Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Jak więcej włożą do michy to znaczy że przeżrą tak jak pisałem a dzieci od tego nie przybędzie. 

Aaaaaa kluby swingersów ,mogłyby to zmienić. Proponuje w każdej remizie taki otworzyć.😂

• Like 1
Opublikowano

Były główny inspektor transportu drogowego Alvin G. usłyszał zarzuty bezprawnego ujawnienia wiadomości służbowych. Prokuratura nie miała wątpliwości, kierując do sądu akt oskarżenia przeciwko Alvinowi Gajadhurowi, byłemu Głównemu Inspektorowi Transportu Drogowego.

Wątpliwości nie miał też sąd. Błyskawicznie stwierdził, że Gajadhur żadnego przestępstwa nie popełnił. Czyli to, co prokuratura ustaliła w kilkumiesięcznym śledztwie i przelała na akt oskarżenia, zostało całkowicie odrzucone przez sąd.

sąd dał po-lszewikom kopa w d*pę i kazał spadać do rosji :D 

Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

sąd dał po-lszewikom kopa w d*pę i kazał spadać do rosji :D 

Wklejałes tę wiadomośc niedawno. Było na forum . Zwolnij trochę,

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

To forumowy Urban

powiedział drugi największy zmyślacz i kłamca na forum :D 

zacznij się leczyć bo kiepsko skończysz:

Projekcja to mechanizm obronny, który pozwala jednostce radzić sobie z trudnymi emocjami i cechami, które uważa za niepożądane. Zamiast konfrontować się z nimi, przypisuje je innym.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

żadnej afery nie ma bo kasę wzięli beneficjenci zgodnie z regulaminem który napisał pis a nie poprawiło go obecne ministerstwo.

dotację na budowę fabryki leków umieli zlikwidować, a założeń do horeca nie umieli zmienić?

narracja dla peowskich idiotów

Katarzyna Pełczyńska

Jest akceptacja Komisji dla rewizji KPO. To największa w historii zmiana Planu Odbudowy dokonana przez którykolwiek kraj członkowski. Negocjacje i decyzje przeprowadziliśmy w rekordowym tempie 2 miesięcy. Nadrabiamy czas! 2 i 3 wniosek o płatność już dla nowego KPO złożymy na koniec wakacji.

i znowu szmatą w ryj :D 

11 minut temu, hubertuss napisał(a):

Dodam tylko, że nie ja ochrzciłem cię tu Urbanem.

zgodnie ze swoją projekcją nazywaj mnie jak chcesz, tylko tyle ci pozostało

Edytowane przez nie
Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

zobacz na you tubie jak wyglądają koczowiska bezdomnych, narkomanów w centrum los angeles, waszyngtonu czy nowego jorku, namioty, kartony, gówna, śmieci i wielki smród; nie dość że przeszkadza to mieszkańcom to jeszcze odstrasza turystów

trump powiedział, że będą przenosić ich do ośrodków dla bezdomnych, co popiera większość amerykanów

czyli takie "skoncentrowanie" bezdomnych w wyznaczonych do tego...
kiedyś większość niemców popierała przenoszenie takie różne "parchy" też do pewnych "koncentracyjnych" ośrodków ;)

u kacapów też przenoszą - było nie było - wolnych ludzi do - sie po rusku w bezpośrednim tłumaczeniu - "лагерь" nazywa zsynominimizowane na "gułag". I chinole podobne mają i u kima nie brakuje i różne złe rzeczy można o xujni napisać jak i jankesach to czegoś takiego nie ma aby wbrew woli bez udowodnienia niepoczytalności lub przestępstwa aby kogokolwiek "koncentrowano" wbrew jego woli no chyba że jakie mafijne burdele czy obozy pracy ale to jest skodyfikowane prawnie jako patologia

Dokładnie nie wiemy jak Technicznie Trump zamierza to przeprowadzić i zapewne nie wie jeszcze tego i On sam ale sam fakt postulatu gdzie pada termin "oczyszczenie" wystarczy za powód do obaw o bardzo złe skojarzenia podobieństw ;)

Opublikowano (edytowane)

@nie Kto cię ta szmata po ryju tak pierze? Przecież napisałem to wszystko pis napisał program obecna władza go nie poprawiła a Pełczyńska powinna podać się do dymisji. 

