Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielu tu oczekuje rafalala. Taka jeszcze gorszą kontynuacja bula bigosa.

Opublikowano

Image

jeden z ważniejszych polityków po potwierdza

umowa eu z mercosur szkodzi polsce 
interes polski nie jest ważny - liczy się interes eu (niemiec)

• Like 1
Opublikowano
29 minut temu, mirro napisał(a):

Tyyyyyy przeciez to genialnie proste. Że też nasi jeszcze na to nie wpadli.

No jednego można by kastrować 😉

25 minut temu, Agrest napisał(a):

Urwał byś łeb np bieedroniowi?🤣

Matko, co to by się działo...

Jaja panie wystarczy 😅

Opublikowano
1 godzinę temu, Desperado napisał(a):

No chyba dla takiej ateistki jak ty, co też się obraziłaś na Pana Boga że chłopa nie znalazłaś?

Słyszałeś o plotkach że Mikołaj nie przynosi prezentów?

Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał(a):

interes polski nie jest ważny - liczy się interes eu (niemiec)

Ale czego się bać, przecież Nawrocki załatwił u Meloni pomoc w zablokowaniu tego ...

Opublikowano
19 minut temu, Desperado napisał(a):

Tolerowanie durnoty doprowadza zazwyczaj do tego że durnota przejmuje pałeczkę i zacznie zwalczać zdrowe zasady.

Ja nikomu nic nie narzucam, do wiary nikogo nie można i nie wolno zmuszać, ale uważanie pedalstwa za zdrową zasadę czy małżeństwa jednopłuciowe, czy jakieś inne niezdrowe durnoty, no to przepraszam, ale trzeba być nieźle porąbanym żeby dawać ciche przyzwolenie, bo to jest po prostu chore. 

Do tego nie dojdzie możesz być tego pewny. Każdy ale to każdy ma swoje zasady i swoje przekonania. Tego nie da się tak od już zmienić Kiedyś mi ktoś fajnie wytłumaczył dlaczego pojawił się homoseksualizm śmieszne wytłumaczenie ale lepszego nie znajdziemy. Nie do tego ciała weszła ta dusza co powinna. 

To nie jest chore ludzie chcą normalnie żyć jak każdy inny na tym swiecie. Różność może być pod warunkiem jeśli chodzi na temat małżeństwa. Gorzej jest z tym aby adoptowali dziecko lub kobiety rodziły dziecko i wychowywały je razem. To nie jest normalne przynajmniej my jako naród do tego jeszcze nie dojrzeliśmy. 

Ja osobiście sobie wychowanie dziecka przez dwie osoby tej samej płci w Polsce nie wyobrażam. Z powodu tego że niestety jesteśmy zacofanym krajem w tych i innych tematach. 

Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

No jednego można by kastrować 😉

Jaja panie wystarczy 😅

I co to da? I tak falsetem gada

Opublikowano
4 minuty temu, nie napisał(a):

Aaaaaaa to nasi nie utopili pieniędzy Orlenu w ropie z Ameryki Południowej? Taki przedsmak tego handlu już chyba był?

Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Ja osobiście sobie wychowanie dziecka przez dwie osoby tej samej płci w Polsce nie wyobrażam. Z powodu tego że niestety jesteśmy zacofanym krajem w tych i innych tematach. 

Czyli uważasz za zacofanie że inni tego łatwo by nie tolerowali?

Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale czego się bać, przecież Nawrocki załatwił u Meloni pomoc w zablokowaniu tego ...

6 minut temu, mirro napisał(a):

Aaaaaaa to nasi nie utopili pieniędzy Orlenu w ropie z Ameryki Południowej? Taki przedsmak tego handlu już chyba był?

jeśli wam pasuje to ok

tylko żeby później nie było lamentów 

A red car icon next to text stating "prawo jazdy, uprawniające do prowadzenia samochodu osobowego 17 lat można uzyskać już w wieku 17 lat." A heart logo and text reading "PlatformaObywatelska" and "@Platforma_org" are visible.

dla idiotów z po wykluczenie komunikacyjne to jest brak możliwości zdobycia prawa jazdy przez 17 latków :D 

Patryk Słowik
Niby człowiek nie powinien być zaskoczony, a jednak: NIE-SA-MO-WI-TE.

