Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał(a):

- Zgłoszenie wpłynęło do dyżurnego naszej jednostki około godziny 15:50 - mówi asp. Łukasz Kowalczyk, rzecznik grudziądzkich policjantów. - Świadek, który wykonał połączenie na numer 112 przekazał, że widzi osobę w jasnym ubraniu, która znajduje się mniej więcej na wysokości 8 - 10 m na słupie energetycznym na Nadwiślańskiej Błoniach. Po chwili obserwacji zauważył, że tej osoby na tym skupie już nie ma. Gdy patrol przyjechał na miejsce, okazało się, że osoba ta - 22-letnia kobieta - z tego słupa spadła. Policjanci udzielili jej pierwszej pomocy przedmedycznej, następnie przekazali tę osobę załodze pogotowia. Kobieta była w momencie tej interwencji przytomna i komunikatywna

Samobój???

Raczej jakieś mocne prochy ...

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Bym się nie zdziwił gdyby Wojciechowski się tym pochwalił.....jak zielonym ładem....😆

Wojciechowski  NIC NIE MA DO TEGO -  Umowa była za Rudego - POLSKA PREZYDENCJA BYŁA SPRAWOWANA @hubertuss POWINIEN POWIEDZIEĆ CO SIĘ STAŁO .

Bruksela zgodziła się, by wieprzowina, sery i przetwory spożywcze PRAWIE 500 PRODUKTÓW  z USA trafiały do Unii Europejskiej bez ceł lub z minimalnymi stawkami. Parlament Europejski przyznaje, że nie wie, kto ustalił wysokość kontyngentów. Komisja Europejska nie przeprowadziła oceny skutków dla europejskiego rolnictwa.

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał(a):

- Zgłoszenie wpłynęło do dyżurnego naszej jednostki około godziny 15:50 - mówi asp. Łukasz Kowalczyk, rzecznik grudziądzkich policjantów. - Świadek, który wykonał połączenie na numer 112 przekazał, że widzi osobę w jasnym ubraniu, która znajduje się mniej więcej na wysokości 8 - 10 m na słupie energetycznym na Nadwiślańskiej Błoniach. Po chwili obserwacji zauważył, że tej osoby na tym skupie już nie ma. Gdy patrol przyjechał na miejsce, okazało się, że osoba ta - 22-letnia kobieta - z tego słupa spadła. Policjanci udzielili jej pierwszej pomocy przedmedycznej, następnie przekazali tę osobę załodze pogotowia. Kobieta była w momencie tej interwencji przytomna i komunikatywna

Samobój???

Co w tym dziwnego. Chciała popełnić samobója 

W pierwszej kolejności pewnie chciała się powiesić ale to trzeba się przygotować i mieć odwagę założyć sobie pętlę i wejść na stołek i się odbić 

Rzucenie się pod pociąg też odwaga trzeba wbiec pod nadjeżdżający pociąg lub położyć się na torach.

Kobieta nie była zdecydowana zapewnie do końca co chce zrobić. 

Postanowiła wejść na słup. Jeśli spadnie podczas wejścia i zejscia to widocznie los tak chciał i umrze jeśli nie spadnie czyli wejdzie i zejdzie to też los tak chciał. Jeśli spadając nie umrze też los tak chciał. W tym przypadku zdała się powierzyć swoje los temu i góry. 

Dwa pierwsze przypadki mogły się też skończyć podobnie jak ten trzeci ale mniejsze prawdopodobieństwo jest w dużym stopniu one kończą się śmiercią. 

Opublikowano
2 godziny temu, witejus napisał(a):

W  czym i dla kogo pożyteczny? Z tym pożytecznym toś przesadził.

Cóż szkodzi się pochwalić nie swoim.

Co jadu się nazbierało i znowu warczysz?😄 Jeden upośledzony a dugi frustrat nie mógł przepuścić okazji. Mam nadzieję, że po tym lepiej się poczułeś i wybaczam.😄

078.jpg

014.jpg

026.jpg

Opublikowano
4 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Co w tym dziwnego. Chciała popełnić samobója 

nie zawsze chodzi o samobójstwo , nieraz przychodzi głupi pomysł do głowy i tyle , sporo osób działa pochopnie najpierw robi coś a potem mysli , wiekszosci się udaje ale to dzieki takim ludziom jest rozwój swiata 

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał(a):

z panna marianna wielu nazwisk stworzy prawdziwie polska,katolicka  rodzine..

botoks i silikon to tez tradycja polskich kobiet ??

I co w związku z tym?

Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał(a):

z panna marianna wielu nazwisk stworzy prawdziwie polska,katolicka  rodzine..

botoks i silikon to tez tradycja polskich kobiet ??

Pewnie potrzebuje takiego sex instruktora jak ty. Nie wie że pod Krakowem mieszka taki jeden yebaka z dużym bębnem.

Kogo obchodzi jakaś yebnięte babsko? Czy moze jakaś twoja rodzina? O ch*j w ogole  z nią chodzi?

Opublikowano (edytowane)

E tam takie pierdoły. Pisowcy maja już problem z tłumaczeniem, ze skoro jest tak dobrze, że Nawrocki pojedzie na G 20 to czemu jest tak źle jak mówią 

@racyl twoje są słabe bo to bajki. Moje oparte na faktach.😄

028.jpg

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A to nie za pisu to wszystko było w górę i nie dlatego pis już nie rządzi?

Już wiadomo dlaczego Nałroki dobrze mówi po angielsku. Za 37 tys z naszych pieniędzy mógł by chociaż jak Sikorski albo Trzaskowski ale i tak dobrze mówi. 😄

044.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

No ale za pisu to wszystko szybowało do góry a teraz to są jakieś drobne wzrosty. Dlatego pis ma poparcie prawie równe KO bo ludzie już nie chcą się nabrać na Jarka. Dlatego pis nie rządzi po 2023 bo zrealizowali to wszystko z twego mema. 

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

E tam takie pierdoły. Pisowcy maja już problem z tłumaczeniem, ze skoro jest tak dobrze, że Nawrocki pojedzie na G 20 to czemu jest tak źle jak mówią 

@racyl twoje są słabe bo to bajki. Moje oparte na faktach.😄

028.jpg

owszem wzrósł ale to nie nie jest zasługa rządu tylko przypadek podobnie jak za rządów PIS była dobra sytuacja i socjal mógł sie tak rozrosnąć .

Zamiast spłacać długi, oszczędzać to się rozdawało i rozdaje

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

No ale za pisu to wszystko szybowało do góry a teraz to są jakieś drobne wzrosty. Dlatego pis ma poparcie prawie równe KO bo ludzie już nie chcą się nabrać na Jarka. Dlatego pis nie rządzi po 2023 bo zrealizowali to wszystko z twego mema. 

Drobne wzrosty ?. jest jak było , zamiast ciąć to się rozdaje jeszcze więcej .

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, jarecki napisał(a):

nie zawsze chodzi o samobójstwo , nieraz przychodzi głupi pomysł do głowy i tyle , sporo osób działa pochopnie najpierw robi coś a potem mysli , wiekszosci się udaje ale to dzieki takim ludziom jest rozwój swiata 

Każdy scenariusz który czy ty czy ja przedstawiliśmy jest możliwy. Jedni będą móeić  tak jak ja inni będą mówić tak jak ty. 

Tylko ta dziewczyna zna odpowiedź na wszystkie pytania a przedewszystkim dlaczego tak zrobiła zna prawdę. Czy ja ujawni to jest już inny temat. 

Edytowane przez Bezduszna
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v