1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

- Program napisał pis widać tam ich złodziejski gen by rozdać pieniądze jak popadło. W jednej z komisji zasiadał mąż Beaty Szydło. 

- Obecna minister nie poprawiła tego programu, olała temat. Powinna podać się do dymisji. Tutaj akurat pis i po nabroili razem z tym kpo i tam żadnej afery nie ma bo kasę wzięli beneficjenci zgodnie z regulaminem który napisał pis a nie poprawiło go obecne ministerstwo.

Widzisz Urban tłuką cię tą szmata i tłuka a ty dalej łżesz i manipulujesz. Wyciąganie czyichś wypowiedzi z kontekstu to jest naprawdę żałosne dlatego jesteś tłuczony tą szmata po ryju.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, Ulman napisał(a):

Jak więcej włożą do michy to znaczy że przeżrą tak jak pisałem a dzieci od tego nie przybędzie. 

Refundacja?  Toż oni muszą zabrać co najmniej 1000 by te 800 dać. Biznes jak cholera😁 800+ to patologia która tworzy jeszcze większą patologię. Do skasowania od zaraz ku pożytkowi ogółu. 

bez obniżenia "haraczalności" systemu ukarze to przede wszystkim owe mimo wszystko zrodzone dzieci i w tym obecnym systemie postulat - delikatnie nazwę - niespójny

no ale rewolucję może przyspieszyć tak że nawet bym i nie był bardzo przeciw tyko że rewolucje w tej części świata i z mentalnością pokomuszą populacji tylko do już jawnych socjalizmów prowadzą tak że sprawa się na tyle komplikuje w prognozowaniu skutków że - no nie wiem

oślim uporem powtórzę - pierwej obniżenie opresyjności fiskalnej a później czy idealniej - jednocześnie schodzenie z zasiłków
tylko że dobrowolnie aparatczyki systemu na to się nie zgodzą a siłą to na razie jeszcze jako tako gospodarka działa i nie ma siły presji oddolnej bo każdy ma coś do stracenia aby chcieć system siłowo rozwalać to i se jeszcze trochę czasu to musi "pokisnąć" ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

A czego się Spodzewałeś ?  Rosja jak zostanie całkowiśći zbanowana to po te surowce sięgną Chiny a głównym celem Trumpa są Chiny 

Ja to już niczego się po nim nie spodziewam mądrego. Robi pod siebie i na siebie. On ma być panem świata a reszta być jego podanymi. Tylko o jednym zapomniał już raz się pomyslil. 

Godzinę temu, mirro napisał(a):

Akurat tego że się pomyli, to ja byłem pewien.😂

To jest Trump a nie jakiś tam gość z byle czego. Tylko że ten pan jest tylko coś w rodzaju Hitlera. 

Opublikowano (edytowane)

nawet to szambo manipulacji informacyjnej podało że jankesy z Tuskiem "nie chcą gadać" tylko z Nawrockim

zatem ze dwie strony tego tematu przepychanek o to czy pociąg do Berlina będzie tylko pasażerski czy i z wagonem bagażowym można uznać za zmarnowane bo bezprzedmiotowe :D

a, czekaj; bo zapomniałem zlinkować o które szambo chodzi

https://wyborcza.pl/7,75399,32175769,to-amerykanie-wepchneli-nawrockiego-za-tuska-na-spotkanie-z.html

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
31 minut temu, hubertuss napisał(a):

@nie Kto cię ta szmata po ryju tak pierze. Przecież napisałem to wszystko pis napisał program obecna władza go nie poprawiła a Pełczyńska powinna podać się do dymisji. 

umiesz czytać?

Katarzyna Pełczyńska

"Jest akceptacja Komisji dla rewizji KPO. To największa w historii zmiana Planu Odbudowy dokonana przez którykolwiek kraj członkowski. Negocjacje i decyzje przeprowadziliśmy w rekordowym tempie 2 miesięcy. Nadrabiamy czas! 2 i 3 wniosek o płatność już dla nowego KPO złożymy na koniec wakacji.

Za program HoReCa odpowiada minister Karnowski."

Opublikowano
17 minut temu, Bezduszna napisał(a):

To jest Trump a nie jakiś tam gość z byle czego. Tylko że ten pan jest tylko coś w rodzaju Hitlera. 

