Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

W moim małym miasteczku od niedawna zamieszkała murzynka z małym murzynkiem (płci dziecka nie znam) tacy czarni tak jak z bajki ładni że hej tylko czarni. Ludzie z początku gapili się bo to miasto pisiorów i ciapatych nie za bardzo tolerują ale teraz chyba przyzwyczaili się bo nikt nie zwraca na nich uwagi choć bardzo odróżniają się od reszty. Swobodnie spacerują se po mieście.

Opublikowano
11 minut temu, hubertuss napisał(a):

Komu dali więcej? Po pisie ciężko dać więcej np Ukraińcom.

PO krzyczeli , że PIS zadłuża Polskę jak rządził . Mija dwa lata jest tak samo.

Wychodzi na to że ktoś darł mordy pod publiczkę a robi tak jak poprzednicy 

Opublikowano

ja widziaem cos lepszego-para ukriancow wychowujaca murzynka i to zadnegomulata .. on tez po ukranisku gada.

36 minut temu, Qwazi napisał(a):

I co w związku z tym?

a ordo iuris tez nie korzarzysz ??

to w zwiazku z tym ze ten pan jest w zwiazku z pewna znanym szonem -chyba tylko tobie nieznanym 😂

chyba sa w zwiazku-bo ona facet zmienia jak my filtry w ciagniku ..

32 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pewnie potrzebuje takiego sex instruktora jak ty. Nie wie że pod Krakowem mieszka taki jeden yebaka z dużym bębnem.

Kogo obchodzi jakaś yebnięte babsko? Czy moze jakaś twoja rodzina? O ch*j w ogole  z nią chodzi?

ty tez juz motor kupiles ?? i dziwic sei ze nie-po-suwalsczyzna wymiera..

to poczytaj o co chodzi a pozniej pisz i sie osmieszaj...

Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał(a):

Ale ja cię zapytałem komu teraz dali więcej niż pis dał? Zrozum na takie teksty jak twój ludzie już się nie nabierają Pis dalej ma podobne poparcie jak ko. 

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

po jakiemu by mał gadać?

Na przykład po krakowsku xD "Jestem z Polski A", "Jestem najlepszym ruchaczem", "Podróżuję autokarem gdzie tylko chcę", "Piorę, sprzątam i gotuje"

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Gajewska robiła tik toki że pis ma największy i najdroższy rząd a potem sami mieli największy i najdroższy rząd 😄

Podobnie z socjalem nie można mowić że oni zadłużają Polskę a potem robić tak samo i naglę nie ma zadłużania POlski .

Twoje myślenie jest przeczące samemu sobie podobnie jak tych polityków z PO 😄. Jeśli ludzie nie nabierali się na PIS to ich poparcie byłoby poniżej 20 % a nie takie jak PO.

Trochę logiki w tym co piszesz 

7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ale ja cię zapytałem komu teraz dali więcej niż pis dał? Zrozum na takie teksty jak twój ludzie już się nie nabierają Pis dalej ma podobne poparcie jak ko. 

Opublikowano
27 minut temu, Andpol napisał(a):

W moim małym miasteczku od niedawna zamieszkała murzynka z małym murzynkiem (płci dziecka nie znam) tacy czarni tak jak z bajki ładni że hej tylko czarni. Ludzie z początku gapili się bo to miasto pisiorów i ciapatych nie za bardzo tolerują ale teraz chyba przyzwyczaili się bo nikt nie zwraca na nich uwagi choć bardzo odróżniają się od reszty. Swobodnie spacerują se po mieście.

Ale zobacz że jednak to Ty jako platfus zwróciłeś na nich uwagę. Mało tego to tak zostałeś wyprany że stałeś, obserwowałeś i czekałeś na reakcję ludności. Liczyłeś na polowanie na dzikich? Rzut kamieniem? Ku klux klan?

Może teraz stań z boku i oceń swoje zachowanie - jak zaprogramowali Cię na szczucie i nienawiść do ludzi na ulicy, oczekiwałeś od nich reakcji pakowanej Ci podprogowo przez media i taki zawód...🤭

Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał(a):

ja widziaem cos lepszego-para ukriancow wychowujaca murzynka i to zadnegomulata .. on tez po ukranisku gada

Adoptowany chyba?

Syn wzioł se Ukrainkę ze wschodu z 2 córkami we Wrocku to oni w miarę po naszemu gadają ale między sobą to po rusku bo tam ryskojęzyczny język był a Ukraińcy. Chcieli przeprowadzić się do mnie ale my z żoną nie jesteśmy na to gotowi. Niech tam razem pomieszkają i się zobaczy. Narzeczona syna o Wołyniu nic nie wie bo tam ich historii inaczej uczyli.

