Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każda z chorób więcej niż mniej ludzi wyniszcza. Różnica jest tylko taka że jedna szybciej druga wolniej. 

Wiec mi tu nie wytykają że nic nie wiem czy czegoś nie rozumiem. 

Wiem co to znaczy wyniszczanie organizmu jak i opieka nad takimi osobami. Ty tylko to widziałeś ale nie przebywałeś z taką osoba 24 ha dobę więc przepraszam ty nic nie wiesz co to znaczy i co czuje osoba będąca w tym stanie bezradności i uzależniona od innych osób. 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Bezduszna napisał(a):

Ty tylko to widziałeś ale nie przebywałeś z taką osoba 24 ha dobę więc przepraszam ty nic nie wiesz co to znaczy i co czuje osoba będąca w tym stanie bezradności i uzależniona od innych osób. 

Właśnie byłem z taką osobą 24h na dobę bezmózga istotko ... W jednym domu mieszkaliśmy, ale Ty wiesz lepiej ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jedna osoba w rodzinie miała, widziałem na własne oczy 

To byś napisał że opiekowałeś się taka osoba bezmózgiem to ty jesteś nie ja. 

Opublikowano
11 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Widać że wiesz o tym więcej niż inni. Wolę nie wiedzieć skąd 🤣

To jest życie Trump śmiał się z Bidena który zbliżał się do 80 i nazywał go kupa gówna. A teraz jakoś tak mam wrażenie że sam zaczyna opadać z sił i sprawność psychofizyczna ogólnie mówiąc spada. To już 79 lat. W tym wieku zmiany psychofizyczne mogą przyjść nagle.

Opublikowano (edytowane)

15 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):
22 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jedna osoba w rodzinie miała, widziałem na własne oczy jak to szybko się rozwija ... Ale co taka bezmózga osóbka może wiedzieć ...

Właśnie byłem z taką osobą 24h na dobę bezmózga istotko ... W jednym domu mieszkaliśmy, ale Ty wiesz lepiej ...

To nie to że wiem lepiej tylko czytam to co było napisane. Więc nie moja winna że można to inaczej zrozumieć. Nie wiadomo co autor miał na myśli. 

Zmieniasz zeznania co kilka minut 

Edytowane przez Bezduszna
  • Haha 1
Opublikowano

Trumpowi znowu się pomieszało. Pachołki Nawrockiego muszą go bronić i tłumaczyć to czego nie powiedział. 

Keir Stalmer premier UK rozmawiał z Trumpem na temat pomocy Polsce. Tłumaczył jak pomaga RAF, Zapytał Trumpa jaką pomoc on zaoferuje Polsce w kontekście ostatnich wydarzeń. A Trump powiedział, ze pomogę im jak się wojna skończy. Teraz pachołki Nawrockiego dwoją się i troją by wytłumaczyć że to dotyczyło Ukrainy. Może i dotyczyło. Trump widać coraz mniej ogarnia co do niego mówią. Ale fakt faktem po tym nalocie dronów przez pomyłkę wg Trumpa. Zgniły wg pisu zachód przesiąknięty ideologią lgbt nam pomógł a Trump nie. Nawet pary samolotów nie przysłali.

Oj polityczny tlen Nawrockiego w postaci Trumpa bez którego Nawrocki nic na świecie nie będzie znaczył powoli się kończy. 

• Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, hubertuss napisał(a):

To jest życie Trump śmiał się z Bidena który zbliżał się do 80 i nazywał go kupa gówna. A teraz jakoś tak mam wrażenie że sam zaczyna opadać z sił i sprawność psychofizyczna ogólnie mówiąc spada. To już 79 lat. W tym wieku zmiany psychofizyczne mogą przyjść nagle.

Nie żyć co tobie nie miłe bo samego może cię to samo spotkać. 

Tutaj właśnie to następuje więc powiedzonko karma wraca. Tutaj w dużej mierze pasuje 

Opublikowano (edytowane)

Minister ma radę dla rolnika są kredyty .  https://www.facebook.com/reel/4062593834014725

Na dopłaty niema w budżecie  takich pieniędzy .

Umowa - Unia handlowa  z Ameryką  . Ameryka zatopi unię już statki wpływają z  MASEŁKIEM I MLECZKIEM W PROSZKU .  Donald Trump TO BIZNESMEN - UNIĘ LEWACKĄ ZATOPI .  https://www.facebook.com/watch?v=657474263643541  :D

Edytowane przez galan99
Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Nie żyć co tobie nie miłe bo samego może cię to samo spotkać. 

Tutaj właśnie to następuje więc powiedzonko karma wraca. Tutaj w dużej mierze pasuje 

Żadna karma, po prostu stare dziadki powinny bawić wnuki prawnuki czy jak ten nasz z Żoliborza kota a nie brać się za rządzenie ...

Opublikowano (edytowane)

@Bezduszna A gdzie ja czegoś komu życzę? Ty rozumiesz co czytasz w ogóle? Jak już o tym to właśnie Trump śmiał się z Bidena który niedołężniał.  A teraz widać to coraz bardziej u niego. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Trumpowi znowu się pomieszało. Pachołki Nawrockiego muszą go bronić i tłumaczyć to czego nie powiedział. 

