Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Zauważyłem jedną ciekawą rzecz. Lewactwo i cała reszta tej hołoty z uśmiechniętej koalicji, panicznie boją się jakiegokolwiek konfliktu. Myślę, że mają świadomość, iż wtedy byśmy zrobili też porządek na swoim podwórku...🤔

• Haha 1
Opublikowano

Jachira, Szczerba, Zembaczyński, Tusk + wszyscy z KO, Lewicy, Holowni, plus niektórzy z opozycji bo też się tacy znajdą wiec mielibyśmy większą listę

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, racyl napisał(a):

, panicznie boją się jakiegokolwiek konfliktu. Myślę, że mają świadomość, iż wtedy byśmy zrobili też porządek na swoim podwórku..

Uuuuuuu to Ty zamiast tłuc najeźdźcę, to bys robił porządek ze swoimi? No bardzo ładnie.

Opublikowano

Dzisiaj każdy kto jest patriotą, broni polskości, polskich wartości, kto jest wrogiem wyprzedawania polskiej gospodarki, Kto jest przeciwny niszczeniu Europy przez migrantów jest nazywany ruskim trollem

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Uuuuuuu to Ty zamiast tłuc najeźdźcę, to bys robił porządek ze swoimi? No bardzo ładnie.

Przecież lewaki nikogo nie będą tłuc bo się przecież przemowcą brzydzą 😄

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Taki sam rak jak Brauny i ta cała ruska prawica ...

Odczep sie od brauna i prawicy . Nikt tak w d*pę nie właził ruskim jak tusk i całe to lewactwo .

trzeba mieć amnezję 

image.jpeg

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

hubertus, abstrahując od polityki, czy zajmujesz sie traktorami MF? znasz sie na tym?

On się zajmuje traktorami 🤦‍♂️

Człowieku on w psychiatryku w Choroszczy siedzi.

• Haha 2
Opublikowano

No to nic Ci nie zrobią.

wrogowi nic nie zrobią albo przejdą na druga stronę. to chyba ty się masz za wojskowego to tym bardziej powinieneś wiedzieć o co chodzi 😂

Opublikowano
17 minut temu, racyl napisał(a):

Zauważyłem jedną ciekawą rzecz. Lewactwo i cała reszta tej hołoty z uśmiechniętej koalicji, panicznie boją się jakiegokolwiek konfliktu. Myślę, że mają świadomość, iż wtedy byśmy zrobili też porządek na swoim podwórku...🤔

To ciekawe co piszesz bo to zdaje się prawica czym bardziej skrajna tym bardziej krzyczy to nie nasza wojna i ulega Rosji. Wierząc, ze Putin się nad nami zlituje i zaczepiał nie będzie. To prawica straszy ludzi wysłaniem wojsk na UA.

Podsumowując czym bardziej prawicowy tym bardziej g nogawkami leci ze strachu przed wojną 

10 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

hubertus, abstrahując od polityki, czy zajmujesz sie traktorami MF? znasz sie na tym?

Serie 42xx dość dobrze znam bo miałem dwa inne nie koniecznie. A co tam za problem jest.

Opublikowano

Ty masz jakiś problem aby w zdaniu z cytowanego posta wyłuskać podmiot?

Wszyscy chcą za wszelką cenę pomagac ukrainię ale zapominają o pomordowanych polakach na wołyniu którzy do dzisiaj nie zostali godnie pochowani .

Teraz, hubertuss napisał(a):

To ciekawe co piszesz bo to zdaje się prawica czym bardziej skrajna tym bardziej krzyczy to nie nasza wojna i ulega Rosji. Wierząc, ze Putin się nad nami zlituje i zaczepiał nie będzie. To prawica straszy ludzi wysłaniem wojsk na UA.

Podsumowując czym bardziej prawicowy tym bardziej g nogawkami leci ze strachu przed wojną 

Serie 42xx dość dobrze znam bo miałem dwa inne nie koniecznie. A co tam za problem jest.

image.jpeg

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

On się zajmuje traktorami 🤦‍♂️

Człowieku on w psychiatryku w Choroszczy siedzi.

I to jest właśnie skowyt ciemnoty. Ktoś mnie zapytał bo ma problem a frustrat musiał wyladować nerwy. Patrząc na zachowanie moje i twoje tobie szybciej ta Choroszcz grozi. Kolejny frustrat @racyl tylko wyzywa. Zero konkretów co nie tylko ja zauważam.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tak, tak, smród onucy niesie się od nich z daleka ...

Najbardziej proruski jest Tusk , który oddał śledztwo smoleńskie w ruskie łapy a sam mówił , że nie pozwoli sypać piachu w stosunki polsko rosyjskie

• Haha 1
Opublikowano

nie wiem czy mozna sobie to wyobrazic, ale podam taki maly przyklad, jak lewactwo wyzera mozg ludzia. na i ternecie jest cala masa lewakow, dlatego ten swiat sie w tym pograza. niektorzy posoadacze psow uwazaja,ze pies nie moze jest gotowanego miesa+ryz, taki przykład, bo zdechnie! wmowiono im ,ze dla psa najlepsza jest karma! nie wazne jaka, ma byc karma i tyle. jesli ktos na forum zw zwierzetami napisze ,ze karmi swojego psa tym samym co on je na objad to go linczuja. mozna napisac ,ze sie karmi Barfem, to wtedy spoko 😂 kupiłes barfa, jestes zaje....sty. Barf to surowe mięso. piszac, ze karmisz miesem ze sklepu, narazosz sie na bana!!!! to k....a jak na tym świecie ma byc dobrze??????

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
Top lista kapłanek propagandy :
1.Shnepf
2.Olejnik
3.Nowacka
4.Biedrzycka
5.Lempart
6.Żukowska
7.Gasiuk-Pihowicz (na wysokie miejsce trzeba zapracować rosyjska matrioszko 🤣🤣🤣)
8.....
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, racyl napisał(a):
Top lista kapłanek propagandy :
1.Shnepf
2.Olejnik
3.Nowacka
4.Biedrzycka
5.Lempart
6.Żukowska
7.Gasiuk-Pihowicz (na wysokie miejsce trzeba zapracować rosyjska matrioszko 🤣🤣🤣)
8.....

A gdzie Holecka, Lewandowska, Ogórek, Bugała czy Borkowska ??

Edytowane przez Tomasz0611