Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, jahooo napisał(a):

Założyłem kontynuację tematu na 2026 rok, jak administrator klepnie, wrzucę link

To może tych fanatyków KO nie zapraszaj 

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Spokojnie, będzie twoja ulubiona Marianka, będziecie mogli razem ***** *** * ************

Tak się zapędziłeś, że masz problem z fanatyzmem KO ?

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

lepsze taka prawica 

No super prawica, unieważnienie małżenstwa, poprawianie ciała operacjami i ruchanie się na prawo i lewo, super wartości prawicowe xD weź się racuch nie ośmieszaj bo to coś nie ma nic wspólnego z prawica ...

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Na razie 1 dziecko ma a jest jeszcze produktywna . 

Weź się nie ośmieszaj xD A ruchanie się bez ślubu, to z jednym, to z drugim, to katolicyzm ?? xD Jak wogóle unieważnia się małżeństwa gdzie są dzieci ?? Takie coś to chyba tylko u katolickich prawaków, w stylu ta blondi czy Kurski xD 

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Ty przecież tak samo się rozwiodłeś .

Ale ja nie pier**lę że jestem katolikiem, nie udaję kogoś kim nie jestem, rozumiesz racuch ?? Ja mam w 4 literach te wasze wartości katolickie, kościół powinien być uniezależniony od państwowej kasy ... Chcą ludzie to niech sobie prywatnie go utrzymują ...

Opublikowano
10 minut temu, racyl napisał(a):

Ty chyba nie rozumiesz co to do końca jest katolicyzm 

To ty chyba nie rozumiesz, ta Marianka to zwykła zakłamana szmata, co to pierdaczy o wartościach katolickich a zachowuje się zupełnie inaczej ... Marianka to zwykły faryzeusz ...

Opublikowano

Możesz się nie deklarować jako katolik ale i tak trafisz na cmentarz katolicki .

Nic nie ma idealnego, Jesteśmy jakimi jesteśmy 

Ludzie całe życie popełniają błędy

Kiedyś trzeba się Tomasz opamiętać 

Więcej wartości ma marianka niż np taka kotula, lempart, augustynek 

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak wogóle unieważnia się małżeństwa gdzie są dzieci ?

Normalnie. Idziesz i mówisz biskupowi że podczas stosunku , gdzie doszło do poczęcia, odczuwałeś przyjemność. Wtedy jest to niezgodne z linią określoną dla katolików, bo katolik idzie do łóżka tylko w celu poczęcia oraz wychowania potomstwa na chrześcijan. Uzyskanie przyjemności podczas tego aktu wyklucza jego zgodność z nauką kościoła.

• Haha 4
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

No i ty z wioski będziesz za***rdalał na cmentarz komunalny do miasta i płacił dużą kasę za miejsce 🤣

Opanuj się chłopie

Po śmierci to raczej..nie będzie go obchodziło, za ile.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, racyl napisał(a):

No i ty z wioski będziesz za***rdalał na cmentarz komunalny do miasta i płacił dużą kasę za miejsce 🤣

Opanuj się chłopie

Racuch opanuj to się ty, na komunalnym jest taniej niż u lokalnego czarnucha ... Zresztą, nawet jakby drożej było to czarnuch na mojej śmierci nie zarobi ... Sobie popatrz ile czarnuchy liczyły za działeczki w Brzezinach k. Łodzi ...

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Sobie można przecież "działkę" za życia kupić ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Racuch opanuj to się ty, na komunalnym jest taniej niż u lokalnego czarnucha ... Zresztą, nawet jakby drożej było to czarnuch na mojej śmierci nie zarobi ...

Z miasta ludzie uciekają do okolicznych parafii bo jest taniej 

No chyba, że chcę się kogoś pochować w paczkomacie ale to tez tanie nie jest 😂

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

za niego zapłaci rodzina. On i tak dowie się ile to kosztuje jak będzie kupował dla rodziców 

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

za niego zapłaci rodzina. On i tak dowie się ile to kosztuje jak będzie kupował dla rodziców 

Dla rodziców, oby jak najpóźniej to było potrzebne już dawno jest grób rodzinny ...

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, racyl napisał(a):

Z miasta ludzie uciekają do okolicznych parafii bo jest taniej 

No chyba, że chcę się kogoś pochować w paczkomacie ale to tez tanie nie jest 😂

U mnie w parafii tak samo -jak ktoś zejście zaliczy to przywożą sztywniaka ch... wie skąd, bo niby z tąd pochodził albo lubił tu na wakacje przyjeżdżać🤣. A prawda taka, że w każdym mieście liczą 2 tys i w góre za miejsce i to na ileś lat a u nas tylko za wykopanie dołka.

Ksiądz mówił, że trzeba zrobić z tym porządek bo zaraz miejsc zabraknie.

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano

Uciekają z miasta na wieś bo jest taniej tak samo jak mieszkanie w bliźniaku na wsi jest tańsze od mieszkania w bloku w mieście 

W lublinie na cmentarzu komunalnym na majdanku teraz i takie wynalazki typu paczkomat są 

Zdjęcia

Zdjęcia

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v