Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trump jest łasy na komplementy ruscy biorą go pod włos. raz pokazywali spotkanie które na chama przerwało otoczenie Trumpa za jego poprzedniej kadencji. Putin tak mu kadził, że ten był gotów zgodzić się na wszystko. Nagle ludzie Trumpa wstali i powiedzieli koniec. 

@nie możesz se uważać, ze ludzie Batyra ograli Tuska. Ale w swym pustym umyśle nie rozumiesz czym to się skończy. Takie spotkania przygotowuje dyplomacja skład się ustala miał być Mertz Marcon Tusk i Zalensky. Robi się to ileś dni wcześniej robi to przeważnie MSZ. Jak myślisz po takim numerze ile spotkań załatwi Nawrockiemu MSZ? Wszędzie tam gdzie będzie istniało ryzyko, że Nawrocki zechce się wepchać tuż przed polska strona po prostu będzie mniej aktywna a cieniasy Nawrockiego nic nie załatwią sami. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, dsbh napisał(a):

A to zależy jakie masz poczucie humoru. Większość to bawi.

jak dla mnie "takie se" Ci powiem

za szczyla kiedyś mnie bawiło takie typu - "zeżrę se rzepę i se pierdnę"  ale teraz  degustuje

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

czy to piatek czy sobota dumpf to idiota..

4 godziny temu, nie napisał(a):

wystarczy ludziom dobrze wszystko wytłumaczyć i wprowadzić sprawiedliwe zasady i ludzie się zgodzą na konieczne reformy

zupelnie jak urban w latach 80 🤣

2 godziny temu, dsbh napisał(a):

Jak to skąd ? Ze słomy i z KPO :ph34r:. Największe marzenie @jacus ia się właśnie spełniło i teraz sunie po falach swym jachtem, patrząc w bezkresny horyzont i jak na prawdziwego wilka morskiego przystało z fajką w zębach 🤫.

Rozwińmy twoją wypowiedź na dwie części. Pierwsza.

Czekasz aż coś ktoś napisze, odwrócisz kota ogonem jak to się mówi potocznie i udajesz debeściaka.

Druga.

Powtarzasz się. Ciągle te same teksty. Podróże podobno kształcą ale u ciebie jakoś w drugą stronę. Uwsteczniasz się.

Gdyby się nie bali powrotu na Ukrainę to by nawet z kartki nie czytali przeprosin.

@hubertuss słyszałeś ? 

I od razu koszt wizyt i leków w górę. To jest zły pomysł. Kasę nie wiadomo na co emeryt wyda. Czy na leki czy żywność czy na jakiś remont mieszkania na przykład.  A tutaj określony cel od razu może prowadzić do nadużyć.

Jakbyś nie zauważył to społeczeństwo nie chce mieć dzieci i woli zapieprzać na siebie i swoje utrzymanie.

Bogaci sobie poradzą a tym którzy ledwo wiążą koniec z końcem co doradzisz ? 

Dla mnie ten program to pomoc w wychowaniu dziecka ale niech będzie. Co zrobił obecny rząd po dwóch latach aby podnieść dzietność i poprawić sytuację materialną osób wychowujących dzieci a będących w trudnej sytuacji finansowej ?

w domu wszyscy zdrowi ??

masz zone,dzieci ?? z czego czerpiesz zyciowe doswiadczenei ? gdzie byles,co widziales ??

standardowy zestaw pytan ...kazda odpowiedz zawiera slowo nie..

1 godzinę temu, racyl napisał(a):

Bon na wakację był tylko raz więc nawet nie ma o czym gadać .

No tak przecież lepiej głosować tylko na takich co tylko obiecują a samemu mieć amnezje co oni obiecali 🤣

Najlepiej żeby każdy zapracował na swoje zachcianki a tym bardziej przedsiębiorcy 

Chłopcze przy wierzeniu PO zostali najbardziej nierozumni z jego wyznawców 

Najpierw się mówi jedno w tych środowiskach a gdy wychodzi jak zwykle to wy jesteście kompletnie zaślepieni 

byl bon turystyczny na podlasiu teraz bedzie nastepny, na kolejne wojewodztwo ktore turysci omijaja szerokim lukiem.

49 minut temu, nie napisał(a):

Image

Image

Prezydent RP Karol Nawrocki reprezentuje Polskę podczas telekonferencji zorganizowanej przez Prezydenta USA Donalda Trumpa z europejskimi liderami przed spotkaniem na Alasce.

