tys. zł brutto.

To już kolejne stanowisko Hytrek-Prosieckiej od kiedy władzę w Polsce przejęła koalicja, na czele której stoi Donald Tusk. Wcześniej była dziennikarka pracowała w resorcie zdrowia, gdy ministerstwem kierowała Izabela Leszczyna, a także w Ministerstwie Aktywów Państwowych za rządów Borysa Budki. 

jaka zdolna :D , tusk odwdzięcza za lata propagandy

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

Trzaskowski zapowiada ,, prohibicję " od czerwca w całej Warszawie , ja tylko przypomnę że to ograniczenie dla biednych bo bogaci będą mogli w lokalach się bawić takie zakazy nie dotyczą lokali .

Widzisz jak dbają o biednych o ich zdrowie.😄A tak poważnie argument od czapy. Biedny se na promocji w biedrze czy innym lidlu zapasów narobi na wieczór i urżnie się tak samo jak w lokalu bogaty. Będzie nawet miał lepiej bo nie zgarną go na ulicy jak przesadzi.

Godzinę temu, jahooo napisał(a):

Prohibicja nocna oznacza dwie rzeczy - więcej sprzedaży pokątnie w melinach, znowu odżyją babcie wódczane, co zawsze miały alkohol pokątnie, po drugie - spadek i to znaczny, wpływów do budżetu z akcyzy i VAT od alkoholu

Bzdura klimat lat 90 tych nie wróci na pewno nie w miastach typu Warszawa czy Kraków. Turyści nie wiedzą gdzie są takie meliny i nikt tam nie pójdzie. Może coś tam spadnie sprzedaż w co wątpię. Ale za to zyska podatnik na mniejszej interwencji policji i pogotowia co przykład Krakowa dobitnie pokazał. 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Bzdura klimat lat 90 tych nie wróci na pewno nie w miastach typu Warszawa czy Kraków. Turyści nie wiedzą gdzie są takie meliny i nikt tam nie pójdzie. Może coś tam spadnie sprzedaż w co wątpię. Ale za to zyska podatnik na mniejszej interwencji policji i pogotowia co przykład Krakowa dobitnie pokazał. 

Nie musisz powtarzać oficjalnej propagandy. Nieoficjalnie mówi się, że wzrosła ilość ofiar pokątnego handlu wątpliwej jakości alkoholem. O ile turyści z zagranicy może nie znają lokalnych zwyczajów, to już krajowi tak. To nie jest klimat lat 90-tych, w latach 90-tych to już było pogrobowe pokątnego handlu, w okresie PRL nawet milicja zaopatrywała się u hurtowników w handlu alkoholem. A jeśli masz na myśli przemyt alkoholu typu "Royal" z niemiec , to był to tylko czubek góry lodowej. 

Alkohoi zawsze się znajdzie. na razie za krótko, aby stwierdzić, jakie będa skutki długofalowe. Jest projekt całkowitej prohibicji w całym kraju, wtedy dopiero będzie się działo. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Jedź do Warszawy jako turysta jutro znajdź metę gdzieś na Pradze kup alkohol i jeszcze wyjdź stamtąd w jednym kawałku. CO ty bredzisz? O reszcie  twoich dyrdymałów jak prohibicja w całym kraju to już szkoda pisać.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

Jedź do Warszawy jako turysta jutro znajdź metę gdzieś na Pradze kup alkohol i jeszcze wyjdź ztamąd w jednym kawałku. CO ty bredzisz?

Cóż, gdybym pił alkohol, to bym go znalazł nawet na Targówku, jak za dawnych lat. Wystarczy po prostu miec jaja

Opublikowano (edytowane)

Wydaje mi się żę ludzi pijących ubywa ta 22.00 to i tak jak ktoś chciał to sie do tej godziny upił , bedzie być możę spokojniej trza by Jacuś zapytać jak to wyglada w krakowie 

6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jedź do Warszawy jako turysta jutro znajdź metę gdzieś na Pradze kup alkohol i jeszcze wyjdź stamtąd w jednym kawałku. CO ty bredzisz? O reszcie  twoich dyrdymałów jak prohibicja w całym kraju to już szkoda pisać.

Praga centralna to jest top lokalizacja , a na szmulki to i tak nie warto isc sporo policji się kręci na pradze centralnej

Edytowane przez jarecki