Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał(a):

tak czy inaczej Hołownia sabotuje koalicję rządzącą i to na ostro

co się śmiejesz? linuksowy program rozruchowy GRUB - grand unified bootloader

Nie no...ludzie robią na ...grubie...😏

Opublikowano

Ty jesteś taki oczytany że aż szok. Aż się dziwię że nie chcesz prowadzić pogody na przyszły rok. Siódme poty wylewarz aby tylko na swoim postawić. Pamiętaj przychodzi kryska na matyska. 

A co do pogody to i tak siedzisz od rana do wieczora to kto jak nie ty🤔

5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie no...ludzie

Opublikowano

jaki smaczek

Kamil Zaradkiewicz

Pamiętają Państwo pana sędziego Tomasza Szmydta, obecnie rezydenta na Białorusi?

Jest rok 2012.  Na stanowisko w WSA w Warszawie kandyduje 12 osób. Zbiera się zespół KRS, który jednak postanawia nie przesłuchiwać wszystkich kandydatów, lecz po rozmowie z prezesem WSA Jackiem Chlebnym, dziś prezesem NSA, i jego laurką dla jednego kandydata postanawia pozytywnie rekomendować właśnie kandydata Szmydta, przy czym „za” głosuje jeden członek zespołu, a dwoje się „wstrzymuje”. Czyli rekomendacja zapada większością dość nietypową. W rezultacie z wszystkich kandydatów bezapelacyjnie przez KRS niemal jednogłośnie (przy 1 „wstrzymującym się”) wybrany do WSA zostaje pan Tomasz Szmydt. - sędzia sądu powszechnego, wszyscy konkurenci otrzymują 0 głosów członków KRS. Członkiem zespołu rekomendującego pana Szmydta, a zarazem członkiem KRS był pan Waldemar Żurek.

Opublikowano
jarecki napisał:

15 minut temu, mirro napisał(a):

Żeby przetłumaczyć z mojego na prostszy język.  - Dotąd jebali Żurka, tyle mu utrudniali życie aż jego nadrzędnym celem stało się odpłacenie pięknym za nadobne. Jak jest zdeterminowany ,

Coś mi się zdaje że to jest zwykły idiota analizując jego zachowanie bo kto mądry zechce zwrotu alimentów a do rozliczenia PIS trzeba sporo inteligencji której raczej po Żurku spodziwać sie nie można 

Zapomniałeś, że nastaje czas ustawek...

Bezduszna napisał:

25 minut temu, dysydent napisał(a):

ja też chce uchodzić za

xD

Za mściwego chłopa ( małpę)  czy za oczytanego 🤔

E. Dysydent pretensjonalny nie jest. Może ma jakieś fobie ale zna się i coś tam cośtam umie.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, dysydent napisał(a):

tak czy inaczej Hołownia sabotuje koalicję rządzącą i to na ostro

Hołownia sabotuje przynajmniej tylko słownie, bo lewica to czynami tak pięknie zarządza swoją działką odpowiedzialności. Z resztą koalicję rządzącą sabotują wszyscy, nawet Tusk ze swoimi wypowiedziami i działaniami.

I potem nie dziwota, że Bartosiak ostatnio lansuje, że przez debilizm poprzedniej władzy, jak i obecnej, wewnętrzne skłocenie i życie w bańce nierzeczywistości skończymy nie między Rosją a Niemcami, tylko między Rosja, ukrainą wspieraną przez niemców, a niemcami po zbrojeniach i wydymani przez amerykę.

W sumie może i racja i dlatego Sutryk przywraca niemieckość Breslau gdzie się da.

Edytowane przez Takeda
  • Thanks 1
Opublikowano

grubo

- Wielokrotnie proponowano mi, sugerowano, rozpytywano mnie czy jestem gotowy przeprowadzić zamach stanu, bo do tego się to sprowadza  - powiedział @szymon_holownia.

rządząca partia, część prawników, media  - wszyscy wycierający sobie mordy demokracją i praworządnością - chcieli dokonać zamachu stanu, czyli wykluczyć polskę z kręgu państw demokratycznych

albo marszałek rotacyjny poda nazwiska albo będzie sądzony za zatajenie informacji 

8 lat k**wy wyzywały kaczyńskiego od dyktatora 

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, Bezduszna napisał(a):

Za mściwego chłopa ( małpę)  czy za oczytanego 🤔

a co? małpa mi się też "zcytowała?
aż sprawdzę

11 godzin temu, Takeda napisał(a):

Hołownia sabotuje przynajmniej tylko słownie, bo lewica to czynami tak pięknie zarządza swoją działką odpowiedzialności. Z resztą koalicję rządzącą sabotują wszyscy, nawet Tusk ze swoimi wypowiedziami i działaniami.