Image

Tuż przed rozmowami na Alasce, Prezydent Donald Trump zdecydował o konsultacjach z kluczowymi przywódcami państw europejskich, wśród których w oczywisty sposób znalazł się Prezydent Karol Nawrocki

Ta ponad godzinna rozmowa właśnie się zakończyła. W tej rozmowie wzięli udział także Kanclerz Niemiec, Premier Wielkiej Brytanii, Premier Włoch, Prezydent Francji, Prezydent Ukrainy, Przewodnicząca KE, Sekretarz Generalny NATO i Prezydent Finlandii - wąska grupa zaangażowanych polityków europejskich.

to se k**wa niemiecki sługus pogadał :D :D :D :D :D :D :D :D 

pięknie go zrobili, jaki wstyd

wszyscy mają w d*pie niemieckiego pachołka

👏👏👏👏👏👏👏

falszywiec pewnie miał spotkanie z murańskim :D w ostatnim wagonie :D 

moze odsprzedadza przy okazji alaske putinowi ?

to prxez waszych przodkow car musial ja sprzedac za smieszne pieniadze..

29 minut temu, dysydent napisał(a):

a chociaż co śmiesznego znajdę? bo za żałosnym szkoda i sekundy tracić jeśli takim się okaże

ma na imie jacek..wiec i tak go nie zrozumiesz 🤣

Opublikowano
24 minuty temu, mirro napisał(a):

Przydacz już się tłumaczył że MSZ powiadomili o zaproszeniu dla Nawrockiego i obiecują pełną współpracę, bo wiedzą że to Rząd RP odpowiada za politykę zagraniczną.

Tłumaczą się bo wiedzą, że to MSZ załatwiał skład wiedzą, że oni wycieli świński numer i że to będzie rodziło konsekwencje w postaci małej aktywności MSZ u w załatwianiu spotkań na które będzie mógł wepchać się Nawrocki. A ludzie Nawrockiego sami to raczej nie wiele w tym temacie załatwią. 

Opublikowano

Jak na razie to Trump rozdaje karty czy to się wam podoba czy nie , cłami sobie podporządkował Europę ale nie tylko Europę , wcześniej czy później i na Ukrainie będzie zawieszenie broni , Donbas wiadomo było że będzie w Rosji 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, jarecki napisał(a):

Jak na razie to Trump rozdaje karty czy to się wam podoba czy nie , cłami sobie podporządkował Europę ale nie tylko Europę , wcześniej czy później i na Ukrainie będzie zawieszenie broni , Donbas wiadomo było że będzie w Rosji 

z Trumpem jako negocjatorem to i nie obstawię gdzie...  czyj będzie Kijów

33 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Takie spotkania przygotowuje dyplomacja

a żebyś się nie zdziwił

https://www.money.pl/gospodarka/trump-pojedzie-do-putina-nieprzygotowany-media-pozwalnial-ekspertow-7188799088757504a.html

"Pozwalniał ekspertów. Jedzie do Putina."

i co Ty na to? szczena opadła? bo mi tak; i to wcale nie z podziwu

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Trump po prostu głęboko wierzy we własną zajebistość. Szkoda tylko, że to zdanie nie wielu podziela i nie potwierdzają tego jego czyny. Ale on tym się nie przejmuje dalej liczy na nagrodę Nobla. Tak naprawdę Tusk nie wiele stracił że z nim nie gadał bo za chwilę tylko cyrk niestety dla nas i Ukrainy może z tego wszystkiego wyjść 

Opublikowano (edytowane)

a jeśli Trump to naprawdę kacapska wtyka u jankesów?

pisałeś

45 minut temu, hubertuss napisał(a):

raz pokazywali spotkanie które na chama przerwało otoczenie Trumpa za jego poprzedniej kadencji. Putin tak mu kadził, że ten był gotów zgodzić się na wszystko. Nagle ludzie Trumpa wstali i powiedzieli koniec.

i jeszcze gdzieś ktoś, może i Ty że putin ogra samoop.. a - już wiem kto pisał ;) xD

50 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Już kilka razy go Putin zrobił bez mydła a ten nadal daje się zapędzić w maliny xD 

a może właśnie putin ma Trumpa robić bez mydła i jest to plan nawet samego Trumpa?

Historia zna różne nieprawdopodobne przypadki i są one nieprawdopodobne do momentu gdy je ta Historia pozna

9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Przecież od dawna wiadomo, że ten co teraz rządzi USA to zwykły debil ...

jeśli to co wyżej jest prawdą to geniusz a udawanie debila to tylko kamuflarz tylko gra nie do tej bramki którą byśmy chcieli

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

a może właśnie putin ma Trumpa robić bez mydła i jest to plan nawet samego Trumpa?

Historia zna różne nieprawdopodobne przypadki i są one nieprawdopodobne do momentu gdy je ta Historia pozna

Raczej nie w tym przypadku ... Aby coś takiego robić trzeba mieć mózg, a u samoopalacza widać wyraźny deficyt komórek mózgowych ...

Opublikowano
28 minut temu, dysydent napisał(a):

jak dla mnie "takie se" Ci powiem

za szczyla kiedyś mnie bawiło takie typu - "zeżrę se rzepę i se pierdnę"  ale teraz  degustuje

Pierwsze lepsze. Widzisz jakie wiarygodne źródło informacji znalazł sobie premier.

