Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
42 minuty temu, DTaras napisał(a):

Aaa jak to się liczy to czeka nas niezły gnój...

Bombowce bardzo szybko zawróciły... Bombę można zrzucić z lotu nurkowego albo rozpędzić samolot na niskim pułapie, przejść do lotu wznoszącego w ostrym kącie, dać maks mocy i jak licznik przeciążeń pokaże 6,5G wypuścić towar i przejść półbeczką na kurs do domu. To jest to szybkie zawrócenie?

Czego nie zrozumiałeś w tym materiale? Ja też nie wiem jak było naprawdę i raczej nie będziemy wiedzieć...

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Wpaw napisał(a):

Czego nie zrozumiałeś w tym materiale? Ja też nie wiem jak było naprawdę i raczej nie będziemy wiedzieć...

Powiedzą to co zadowoli wyborców owej partii nie koniecznie wszystkich . 

Prawdy i tak nikt nie powie rząd dał d...y niczego nie kontroluje jest chaos .

200 lub 300 kilometrów wlatuje bez problemu jak by tak naprawdę miało wlecieć to by nie było co zbierać z terenu 300 kilometrów dopiero by był chaos .

Będzie akcja .

W nocy w Trójmieście skradziony został prywatny samochód należący do rodziny premiera Donalda Tuska. Nad sprawą pracują policjanci, a także służby specjalne - wynika z informacji Roberta Zielińskiego

https://www.facebook.com/photo?fbid=1363521361810450&set=a.267375628091701

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „tvn24 Skradziono samochód rodziny Tusków LINK w KOMENTARZU”

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, marks50 napisał(a):

.I rozmowa podczas wszczęcia art.4 będzie napewno, do tego węgrzy dołorzą terorystyczny atak na rurociąg, Włosi maja świadków że NS2 to też ukraińcy to nawt trampkowi było by na rękę bo wiele osóób oskarzało za to USA nawet nasz zdradek w białym domu :)

Art 4 nie dotyczy nijak Ukrainy, do chwili gdyby się okazalo że to jednak Ukraina.🤣

Opublikowano
19 minut temu, galan99 napisał(a):

Powiedzą to co zadowoli wyborców owej partii nie koniecznie wszystkich . 

Prawdy i tak nikt nie powie rząd dał d...y niczego nie kontroluje jest chaos .

200 lub 300 kilometrów wlatuje bez problemu jak by tak naprawdę miało wlecieć to by nie było co zbierać z terenu 300 kilometrów dopiero by był chaos .

Będzie akcja .

W nocy w Trójmieście skradziony został prywatny samochód należący do rodziny premiera Donalda Tuska. Nad sprawą pracują policjanci, a także służby specjalne - wynika z informacji Roberta Zielińskiego

https://www.facebook.com/photo?fbid=1363521361810450&set=a.267375628091701

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „tvn24 Skradziono samochód rodziny Tusków LINK w KOMENTARZU”

To już drony można odpuścić. Należy skierować cały MON do szukania auta.

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

To już drony można odpuścić. Należy skierować cały MON do szukania auta.

Premierowi  ukradli samochód nie upilnowali to co mówić o wlatujących obiektach .

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, mirro napisał(a):

"Minister Spraw Obrony  Narodowej  Kosininiak Kamysz, który jest lekarzem i kompletnie nie ma pojęcia co on robi"

to cytat z wypowiedzi tego Pana autora, Mnie to wystarczy zupełnie. Kolejny fachowiec Youtuber. 😂

Pominąć Ministra że  jest  lekarzem .

Do 3 razy sztuka nie dadzą się zaskoczyć .

Zwołać myśliwych do obrony zestrzelą drony mają wprawę strzelając do latających obiektów .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
11 minut temu, galan99 napisał(a):

mają wprawę strzelając do latających obiektów .

Największą wprawę to maja w strzelaniu między sobą, albo innych ludzi przebranych za dziki.🤣

Opublikowano (edytowane)

To prawda ale myślę żeby lepiej dopilnowali granicy niż nasza A...