Opublikowano
22 minuty temu, jacus napisał(a):

a ordo iuris tez nie korzarzysz ??

to w zwiazku z tym ze ten pan jest w zwiazku z pewna znanym szonem -chyba tylko tobie nieznanym 😂

chyba sa w zwiazku-bo ona facet zmienia jak my filtry w ciagniku ..

Nie fruwam po pomocnikach i innych takich. Nie wnikam w to z kim se chłop buduje prywatne relacje. Zgadzam się z jego wypowiedzią na tym filmie🤷...

Odnieś się do merytorycznej zawartości tego, co zostało powiedziane, a nie do obyczajowych sensacji🤷...

• Like 1
Opublikowano
42 minuty temu, Andpol napisał(a):

Nocą spacerują i nie zauważają .

31 minut temu, racyl napisał(a):

KPO - dają ludzie krzyczą ja chcę i ja mi też dajcie .

Podatki trzeba będzie podnosić i nowe wprowadzać na spłatę tego KPO co tak wszyscy wychwalają . Zaś podatków już nie chcą najlepiej powiedzieć to PiS podatki wprowadzał .

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał(a):

Ale zobacz że jednak to Ty jako platfus zwróciłeś na nich uwagę. Mało tego to tak zostałeś wyprany że stałeś, obserwowałeś i czekałeś na reakcję ludności. Liczyłeś na polowanie na dzikich? Rzut kamieniem? Ku klux klan?

Może teraz stań z boku i oceń swoje zachowanie - jak zaprogramowali Cię na szczucie i nienawiść do ludzi na ulicy, oczekiwałeś od nich reakcji pakowanej Ci podprogowo przez media i taki zawód...🤭

Mylisz się tolerancyjny jestem a swego czasu chinole sklepy mieli tylko zlikwidowali bo ludziska u nich nie kupowali bo szajs mieli. Sporo ciapatych jest a ukrów masa.

Opublikowano
1 minutę temu, Andpol napisał(a):

Mylisz się tolerancyjny jestem a swego czasu chinole sklepy mieli tylko zlikwidowali bo ludziska u nich nie kupowali bo szajs mieli. Sporo ciapatych jest a ukrów masa.

Zapewne pamiętasz lata 1995 do 2000 roku ile w Polsce było - Ukraińców - Ruskich na bazarkach handlowali . Głos Polskiej mowy z trudem przebijał się .

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

Zapewne pamiętasz lata 1995 do 2000 roku ile w Polsce było - Ukraińców - Ruskich na bazarkach handlowali . Głos Polskiej mowy z trudem przebijał się .

Pamiętam. Teraz to ukry to tylko do nas na promocję do biedry jadą i jak jadę rano przed 6 do wnuka pilnować z żoną  do innej miejscowości to tłumy już przed otwarciem stoją i jak później się wejdzie to wszystko w promocji wykupione.

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał(a):

Wiesz co? Dobrze że facet w filmie mówi tak płynnie , bo jakby rozebrać na kawałki to co mówi, to wyszłoby nie tak pięknie jak wygląda. Np że komuchy , to jednak Polskę kochały. A to byłoby nie do przyjęcia obecnie.

On nie powiedział, że kochały. Zrobił pewnego rodzaju porównanie mające wyeksponować materię problemu. A ja tamte czasy pamiętam i wtedy faktycznie, przy wszystkich wadach tamtego systemu, nikt publicznie się nie zachwycał chamstwem. Pewien poziom kultury był zachowany. Fakt, że nie było też technologii, ale myślę, że gdyby nawet była, to przy tamtej cenzurze, nie wyrosło by tyle ścieku w przestrzeni publicznej, O ile wogóle jakiś by się pojawił.

Opublikowano (edytowane)

Nie przebili 100 milionów dla księdza od salcesonu. Przy swoich pis swoi ko dostawali marne grosze. Matecki 14 milionów sam osobiście sobie przekazał. Szumowski dostał od brata 160 milionów na pseudo badania Szopa na respiratorach miliony zarobił. Gdzie się równać tym biedakom z ko.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
33 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Zrobił pewnego rodzaju porównanie mające wyeksponować materię problemu.

Jest problem, tylko że jest to problem który ma niewielu ludzi. Reszta ma inne problemy, takie codzienne. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v