25 minut temu, jacus napisał(a):

w domu wszyscy zdrowi ??

masz zone,dzieci ?? z czego czerpiesz zyciowe doswiadczenei ? gdzie byles,co widziales ??

standardowy zestaw pytan ...kazda odpowiedz zawiera slowo nie..

A masz coś nowego może ? Ty jesteś jednak rzeczywiście skończonym kretynem, jeżeli myślisz, że będę coś na otwartym forum pisał o swoich prywatnych sprawach. Jeżeli książkę piszesz tak jak tu jeden to będzie ci brakować kilku kartek.

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Raczej nie w tym przypadku ... Aby coś takiego robić trzeba mieć mózg, a u samoopalacza widać wyraźny deficyt komórek mózgowych ...

symulować takie braki nie problem
w drugą stronę to już łatwiej o perpetuum mobile

Opublikowano (edytowane)

@dysydent słyszałem czytałem o Krasnowie. Trump był w końcu lat 80 tych w Moskwie mogli mu podrzucić jakaś panienkę że niby zmarła czy coś jej zrobił kto wie. A był już wtedy znany i bogaty. Ale z natury jestem niedowiarek jeśli chodzi o takie scenariusze ale wykluczyć nie można. Wiele działań i decyzji Trumpa wobec Rosji jest naprawdę dziwna. 

Fakt faktem teoretycznie był by dla ówczesnego KGB dobrym celem jako agent. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

@dysydent słyszałem czytałem o Krasnowie. Trump był w końcu lat 80 tych w Moskwie mogli mu podrzucić jakaś panienkę że niby zmarła czy coś jej zrobił kto wie. Ale z natury jestem niedowiarek jeśli chodzi o takie scenariusze ale wykluczyć nie można. Wiele działań i decyzji Trumpa wobec Rosji jest naprawdę dziwna. 

oczywiście że znam wagę swoich teorii ale lepiej brać pod uwagę wszystko co choć w małym stopniu ale prawdopodobne a "to" mieści się w prawdopodobieństwie niż być zdziwionym autentycznie a nie takiego tylko udawać w razie by...

w przypadku Trumpa to nie konieczny szantaż; On niejednokrotnie wprost wygadał się z fascynacji putinem i putinopodobnymi zamordystami a to co  np.z bezdomnymi we Waszyngtonie odgraża się zrobić i wiele jeszcze tylko to potwierdza; tak, że to może być coś duuużo gorszego niż kacapski szantaż, tak gorszego że same kacapy w swojego farta nie wierzą i też boją się Trumpa jeszcze bardziej jak putina i putinowskich siepaczy i to strachem "tego samego typu"

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

z tych rozmów Trump Putin gówno wyjdzie. Bo jest duże ryzyko, że Putin znowu zrobi Trumpa w durnia i ten się zgodzi na ustępstwa na rzecz Rosji. A to jeszcze gorsze niż nic by miało z tego nie wyjść. A przypominam, ze miał już wprowadzić na Rosję sankcje. To nie wiem z czego tu radość 

58 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Przecież to, że Putin ogra debila wysmarowanego samoopalaczem jest akurat pewne, pytanie tylko na ile ten debil mu pozwoli xD 

56 minut temu, mirro napisał(a):

Pytanie jest raczej "kiedy się zorientuje że jest robiony w wała".🤣

spójrzcie w lustro

zapomnieliście już jakie buńczuczne hasła głosiliście, że eu ogra trumpa?

trump z eu zrobił co chciał (chociaż sąd może mu kazać odwołać cła), a eu nawet nie pisnęła słowa - więc kto tu jest debilem???

dlaczego robicie z siebie .....................?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ja gdzieś pisałem, że EU ogra Turmpa? Gdyby nie Rusek EU miała by go w d*pie jak Meksyk i Kanada. CO do ceł z EU to Trump też spuścił z tonu zapowiadał dużo wyższe cła. Pomijam już to, ze Putin robi z nim co chce a stawiają się inne kraje które miały go ponoć w d*pę całować jak sam mówił. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, nie napisał(a):

zapomnieliście już jakie buńczuczne hasła głosiliście, że eu ogra trumpa?

Trump sam czy ogra xujnię to kwestia nadal dyskusyjna ale razem i w porozumieniu z putinem... ;) tak że nie wiem czy jest się z czego cieszyć? zwłaszcza jeśli to jest "taki" Trump jakiej ewentualności ja nie wykluczam o czym było powyżej

jankesy rozpaczliwie szukają sojuszników przeciwko chinolom i nawet "takiego" Trumpa są w stanie zaakceptować a jeszcze jeśli by kacapów od chnoli odciągnął i przekabacił na swoją stronę to jeszcze całą xujnią gotowi do tej spółki dopłacić ;)

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

To Putin rozdaje karty to Putina boi się Europa Trump dla Putina jest co najwyżej pożytecznym idiotą który często gra z nim na przeciw UE.

i wiesz co? z pozycji tego putina to jest nawet uczciwe bo nigdy tego nie ukrywał

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v