Keir Stalmer premier UK rozmawiał z Trumpem na temat pomocy Polsce. Tłumaczył jak pomaga RAF, Zapytał Trumpa jaką pomoc on zaoferuje Polsce w kontekście ostatnich wydarzeń. A Trump powiedział, ze pomogę im jak się wojna skończy. Teraz pachołki Nawrockiego dwoją się i troją by wytłumaczyć że to dotyczyło Ukrainy. Może i dotyczyło. Trump widać coraz mniej ogarnia co do niego mówią. Ale fakt faktem po tym nalocie dronów przez pomyłkę wg Trumpa. Zgniły wg pisu zachód przesiąknięty ideologią lgbt nam pomógł a Trump nie. Nawet pary samolotów nie przysłali.

Oj polityczny tlen Nawrockiego w postaci Trumpa bez którego Nawrocki nic na świecie nie będzie znaczył powoli się kończy. 

dlaczego znowu kłamiesz? jesteś aż tak podły?

--------------------

Szymon Jadczak

Dzwonią i piszą załamani politycy 
@Platforma_org
. I tłumaczą, że opór radnych przeciwko zakazowi sprzedaży alkoholu w nocy wynika z tego, że to pomysł ruchów miejskich i Lewicy, a "władze PO w Warszawie nienawidzą lewactwa i ruchów miejskich". 
I wszyscy odsyłają do 
@MKierwinski
, jako osoby odpowiedzialnej.    
O rany, Donald Tusk nie panuje nawet nad swoim ministrem, a chce rządzić całym krajem...

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, nie napisał(a):

dlaczego znowu kłamiesz? jesteś aż tak podły?

Ooo, kolejny pachołek Nawrockiego broni Trumpa xD ale w sumie nic dziwnego, Batyr bez Trumpa w USA jest nikim ...

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ooo, kolejny pachołek Nawrockiego broni Trumpa xD

czy wy musicie codziennie robić z siebie debili?

• Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ooo, kolejny pachołek Nawrockiego broni Trumpa xD ale w sumie nic dziwnego, Batyr bez Trumpa w USA jest nikim ...

U Donald Trump ma Unia Europejska lewacką za nic   - zaleje ją swymi towarami co Urszula musiała podpisać .

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

U Donald Trump ma Unia Europejska lewacką za nic   - zaleje ją swymi towarami co Urszula musiała podpisać .

A Braun będzie premierem zainstalowanym przez USA xD w USA nie ma produkcji, tak jak w Europie, to Chiny są swiatową fabryką ...

Opublikowano

Donald Trump wearing a blue suit and red tie, walking outdoors near a brick wall. Yellow text overlay reads "TYLKO W ONECIE Trump nie wsprze Polski najgorszym momencie? Oto co myśli Polacy."

tak piorą peowskich debili

nakłamią żeby po-łgłówki mogły nakarmić się nienawiścią, a później kasują swoje artykuły żeby nie było, że kłamali

i to nie tylko niemieckie media w polsce ale również pap

🤮🤮

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A Braun będzie premierem zainstalowanym przez USA xD w USA nie ma produkcji, tak jak w Europie, to Chiny są swiatową fabryką ...

Niema w Ameryce produkcji rolnej  . Statki wpływają z Masłem z mlekiem w proszku i wołowiną i zaleje lewaków w Unii . bardzo dobrze .

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Czytałeś cały artykuł, czy tylko tytuł?

kłamstwo za kłamstwem

A tweet screenshot from PAP with the PAP logo in red and white, featuring text in Polish: "Trump: wspieramy Polskę wywiadówcze, ale kiedy mówiłem, że pomogę Polsce, chodziło mi o to, że po wojnie #PAPinformacje." The PAP logo includes the letters "PAP" and "PIL" below it, with "GIF" and "ALT" buttons visible.

A screenshot of a news article headline from Onet Wiadomości. The text reads "Rzecznik rządu Donalda Tuska o słowach Donalda Trumpa: musi budzić niepokój" in black font on a white background. A small profile icon and timestamp "Wtorek, 2025, 08:42" are visible.

i tak dzień za dniem

wyhodowało się bandę zwyrodnialców to teraz trzeba ich karmić nienawiścią, bez której nie potrafią już żyć

kłamią k**wy i manipulują bez przerwy i jeszcze ludzi obnażających ich podłości nazywają propagandystami i gebelsami

odpady społeczne

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Trump ma UE za nic i ma racje. To sztuczny twór mający na celu samodestrukcje. Normalny rozum nie jest w stanie ogranąć decyzji jakie są tam podejmowane - instytucja działająca na szkode własnych obywateli w imie redukcji emisji dwutlenku węgla. Przecież to się w pale nie mieści. Albo ograniczenia eko na własnym terenie, gnojenie rolników i równocześnie ściąganie gówna pełnego chemii z ameryki i ukrainy. O co tu chodzi? Ludzie wybierają na swoich rządzących ludzi którzy działają na ich szkode robiąc to jawnie plując im w twarz.

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano

Gazeta Wyborcza podaje - powołując się na swoje źródła w policji - że komendant stołeczny policji musi odejść, bo bronił policji przed upolitycznieniem przez obecną władzę, nie chciał robić sobie zdjęć z politykami KO i wspierał policjantów, których jest przełożonym.

po-tologia