Żeby ten samoopalacz aby nie przywiózł takiego pokoju z Alaski jak Chamberlain z Monachium ...

Opublikowano

------------------------------------------------------------------------------------

Burza w sprawie lexusa. Są wyniki kontroli na uczelni
Nie będzie żadnych konsekwencji po aferze z rektorskim lexusem, która na początku bieżącego roku wzburzyła nie tylko środowisko akademickie. Marcin Kulasek, minister nauki, podpisał się pod najnowszymi wynikami kontroli swojego resortu w Politechnice Bydgoskiej. Kontrolerzy Kulaska stwierdzili, że władze tej uczelni bez nieprawidłowości zakupiły do wożenia swojego rektora luksusową limuzynę za prawie 700 tys. zł.

"nie ma żadnej afery"

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Bezduszna napisał(a):

To jest Trump a nie jakiś tam gość z byle czego

Obawiam się że z byle czego a jeszcze na dodatek mocno napompowany.😂

Aaa według definicji Romana to lewak, bo nie przystaje do wartości prezentowanych przez prawicę. Tyle tylko że nie ruszają go biedne dzieci.🤣

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał(a):

umiesz czytać?

Katarzyna Pełczyńska

"Jest akceptacja Komisji dla rewizji KPO. To największa w historii zmiana Planu Odbudowy dokonana przez którykolwiek kraj członkowski. Negocjacje i decyzje przeprowadziliśmy w rekordowym tempie 2 miesięcy. Nadrabiamy czas! 2 i 3 wniosek o płatność już dla nowego KPO złożymy na koniec wakacji.

Za program HoReCa odpowiada minister Karnowski."

A co mnie Pełczyńska obchodzi napisałem co powinna zrobić 

Poza tym jak już wiadomo tu wszystkim jesteś oszustem i manipulantem. Ale głupszego od siebie tu nie znajdziesz. To, że Pełczyńśka mówi o rewizji KPO to nie znaczy, ze ta rewizja i akceptacja komisji dotyczyła akurat tego kontrowersyjnego obszaru.

Jak już wielu zdążyło się tu zorientować ty jesteś pusty chłopak którego ktoś tłucze szmatą w ryj  i nie rozumiesz tego, ze kontrowersyjny fragment kpo to nie jest całe kpo jak próbuje pokazać wasza propaganda. Dlatego jak piszesz dalej będziesz tłuczony szmatą w ryj a my się tylko śmiać będziemy z ciebie pusty gamoniu.

Abyś zrozumiał Pełczyńska mówi o rewizji KPO na którą zgodziła się Komisja. Rewizja nie dotyczyła obszaru horeca. I została bez zmian po pise. Pełczyńska odpowiada za to że obszaru horeca nie zrewidowano. A kto tam konkretnie za to odpowiada to pikuś ona odpowiada za całość i ona zbiera za to razy teraz tak jak ty tą szmatą za swoje tu wygłupy i manipulacje. 

Opublikowano
13 minut temu, nie napisał(a):

zakupiły do wożenia swojego rektora luksusową limuzynę za prawie 700 tys. zł.

"nie ma żadnej afery"

A jaka może być afera? Przecież rektorska d*pa musi być godnie wożona.🤣

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Urban dwoi się i troi ale mu nie idzie. 

9 minut temu, mirro napisał(a):

A jaka może być afera? Przecież rektorska d*pa musi być godnie wożona.🤣

Godnie to by była wożona jak by mu s klasę kupili.

Opublikowano
4 godziny temu, jarecki napisał(a):

tak dokładnie , po dofinansowaniu swojego biznesu ale mimo to ma w sobie sporo luzu i dobrze się słuchało . 

A co on ma mądrego do powiedzenia po za tym że unia nas kocha, opiekuję się nami 🤣

A później zwykły obywatel musi płacić za te wszystkie wariactwa jakie nastały pod koniec rządów Merkelowej .

Oni by własną matkę sprzedali byle przypodobać się lewakom z niemiec .

Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

@racyl takim jak ty patrz poniżej.

Poszukaj lepiej czy Tusk obiecał paliwo po 5,19zł 🤣

Gdzie to tanie paliwo się podziało, rządzi prawie dwa lata i kto i gdzie mu w tym przeszkadza 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v