Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

komu jacyś świadkowie potrzebni?

Onetowi i tobie, to Onet a ty mu wtórując trąbiliście o świadkach.

4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

że wykonywał swoje obowiązki.

Ty jak powiesz że wykonywałeś swoje obowiązki to należy rozumieć że byłeś sutenerem w akademiku czy gdzieś tam, bo ja tak powiedziałem?

7 minut temu, hubertuss napisał(a):

O ile ruszy w co wątpię 

Ja nie wątpię

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, jarecki napisał(a):

nie przegapilem , ogólnie z postem się zgadzam ale trzeba się dostosować do czasu i miejsca w jakim żyjemy obecnie , pewnie z gdybysmy mieszkali w USA z niższymi podatkami bez vat itd inne były by nasze spostrzeżenia ale puki co system europejski mamy pokolenie które go zapoczątkowało powoli bedzie odchodzić a młodych raczej czeka inne wyzwanie 

młodych czeka eksterminacja czy to z najeźdźców zewn czy z wojen wewneuropejskich i tyle tylko powiem bo przestrogi - dla tych młodych takich jak ja - "kosmitów" to ... no właśnie - przestrogi typu "fiction" bo w utopii i postępującej degeneracji wychowani i dla nich realność to fikcja i wice versa .
To nie sytuacja gdy Polska otrząsała się z absurdu komuny bo były zewn lepsze od tej komuny wzorce i było co małpować, teraz nie ma niczego takiego bo i u jankesów kwestią czasu gdy powrócą i te poprawności polityczne i cały en obamizm, bidenizm i to co ja nazwę - kalifornizacja całych USA.
Chiński pseudokomunizm wolnorynkowy nie jest alternatywą dla Europejczyków a kacapski imperializm czy ogólnie imperializm to właśnie na zasadzie odrzucenia bo kacapy tak robią i prędzej kacapowo podbiją jacyś Azjaci niż Europejczycy bo przecież xujnia tak zniewieściła wszystkich wewn że nawet nie wiemy czy się przed tymi prymitywnymi kacapami całe NATO zdoła obronić gdy na kacapów jedyna skuteczna obrona to atak
jest zaczątek siły i potencjał ekspansywności w Europie ale na razie jeszcze nie wszyscy zjechali ale już "forpoczty" nawet i w Polsce ... mamy doniesienia - że już są;)

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
Teraz, witejus napisał(a):

Ty jak powiesz że wykonywałeś swoje obowiązki to należy rozumieć że byłeś sutenerem w akademiku czy gdzieś tam, bo ja tak powiedziałem?

Sutener jest tylko jeden...teraz...🤭

Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Sutener jest tylko jeden...teraz...🤭

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Znasz odpowiedź..

1 minutę temu, witejus napisał(a):

Twojej nie znam.

Nawroc... ciągle na tapecie 🤔

Opublikowano
41 minut temu, witejus napisał(a):

Ci świadkowie co to po wyborach mieli tłumnie zeznawać jakie to bezeceństwa wyprawiał prezydent Karol Nawrocki to gdzie się podziewają?🤣

Jak gdzie? Stanowią trzon jego kancelarii.🤣

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, witejus napisał(a):

Onetowi i tobie, to Onet a ty mu wtórując trąbiliście o świadkach.

Ja nie wątpię

O niczym tu nie trąbiłem . Sprawa prosta jak cep ci dwaj świadkowie potwierdzili Onetowi i podpisali, ze są gotowi zeznawać w sądzie na wypadek gdyby pozwał ich Nawrocki o zniesławienie. I Nawrocki ich pozwał czy tam zapowiadał pozew bo nie pamiętam. Czekam na sprawę o ile do niej dojdzie w co wątpię. Nawrocki się wycofa ale jak będzie sprawa zobaczymy co kto powie.