I potem nie dziwota, że Bartosiak ostatnio lansuje, że przez debilizm poprzedniej władzy, jak i obecnej, wewnętrzne skłocenie i życie w bańce nierzeczywistości skończymy nie między Rosją a Niemcami, tylko między Rosja, ukrainą wspieraną przez niemców, a niemcami po zbrojeniach i wydymani przez amerykę.

W sumie może i racja i dlatego Sutryk przywraca niemieckość Breslau gdzie się da.

kurczę; zapomniałem o Bartosiaku, dawno Go już nie słuchałem cóż On tam teraz na to wszystko

i tak jeszcze w kwestii moich niby to

11 godzin temu, DTaras napisał(a):

Może ma jakieś fobie

czy nie widzimy w tym wywiadzie "Drwala" żywego trupa zważywszy "praworządność" polskich klik pokomuszych które nigdy z komuszymi standardami nie zerwały?

Bartosiaka wspomniałem tu nieprzypadkowo bo polską bidotę mafijno państwową byle jankesina może podkupić za dla niego drobne co zaoszczędzi jak se paczki fajek nie kupi, byle kacapina ale ten sporo bidniejszy i "opłata zleceniowa" już go trochę zaboli a byle szkopina to płacić wcale ne musi a wystarczy że zagrozi zakazem wjazdu do szkoplandu czy wilczy bilet na zatrudnienie czy biznesowanie na całą xujnię wystawi ;)

może komukolwiek pokaże powyższe ile jest prawdy w kanonicznym już zwrocie "PiS PO - jedno zło"

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
8 godzin temu, dysydent napisał(a):

gugiuel wiedział :ph34r:

8 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Mondry gość..😆

tylko ostatnio coraz bardziej durnieje
babę se znalazł - tę tzw sztuczną "inteligencję"

Opublikowano
8 godzin temu, DTaras napisał(a):

Zapomniałeś, że nastaje czas ustawek...

Ustawki to też nie łatwy Sport , trzeba być cwanym i przebiegłym i nie dać się złapać a teraz będzie opozycja na Żurka patrzyła non stop 

Opublikowano

Gupidyna zgrywa. Że niby go nie dotyczy, nie rozumie kontekstu... Jeśli idzie o ustalanie wroga zaś to wszystko rejestruje, konotuje i zamiaruje zarazem.

Opublikowano

Jeśli pozwolisz nie będę tego komentować. Jeszcze trochę i mi słowa nie cenzurowane zaczną wychodzić spod klawiatury 🤣

3 godziny temu, dysydent napisał(a):

a co? małpa mi się też "zcytowała?
aż sprawdzę 

Opublikowano

Image

W latach 2016-2018 działy te nadzorował Mateusz Morawiecki jako minister rozwoju i finansów. W zakres jego działania wchodziły: budżet, finanse publiczne, gospodarka, instytucje finansowe, rozwój regionalny.

rudy zakłamaniec znowu zdemaskowany

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Bezduszna napisał(a):

Jeśli pozwolisz nie będę tego komentować. Jeszcze trochę i mi słowa nie cenzurowane zaczną wychodzić spod klawiatury 🤣

pozwolę; zwłaszcza,  że nie zrozumiałem, akurat Twój *nie)komentarz tyczy mojego wpisu czysto technicznego i nic więcej nie miałem na myśli z jakichkolwiek podtekstów. Jeśli jakoweś mi tam wyszły to niezamierzenie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał(a):

I co? Coś do niego dotarło?🤣

Do nikogo nie dotrze bo to nie jest w tym cel.

To jest tylko próba ośmieszenia kogoś przed kimś aby na niego nie gosowac  a tym bardziej upodobnić go do Putina czy Łukaszenki czy do Kim Dzong Una.

28 minut temu, dysydent napisał(a):

pozwolę; zwłaszcza,  że nie zrozumiałem, akurat Twój *nie)komentarz tyczy mojego wpisu czysto technicznego i nic więcej nie miałem na myśli z jakichkolwiek podtekstów. Jeśli jakoweś mi tam wyszły to niezamierzenie

Mnie to rybka co myślisz o jak się wyrażasz tym bardziej.