Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, nie napisał(a):

pewnie potrzebują do głoszenia propagandy :D 

Za mało jestem biegły w social mediach. W WCR jest etat bodaj sierżanta co ma się zajmować takimi sprawami i z tego co wiem paru gości jak się dowiedziało że ma siedzieć i wrzucać coś na strony swoich WCR, to sie poddało na wstępie. Myśleli że to jak kiedyś, pojadą do jakiej szkoły, pogadają z godzinkę i sprawa załatwiona. A tu nie, tu orka na cyfrowym ugorze, a oni analogowi.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

To od Ryśka, pewnie jakiś filmik generowany przez AI wyśmiewający Tuska ;) 

a i tak mnie ciekawi kto usunął; autor czy algorytm jutuba?
co prawda napisane - "usunięte przez przesyłającego"
ale ja już mało w co wierzę co se gdziekolwiek ktoś czy coś napisze

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

kto usunął; autor

No jak kto? Algorytm zadzwonił do autora i ten zrozumiał swoje niestosowne zachowanie.

Opublikowano
12 minut temu, mirro napisał(a):

Za mało jestem biegły w social mediach. W WCR jest etat bodaj sierżanta co ma się zajmować takimi sprawami i z tego co wiem paru gości jak się dowiedziało że ma siedzieć i wrzucać coś na strony swoich WCR, to sie poddało na wstępie. Myśleli że to jak kiedyś, pojadą do jakiej szkoły, pogadają z godzinkę i sprawa załatwiona. A tu nie, tu orka na cyfrowym ugorze, a oni analogowi.

ja bym był chętny

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, jahooo napisał(a):

ja bym był chętny

a to nie przez af a stosowne terenowo WCR... aplikować do WCR no i trzeba przejść całą ścieżkę rekrutacyjną w większości - niestety - jak najbardziej "analogową"
czyli zanim zaczniesz współwerbować kretynów musisz stać się jednym z nich

do wyższych pionów naprawdę już specjalistycznych informatycznie nie da rady tak z ulicy i tam bez kilku lat wykształcenia.. no nie uwierzą samoukom nawet nie o brak wiedzy technicznej chodzi a o ... no rozumiesz o co chodzi ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

a to nie przez af a stosowne terenowo WCR... aplikować do WCR no i trzeba przejść całą ścieżkę rekrutacyjną w większości - niestety - jak najbardziej "analogową"
czyli zanim zaczniesz współwerbować kretynów musisz stać się jednym z nich

do wyższych pionów naprawdę już specjalistycznych informatycznie nie da rady tak z ulicy i tam bez kilku lat wykształcenia.. no nie uwierzą samoukom nawet nie o brak wiedzy technicznej chodzi a o ... no rozumiesz o co chodzi ;)

mówisz, że główny specjalista analityk z 30-to letnim doświadczeniem się nie nadaje ??

zeroemisyjna uprawa roli

https://www.facebook.com/reel/1321748885536826

Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, dysydent napisał(a):

a wiesz coś więcej jakoś szczególnego na temat filmika?
ja nie obejrzałem stad pytam bo rzeczywyście usunięty

Nie wiem, nie miałem czasu wcześnie zobaczyć. Ale skoro usunięty to coś musiało być ciekawego.

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał(a):

mówisz, że główny specjalista analityk z 30-to letnim doświadczeniem się nie nadaje ??

na Ukrainie już tak
w Polsce jeszcze nie a przynajmniej tak od razu

przecież weryfikujący nowych jest głupcem w temacie w którym weryfikuje i ... "a czort wie po co ten nowy tu przyszedł do roboty w której nie będę miał pojęcia co tak naprawdę robi? a jak zechce mnie wysadzić z siodła to jakie mam szanse?"
tak na przykład

na razie nie ma presji na rzeczywistą skuteczność armii i ... no na razie trudno naprawdę dobrym fachowcom na adekwatne stanowiska w tym "syfie"

Opublikowano
30 minut temu, racyl napisał(a):

470526054_10162340502009461_1221477453972493438_n.jpg.65b83c2f46c98bd6d085ab2ac0fef925.jpg

Znowu się w główkę pierdolnąłeś? 😁 Coś ci się odmieniło? Jak tak można na Jurka wiesz co. 

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

na Ukrainie już tak
w Polsce jeszcze nie a przynajmniej tak od razu

przecież weryfikujący nowych jest głupcem w temacie w którym weryfikuje i ... "a czort wie po co ten nowy tu przyszedł do roboty w której nie będę miał pojęcia co tak naprawdę robi? a jak zechce mnie wysadzić z siodła to jakie mam szanse?"
tak na przykład

na razie nie ma presji na rzeczywistą skuteczność armii i ... no na razie trudno naprawdę dobrym fachowcom na adekwatne stanowiska w tym "syfie"

czyli jednak musze ruszyc d... do kolegi, szefa WCR i postawić mu flaszke, na to wychodzi

Opublikowano
3 minuty temu, jahooo napisał(a):

czyli jednak musze ruszyc d... do kolegi, szefa WCR i postawić mu flaszke, na to wychodzi

tylko - na miły Bóg - nie "pal" swoich kolegów i to jeszcze po może niszowych ale publicznych forach ;)

nie lepiej było od razu od Niego zacząć?

2 minuty temu, mirro napisał(a):

Może się okazać ze to także mój kolega.

a to znowu co?
samospalenie? xD

• Haha 2
Opublikowano
8 godzin temu, galan99 napisał(a):

Jak byś połączył fakty to byś wyłapał co znaczy z Braćmi .

Nic nie będę łączył i nic nie będę łapał, dla mnie to jest obrzydliwe, jeszcze pisane z wielkiej litery.

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

tylko - na miły Bóg - nie "pal" swoich kolegów i to jeszcze po może niszowych ale publicznych forach ;)

nie lepiej było od razu od Niego zacząć?

a to znowu co?
samospalenie? xD

nie mam zamiaru się pchać do wojska, jeszcze mnie aż tak nie porąbało, a jeśli już, to gdzieś tam na cywilną posadkę w godzinach 7-15

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, dysydent napisał(a):

a to znowu co?
samospalenie? xD

Chciałem się wprosić na darmową wódkę, kiedy napisał że z flaszka ma iść. Okazja czyni alkoholika.

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano
57 minut temu, dysydent napisał(a):

a wiesz coś więcej jakoś szczególnego na temat filmika?
ja nie obejrzałem stad pytam bo rzeczywyście usunięty

po wyborach ma wrócić temat trzeciej i kolejnej płci