Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

To nie zawody...

Jak ktoś zły i mściwy to zawsze słabo wypada...

Ochłoń człowieczku...na spacer może wyjdź...

idź się sam wypierdzieć po tej kolacji, bo małżonkę zagazujesz w nocy.

Opublikowano

podobala mi sie wypowiedz czarnka w sejmie na temat nowackiej. durna krowa chce wydluzyc przyrode do 6 klasie, kosztem biologii i geografii l. tylko szkoda ze z 2 godzin x 2 przemioty, robi 2 godziny x 1 przedmiot. najgorszy minister edukacji odkąd pamietam.

• Like 1
Opublikowano
35 minut temu, GABBER85 napisał(a):

nie wiem czy  to ja czy  nie ja👌

nawet nie wiem o  co chodzi? żadnej przyjemnosci nie było

🫢

Mów tak jeszcze a może ci uwierzą 🫢

• Sad 1
Opublikowano

Jarosławowi to może nawet mauzoleum sprawią jak Leninowi.

3 godziny temu, jarecki napisał(a):

komory są faktem , tylko karanie za takie słowa to nieporozumienie , zresztą wydaje mi się żę sąd chociaż potępi słowa to raczej kary nie zasadzi , chyba że prace społeczne ,

A według Ciebie jaka kara była by adekwatna zastosowana wobec Brauna za ten wywiad ? 

Komory sa faktem ale nie w tym kompletnie jest rzecz. Braun przypieprzył kijem w klatkę z małpami. Dobrze widać jak wszyscy bez wyjątku stoja murem i gardłują w obronie żydostwa a o swoich obywatelach wyrżnietych przez stepową swołocz , nawet nikt nie wspomni. Ot i widać  jak my wstaliśmy z kolan i odzyskaliśmy godność.   

Do tego może jakiś ułamek % ludzi zrozumie o co chodzi z tym całym Jedwabnym i kto w tym wszystkim za sznurki pociąga. 

2 godziny temu, jarecki napisał(a):

Chyba sobie Media zrobiły wolne od Brauna i podejrzewam że zniknie z mediów , raczej nie ma szans na publiczne wypowiedzi chyba ze swoimi prywatnymi kanałami 

Małpy w klatce skowyczą więc nie ma sensu im dokładać. Jak kurz opadnie to ciąg dalszy nastąpi. Możesz być pewny na 100%

Młoda prezydentówna wyszła za mąż ale nikt nie wie czy ślubu udzielał ksiądz czy rabin

małe przypomnienie https://kobieta.wp.pl/jozefa-bryg-ocalala-z-rzezi-wolynskiej-by-mowic-6918022401350496a

Opublikowano
33 minuty temu, Ulman napisał(a):

Młoda prezydentówna wyszła za mąż ale nikt nie wie czy ślubu udzielał ksiądz czy rabin

Ślubu jak ślubu. Ale który konsumował noc poślubną?🤣

Opublikowano
45 minut temu, Ulman napisał(a):

nie twoja sprawa, pilnuj swojej

46 minut temu, Ulman napisał(a):

Dobrze widać jak wszyscy bez wyjątku stoja murem i gardłują w obronie żydostwa

w obronie prawdy i setek tysięcy zamordowanych polaków

47 minut temu, Ulman napisał(a):

a o swoich obywatelach wyrżnietych przez stepową swołocz , nawet nikt nie wspomni.

w całej polsce są uroczystości

a ty dalej rób z siebie głupka

prezydent 💪 👏

jesteś dnem moralnym

Opublikowano (edytowane)

Taaaa , ciekawe tylko czemu nie mówią o polakach a o holokauście . Pejsaci rządzą tymi którzy rządzą na zmianę. A Nawrockiego usadzą jak tylko na stołek wsiądzie. Będzie grzecznie chodził na banderowskim  pasku i klepał żydeńskiego po plecach tak jak Duda. 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

jprd ale afera , posłowie PO dziennie robią siebie idiotów jakoś niema afery  

ale afery nakręciły tylko te portale 

Najważniejsze artykuły

Może być zdjęciem przedstawiającym 4 osoby, koń i tekst „Beka soku sokuzburaka z buraka Niemcy ←C←”

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał(a):

A to w innych portalach o tym nie PISali ? No i po cholerę Jarosław się wypowiada i razem z nimi ta aferę napędza?

Opublikowano
2 godziny temu, witejus napisał(a):

Lepiej by już udał się na emeryturę.

Sam zeżarł.

On nie przejdzie na emeryturę z prostych przyczyn bo co miał by robić. Druga sprawa jest taka że jeśli by przeszedł to kto by go zastąpił i kto by dalej pociągnął Mora... nie ma zbyt wielu kandydatów na jego miejsce według prezesa 

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Wtedy PiS by istnieć przestał.

Nie przestał istnieć on będzie trwał i trwał nawet jak się skończy świat. Jeśli odejdą starzy przyjdzie nowe pokolenie. Ruletka musi się kręcić dalej. 

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Bezduszna napisał(a):

On nie przejdzie na emeryturę z prostych przyczyn bo co miał by robić.

Booooo nie chce utrwalać wzorca niemieckiego emeryta, który mógłby gdzieś pojechać, co zobaczyć i pobyć w towarzystwie innych ludzi niż Błaszczak?🤣

7 godzin temu, Ulman napisał(a):

No i po cholerę Jarosław się wypowiada i razem z nimi ta aferę napędza?

Albowiem słowa Pana Brauna poruszyły go do głębi i wstrząsnęły jego jestestwem w sposób znaczący.😂

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, Ulman napisał(a):

Braun przypieprzył kijem w klatkę z małpami.  

Do tego może jakiś ułamek % ludzi zrozumie o co chodzi z tym całym Jedwabnym i kto w tym wszystkim za sznurki pociąga. 

Małpy w klatce skowyczą więc nie ma sensu im dokładać. Jak kurz opadnie to ciąg dalszy nastąpi. Możesz być pewny na 100%

To o co chodzi z tym Jedwabnem i kto za sznurki pociąga? Bo ty ewidentnie uważasz, że jesteś w tym ułamku  oświeconych... To oświeć i nas. Będzie bardziej galanowo czy bardziej pajacusiowo?

Małpy skowyczą? No jak im inna małpa biegła z kijem to jeszcze było jako tako i każdy puszczał mimo uszu jak nieszkodliwy wariat pierdzieli swoje kocopoły, ale z nieszkodliwego wariata Braun zamienił się w szkodliwego i teraz jest jak małpa ale z brzytwą

8 godzin temu, Ulman napisał(a):

No i po cholerę Jarosław się wypowiada i razem z nimi ta aferę napędza?

A co nie może? To nie on to rozpętał

9 godzin temu, Ulman napisał(a):

Taaaa , ciekawe tylko czemu nie mówią o polakach a o holokauście . Pejsaci rządzą tymi którzy rządzą na zmianę. A Nawrockiego usadzą jak tylko na stołek wsiądzie. Będzie grzecznie chodził na banderowskim  pasku i klepał żydeńskiego po plecach tak jak Duda. 

Precz z komuną, żydokomuną i eurokomuną? Ale na początku precz z rozumem.  Są różne bańki w których ludzie żyją, ta Brauna jest jedną z tych gorszych

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v