Gdybyś oskarżył mnie o bycie sutenerem w akademiku ja gdybym nim nie był nie plótł bym bzdur o jakichś obowiązkach co każdy zrozumie jako uniknięcie odpowiedzi konkretnej na pytanie. Tylko bym powiedział, ze kategorycznie zaprzeczam abym kiedykolwiek w życiu był sutenerem czy doprowadzał komuś dziewczyny za pieniądze. Odpowiedź jest banalnie prosta tylko problem w tym, że Nawrocki tym sutenerem był i nie chce jednoznacznie zaprzeczyć i bredzi o obowiązkach. Już nawet kabarety się z tego śmieją. To się od niego nie odklei.

main_gxdtknrw4aasyws.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

Gdybyś oskarżył mnie o bycie sutenerem w akademiku

Yyyyyyy ja to znam tylko akademiki gdzie były panie portierki, albo służba dyżurna. A takich z sutenerem , to chyba nie napotkałem. A nie , bo w jednym była burdel mama, ale to historia na późniejsze godziny.😂

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, witejus napisał(a):

Strach ci nie pozwala powiedzieć

Jaki strach? Gdyby Nawrocki chciał każdego pozywać kto o nim napisze sutener w necie to by dopiero jajca były. On czeka aż to ucichnie ale to się przykleiło i nie ucichnie. Prezydent dużego kraju w Europie musi udowadniać w sądzie, że nie był sutenerem a ludzie go tak nazywają kabaret normalnie.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Gdyby Nawrocki chciał każdego pozywać kto o nim napisze sutener w necie to by dopiero jajca były.

Nie każdego ,Onet i tych pseudo dziennikarzy którzy to rozpętali

Opublikowano

NO i ok Onet był świadomy, ze to pachnie pozwem i zapytał tych świadków czy podpiszą, że są gotowi stanąć przed sądem gdy Nawrocki ich pozwie i oni potwierdzili, ze staną i zeznają jak było. Pytanie tylko, czy Nawrocki się nie wycofa bo on wie jak było.

Opublikowano

Czyli jednym słowem wszystko jest tak że można załatwić to po cichu bez rozgłosu. Tak zapewnie zrobią. Jeśli tylko Onet nie będzie chciał tego dalej ciągnąć to wszystko rozniesie się po kościach. 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Prezydent dużego kraju w Europie musi udowadniać w sądzie, że nie był sutenerem a ludzie go tak nazywają kabaret normalnie.

czyli, jak ciebie ktoś nazwie złodziejem, to ty będziesz musiał udowodnić, że nie jesteś złodziejem?

ty to musisz mieć łep :D 

widzisz jaki głupi jesteś, nie dość, że nie potrafisz się poprawnie wysłowić, to jeszcze nie rozumiesz podstawowych spraw

to niemiecki onet będzie musiał udowodnić, że nawrocki był sutenerem albo go przeprosić za pomówienie

Edytowane przez nie
Opublikowano

Jak podaje Rzeczpospolita, obecny dyrektor Instytutu Pileckiego, pan Krzysztof Ruchniewicz, chciał zorganizować seminarium na temat zwrotu dóbr kultury Niemcom.

Nie, tu nie ma pomyłki, w polskiej instytucji państwowej zajmującej się polską polityką historyczną w kontekście II Wojny Światowej, pojawił się pomysł debaty na temat zwrotu przez Polskę dóbr kultury na rzecz Niemiec.

Image

Prof. KR jest też pełnomocnikiem ministra spraw zagranicznych Sikorskiego ds. polsko- niemieckich.

Tusk, jako premier ponosi polityczną odpowiedzialność za powołanie na dyrektora Instytutu Pileckiego, szaleńca, który głosił m.in. że czas polskiej prezydencji w UE nie jest dobry na organizację konferencji poświęconej zrabowanym przez Niemców dziełom sztuki, bo to może być aktualnie niewygodne dla Berlina.

ciekawe ile niemcy płacą swoim prostytutkom za usługi?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v