Do Niemiec , Szwecji , Francji , Holandii -  też by tak wlatywali ?. :D

Może mieli wlecieć to jest pytanie ?.

Edytowane przez galan99
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

To prawda ale myślę żeby lepiej dopilnowali granicy niż nasza A...

Aaaaa gdzie Ruch Obrony Granic? Gdzie ich wódz? 😂
"Larum grają! wojna! nieprzyjaciel w granicach! a ty się nie zrywasz? szabli nie chwytasz? na koń nie siadasz? Co się stało z tobą, żołnierzu? Zaliś swej dawnej przepomniał cnoty, że nas samych w żalu jeno i trwodze zostawiasz?”

6 minut temu, galan99 napisał(a):

Do Niemiec , Szwecji , Francji , Holandii -  też by tak wlatywali ?. :D

Jakby graniczyły z Ukrainą i Białorusią, to pewnie tak.🤣

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, mirro napisał(a):

"Larum grają! wojna! nieprzyjaciel w granicach! a ty się nie zrywasz? szabli nie chwytasz? na koń nie siadasz? Co się stało z tobą, żołnierzu? Zaliś swej dawnej przepomniał cnoty, że nas samych w żalu jeno i trwodze zostawiasz?”

Jakby graniczyły z Ukrainą i Białorusią, to pewnie tak.🤣

Myślę że nie .  Może by wlecieli  300 metry . Ale nie 300 kilometrów :D

Edytowane przez galan99
  • Haha 3
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Tej granicy Bąkiewicz i ekipa się boją bronić xD

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

Może by wlecieli  300 metry . Ale nie 300 kilometrów :D

Tiiiiaaaaa bo tam 399m za granicą stoi szpaler mysliwych ze śrutówkami i 24 na dobę czeka na drony.🤣

• Haha 1
Opublikowano
27 minut temu, galan99 napisał(a):

Zwołać myśliwych do obrony zestrzelą drony mają wprawę strzelając do latających obiektów .

Myśliwi to tylko do innych ludzi strzelać potrafią, najczęściej mylą ich z dzikiem ... Może by to się udało jakby ruskie drony za ludzi przebrali, bo jak za dziki to nie, myśliwy wtedy nie trafi xD

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, mirro napisał(a):

😂
"Larum grają! wojna! nieprzyjaciel w granicach! a ty się nie zrywasz? szabli nie chwytasz? na koń nie siadasz? Co się stało z tobą, żołnierzu? Zaliś swej dawnej przepomniał cnoty, że nas samych w żalu jeno i trwodze zostawiasz?”.🤣

No to dlaczego nie ruszasz 

4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Myśliwi to tylko do innych ludzi strzelać potrafią, najczęściej mylą ich z dzikiem ... Może by to się udało jakby ruskie drony za ludzi przebrali, bo jak za dziki to nie, myśliwy wtedy nie trafi xD

Śmieszne jest dla Ciebie że człowiek zginął ?

Opublikowano
11 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Śmieszne jest dla Ciebie że człowiek zginął ?

Śmieszne są dla mnie pomysły w stylu wyślijmy myśliwych na granicę z srutówkami, chyba, że chcemy aby Putin umarł ze śmiechu to może się uda ...

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Śmieszne są dla mnie pomysły w stylu wyślijmy myśliwych na granicę z srutówkami

Jaaaa rozumiem że amunicji byłoby pod dostatkiem, ale czy logistyka zapewniłaby wystarczającą ilość alkoholu do tych działań?

• Haha 2
Opublikowano

Co to za smród..że ??aż za Wisłę dotarł?

To nie skunksy to dwie ruskie onuce cuchną 

Jasiu i Engels dostali właśnie prikaz z Leningradzkiej oblasti .

Że też nikt nie zrobi porządku z tą internetową swolocza .

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Jaaaa rozumiem że amunicji byłoby pod dostatkiem, ale czy logistyka zapewniłaby wystarczającą ilość alkoholu do tych działań?

Może lepiej tą Andrejczyk, od rzutu oszczepem, to sportowiec to pewnie nie pije ;)

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v