Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Z pewnością masz rację, żeby takich jak ty zawrócić jak ze strachu z osraną d*pą będzie wiał do domu.  xD Już ja ci wytłumaczę że trzeba wracać.   :P

Ale ty masz zryty łeb dziadek xD czasy jak byłeś w NKWD a potem UB i SB już minęły xD

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

A to sorry kapitanku.   :P

W zasadzie nie masz za co przepraszać, bo żadna z moich wojen nie była "moja", więc i tak już jestem ugotowany.🤣

Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

Otóż nie takie proste. Wystarczy, ze stanie ustawa o obniżeniu cen energii. Konfa będzie w rządzie i co zagłosuje za socjalem z rządem w którym jest czy przeciwko rządowi w którym jest?

W kwestii obniżenia podatków zagłosują przeciwko każdemu rządowi bo lewactwo POPIS potrafi je jedynie podnosić.  A w ogóle to po co ty sie tak zamartwiasz i tworzysz jakieś scenariusze? PO obiecywało podniesienie kwoty wolnej to konfa poparła i była ok, a jak przytaknęła w czymś pisowi to już nie ok?  A propos, jak z tą kwotą wolną? Kiedy to zrobią? 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale ty masz zryty łeb dziadek xD czasy jak byłeś w NKWD a potem UB i SB już minęły xD

Mnie już chłopcze nic nie rusza, ale ty się jeszcze zesrasz na wojnie i to nie raz, to ci gwarantuję.    xD

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

ale ty się jeszcze zesrasz na wojnie i to nie raz, to ci gwarantuję.    

Czyli wróżysz mu dłuuugie życie w tych warunkach?

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

W kwestii obniżenia podatków zagłosują przeciwko każdemu rządowi bo lewactwo POPIS potrafi je jedynie podnosić.  A w ogóle to po co ty sie tak zamartwiasz i tworzysz jakieś scenariusze? PO obiecywało podniesienie kwoty wolnej to konfa poparła i była ok, a jak przytaknęła w czymś pisowi to już nie ok?  A propos, jak z tą kwotą wolną? Kiedy to zrobią? 

NO to już masz kolejny przykład. Tusk widzi, ze nie będzie rządził po wyborach wprowadza kwotę wolną od podatku. Nawrocki może nie podpisać ale to na niego wszystko pójdzie. A jak podpisze to jest mało kasy do budżetu. A pis chce dawać socjal. Konfa jest w koalicji z pis i co robi skąd kasa do budżetu? A nawet bez tej kwoty wolnej budżet może wymagać większego finasowania i co zrobi koalicja pis konfa? Ta koalicja jak powstanie to szybko upadnie zobaczysz. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Mnie już chłopcze nic nie rusza, ale ty się jeszcze zesrasz na wojnie i to nie raz, to ci gwarantuję.    xD

Ale chcesz to jedz bronić Ukrainy, w końcu to nasi przyjaciele, tak mówił Twój obsrany guru z Żoliborza xD

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Daj spokój, zdesperowanemu dziadkowi się marzy wojna ...

ty to wiem co kombinujesz bohatyrowicz, sp***doli* w razie czego, spoko nawet o tym nie myśl.   xD

Opublikowano (edytowane)
Teraz, Desperado napisał(a):

ty to wiem co kombinujesz bohatyrowicz, sp***doli* w razie czego, spoko nawet o tym nie myśl.   xD

A co mam ginąć za takich idiotów jak ty ?? Co to w Bąkiewicza i Janusza Kowalskiego wierzą xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
11 minut temu, Ulman napisał(a):

no skoro wolna to powoli bo im wolniej tym będzie bardziej ... wolna

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze czego. Więcej dawać mniej zabierać. Niech się wezmą lepiej do roboty niż ciągle tylko dawać i dawać 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
16 minut temu, Desperado napisał(a):

Dlatego ciebie wyślemy na samym początku. I bynajmniej nikt się ciebie pytał nie będzie czy chcesz.   xD

a z kim ta wojna , kiedy i gdzie?

Opublikowano

https://www.portalsamorzadowy.pl/praca/od-grudnia-rewolucja-na-rynku-pracy-wynagrodzenie-juz-na-poczatku,623952.html

"Zgodnie z przepisem Kodeksu pracy, który zacznie obowiązywać 24 grudnia, pracodawcy będą musieli zapewnić, aby każda oferta pracy oraz nazwy stanowisk były neutralne pod względem płci - mówi Magdalena Olech."

"W związku z tym uważam, że warto się do tego przygotować i żeby być konsekwentnym, należy zmienić również nazwy stanowisk w wewnętrznych regulacjach płacowych, stosując np. feminatywy."

tym smrodom lewacko-urzędniczym już do reszty odwaliło w ich zdegenerowanych łbach

oto dlaczego nieuchronnym jest wzrost poparcia dla takich partii jak Konfederacja
no qwa ręce opadają jak się coś takiego czyta
żeby to tylko ręce :P

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

takie se
komedianty z kabaretów nie dorastają  z czasem coraz bardziejdo pięt swymi humoreskami do coraz absurdalniejszej samej rzeczywistości

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

szara codzienność a nie esencja
po urzędach nie takie rzeczy słyszałem i to w autentyku
dobrze że potrafię zapanować nad śmiechem ale lata koniecznego treningu w końcu zrobiły swoje

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
46 minut temu, Ulman napisał(a):

a z kim ta wojna , kiedy i gdzie?

O szczegóły pytać Kosiniaka Tuska i kamysza.

Po zapewnieniach że nic nie wleciało ze wschodu , i późniejszym info że coś co wleciało leciało nisko i było niewykrywalne przez radary oraz było ruską prowokacją,a oni na pewno się do tego nieprzyznają,  można domniemywać że to polska prowokacja uzasadniającą wysłanie wojsk na Ukrainę...

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

Po zapewnieniach że nic nie wleciało ze wschodu , i późniejszym info że coś co wleciało

Przecież rano, na forum ustaliliśmy że to było UFO w okresie godowym wabiące samicę do gniazda.