Paulina Matysiak
Czy Wy w ogóle wiecie czym jest wykluczeniem komunikacyjne?

Łukasz Zboralski
Rozdawanie prawa jazdy 17-latkom, którzy mają jeździć z opiekunem to nie jest walka z wykluczeniem 🤣 Mama z nimi do szkoły pojedzie i poczeka na powrót?
A bez szkolenia BRD to jest dokładanie rocznika najniebezpieczniejszych na drogach. Krwią to będzie okupione.

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, Desperado napisał(a):

Czyli uważasz za zacofanie że inni tego łatwo by nie tolerowali?

Jak by mogli zatolerować jak nie tolerują siebie na wzajemn zastanów się nad tym. Pary heteroseksualne rodzą dzieci je molestują, biją i mordują. To jeszcze miej teraz pary z dzieckiem tej samej płci to już na Polski naród by było za duzo. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano

dzieci odwiezione do internatow ?czy same pojechaly???

9 godzin temu, Agrest napisał(a):

Ogar choć bezużyteczny to chociaż stał...

A z potencją nie miałeś problemów bo jak je mieć  jej nie mając?

ty juz masz motocykl czy dopiero planujesz ??

7 godzin temu, Qwazi napisał(a):

Miałem okazję wybronić chłopaka w sądzie od kary bezwzględne,j bo jeden wyrok w zawiasach już miał i miałem ku temu poważny powód. A w sprawie sam byłem pokrzywdzonym. Oceniaj tu i teraz odpowiadając na siedem złotych pytań. Jeśli zastosować Twój sposób myślenia i oceny, to każdy, kto ma na koncie mandat dostawałby wyrok, a potem szedł siedzieć. Nie szafuj tak epitetami, bo to właśnie dlatego Cię tutaj tak traktują, jak traktują 🤷 

I to najlepiej obrazuje, ile jesteśmy warci jako naród 🤷...

nazywam rzeczy po imieniu..

nie mam problemu idioty nazwac idiota.

6 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Tak mi się z nim skojarzyło 

FB_IMG_1752419304799.jpg

temu nie mozesz dziewczyny znalezc i konta ciagle zmieniasz ??

3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Mnie zawsze dziwiło jakiś takie nad wyraz zainteresowanie na prawicy homoseksualizmem

a po co lataja po plebaniach ???

34 minuty temu, Desperado napisał(a):

No a weź teraz, pedał by Polski nie bronił bo on lala i dupsko ma rozwiercone i zwieracze nie trzymają, drugi powiedziałby że on jednak jest kobietą i też nie pójdzie bronić, jeszcze inny że ma męża i spodziewają się dziecka :P i jakie to zdrowe społeczeństwo, jak taki naród może przetrwać.

a nastepny do mszy sie przygotowuje ..

Opublikowano
11 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

polska koszykowka mezczyzn w ćwierćfinale !!! zobaczymy co pokaze ga zgraja nieudacznikow?!

ładny finał w siatkę był dzisiaj 

Opublikowano
14 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

zobaczymy co pokaze ga zgraja nieudacznikow?!

Oj tam, Czarek Kulesza walnie 0,7, zaśpiewa "Barkę" z kolegami w intencji wygranej i będzie dobrze, a jak nie ... No to się zmieni selekcjonera, to na pewno pomoże xD 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał(a):

dzieci odwiezione do internatow ?czy same pojechaly???

ty juz masz motocykl czy dopiero planujesz ??

A co to?

Chciałeś pochwalić się łomotem z pogody szerszemu gronu w polityce?

Masochista,  lubi sam włazić na grabie🤣

Patrz, tabliczkę znamionową zgubiłeś🤭

Screenshot_20250907_105517_TikTok.jpg

Opublikowano
5 minut temu, nie napisał(a):

ładny finał w siatkę był dzisiaj 

Kto grał ?

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Oj tam, Czarek Kulesza walnie 0,7, zaśpiewa "Barkę" z kolegami w intencji wygranej i będzie dobrze, a jak nie ... No to się zmieni selekcjonera, to na pewno pomoże xD 

Ostatnio w Holandii ostro balowali 

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Kto grał ?

Meloni z Erdoganem🤣 3:2