Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

masz jeszcze zhuty kradzione  ubrania ??

Ja nie mam, nigdy nie pracowałem jako pracownik AM, TOBIE JAK WIDAĆ NA ZDJĘCIU DO DZIŚ SŁUŻĄ DO PODRÓŻY, drelichy.

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

w moich czasach to tylko takie wiejskie przyglupy ja ty dawaly sie wziac do wojska..

rzeczywiscie pradziadek byl marynarzem floty adriatyckiej. mam gdzies zdjecia legitymacji weterana wojskowego .

Widzisz przygłup był w wojsku w przeciwieństwie do tłuka na którego sam widok, bez badań, wbito kategorie E. 

Opublikowano

No i Putin znowu ograł Trumpa. Trump jest takim durniem czy to faktycznie Krasnow? Miały być potężne sankcje od 15 na ruskich. Cyrk na sali. A słyszeliście jak pytali Trumpa na konferencji wczoraj czy przed wczoraj co bezie jak Putin zechce by USA wycofało wojsko z PL? Trump się nawet nie wypierał, ze nigdy tak nie zrobi. tylko będzie myślał. Oby tak słabo jak nad sankcjami.

Trump i Nawrocki pokazują doskonale, ze wybór większości nie zawsze musi być mądry. Bo większość jest przeważnie głupia i coraz bardziej głupieje. 

Opublikowano (edytowane)

teraz trzeba przekonać jankesów że mają swojego nawet nie dartha sidiusa a zwykłego maula
o tego
800px-Star_Wars_A_Galaxy_Far,_Far_Away_D

za prezydenta który - wprawdzie jak to u sithów - ma ambicje przewyższyć pokonać i zająć miejsce swego mistrza pal-putina ale może lepiej żeby sami u siebie poszukali (te jankesy) kogoś typu Kenobiego niżby kto z zewnątrz takowym się okazał czym naprawili by błąd kiedy to sami qui gona utłukli co tylko ucho maulowi skancerować zdołał i czas najwyższy aby naprawili własny błąd ;)

kolorystycznie ten trump coraz bardziej do tego maula podobny :P

z tego wszystkiego to zelensky jeszcze gotów uwierzyć że jest skywalkerem xD

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano

Do tego wszystkiego Trump myśli, ze za tę manniane ktoś mu Nobla da. On uważa że zakończył już 6 wojen a nie zakończył żadnej. Komitet Noblowski nie jest taki głupi jak ci co na niego głosowali.

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jeszcze trochę więcej samoopalacza i problem będzie odróżnić xD

co on ma z tym samoopalaczem? piegowaty jaki czy co że karnację fałszuje? u tych jankesów fobie na punkcie pigmentyzacji jakieś mają; jak nie  już nieboszczyk M. Jackson się rozjaśniał to ten teraz się ... sciemnia

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano

Natrafiłem na takie dane  .Pewien człowiek  napisał tak .

Obecni na tym forum znający się na Polityce jak nikt inny niech rozłożą na części ile w tym prawdy jest .

Cytat .

Dopiero dwa biliony dolarów które otrzymał Gorbaczów i Jelcyn 1990 roku przyniosło Polsce wolność. Tyle wynosiły długi zrobione przez Poniatowskiego oraz odsetki od nich,które nie zostały oddane do 1990 roku. 2 biliony dolarów to jest 430 naczep tirowskich wypełnionych 100 dolarówkami od podłogi po sufit. Pieniądze te awansem wypłaciły korporacje zachodnie wraz z królową brytyjską Elżbietą II za oddanie im technologii cyfrowej pamięci przez Bogusława Miszczyka z Kielc.. innymi słowy wyprowadzono ruską armię bez jednego wystrzału co nie udało się to Kościuszce Wysockiemu powstanie listopadowe Trauguttowi powstanie styczniowe jak również Piłsudskiemu...

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Dopiero dwa biliony dolarów które otrzymał Gorbaczów i Jelcyn 1990 roku przyniosło Polsce wolność. Tyle wynosiły długi zrobione przez Poniatowskiego oraz odsetki od nich,które nie zostały oddane do 1990 roku. 2 biliony dolarów to jest 430 naczep tirowskich wypełnionych 100 dolarówkami od podłogi po sufit. Pieniądze te awansem wypłaciły korporacje zachodnie wraz z królową brytyjską Elżbietą II za oddanie im technologii cyfrowej pamięci przez Bogusława Miszczyka z Kielc.. innymi słowy wyprowadzono ruską armię bez jednego wystrzału co nie udało się to Kościuszce Wysockiemu powstanie listopadowe Trauguttowi powstanie styczniowe jak również Piłsudskiemu...

image.jpeg.850d3b94ba83cd6d419a5b663843ebda.jpeg

Opublikowano
3 godziny temu, galan99 napisał(a):

niech rozłożą na części ile w tym prawdy jest .

Podstawą wyjścia ruskich z Polski było zaprzestanie ich utrzymywania.

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Podstawą wyjścia ruskich z Polski było zaprzestanie ich utrzymywania.

To jak pozbyć się żydów?

Skoro sami stanowią u nas swoje utrzymanie?

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

coś mi się zdaje żę Galan ma racje , wolność według ,, cywilizowanego zachodu '' = biznes dla swoich firm , ostatnio gdzies było ale trzeba by to potwierdzić iż wpływy cyfrowych gigantów z USA w PL to 44 mld zł NA ROK , mają też i koszta ale nie płaca podatków itd .        Myslisz żę ta wojenka Trumpa z TikTok  nie ma w tle podłożą finansowo-propagandowego 

Edytowane przez jarecki
  • Like 1
Opublikowano
34 minuty temu, Agrest napisał(a):

To jak pozbyć się żydów?

Jak świetnie się składa. Przypadek. 

Dziś przylazł sąsiad i pyta czy wiem że 2027 wybuchnie wojna w Polsce. Pytam- dlaczego, skąd te wieści. A on- Żydy z Polski wyjeżdżają a ony wiedzą kiedy ta wojna ma być bo sami ją wywołają. A potem wziął i poszedł a mnie kanapka w gębie przestała się obracać.

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Dziś przylazł sąsiad i pyta czy wiem że 2027 wybuchnie wojna w Polsce. Pytam- dlaczego, skąd te wieści. A on- Żydy z Polski wyjeżdżają a ony wiedzą kiedy ta wojna ma być bo sami ją wywołają. A potem wziął i poszedł a mnie kanapka w gębie przestała się obracać.

Jak by nie patrzeć masz 1,5 roku na obrabianie ziemi potem powołają cię .

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

masz 1,5 roku na obrabianie ziemi potem powołają cię .

Trochę ćwiczyłem i już mi ten uwalony palec tak nie przeszkadza w pracy na spuście.Ale wymiana magazynka jeszcze nie to.

Opublikowano
8 minut temu, mirro napisał(a):

Nie chcę być oskarżony o antysemityzm ale w średniowieczu leczono pijawkami i upustem krwi.

Jak wiemy to się nie sprawdziło, a dziś przeżywa renesans w ekonomii

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Trochę ćwiczyłem i już mi ten uwalony palec tak nie przeszkadza w pracy na spuście.Ale wymiana magazynka jeszcze nie to.

Przeprogramować się na lewą rękę .

Opublikowano

Jadę trochę grosza wysypać na glebę. Może nie pozbierają

Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

Przeprogramować się na lewą rękę .

Generalnie byłem oburęczny., szczególnie przy broni krótkiej. Jednak przy karabinkach szturmowych wolę prawą. 

3 minuty temu, Agrest napisał(a):

Może nie pozbierają

Yyyyyy dzikie gołebie zbierają wszystko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v