Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Skoro znasz, to i może wiesz...

...słabo coś dziś idzie racylku...🤭

Włącz sobie klub republiki.

wasza krajanka z tik toka Julita Olszewska jest w studio 

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Działa .

Kobitki z sąsiedztwa nie zna 😂

No nie. Co to za osoba? Skąd?

Trza by se zaprogramować TV od nowa

Tak szukam.

Chodzi o tą z Podlasia?

No to coś pomyliłeś ..ja lubelskie...

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dziwne mata wyznania...

Ja to rzymskokatolickiego...

z tego co pamiętam to bardziej kontestator niż wyznawca xD i nie żeby to był jakiś zarzut z mojej strony ;) 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

no tak ; jedno nie wyklucza drugiego

https://www.money.pl/gospodarka/strefa-euro-sie-powieksza-o-nowy-kraj-sikorski-zabral-glos-7237583925942784a.html

"Zgodnie z raportem Eurobarometru, przyjęcie euro popiera 45 proc. Bułgarów, a przeciwnych jest 53 proc."

zatem w xujni nie ma demokracji

inaczej tego zinterpretować się nie da czy to komu się podoba czy nie; esencjalna Logika jest tutaj i bezstronnym i bezwzględnym orzecznikiem

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, mirro napisał(a):

..... A u mnie we wtorek kolęda.

btw

https://www.onet.pl/styl-zycia/ofeminin/czy-do-ksiedza-mozna-mowic-prosze-pana-ekspertka-wyjasnia/fbp0fv2,7765eaf2

w artykule napisali jako to do księdza etykieta zakazuje się zwracać per "pan" a dosłownie - "proszę księdza" i co prawda wspomnieli, że na zakonnicę wołać - "proszę pani" to też nie wypada tylko nie podali jak zamiast (pewnie sami nie wiedzą :P )

w przedziale pociągu zakonnica poprosiła współpasażera aby w razie gdyby przysnęła ten obudził ją gdy zobaczy klasztor który zaraz przed stacją gdzie winna wysiąść i rzeczywiście zasnęła.
Chłopina deliberuje w myślach jak na toto się woła (pewnie czytelnik onetu) i ani mu kwapi się matkować ani siostrować bo sam wprawdzie nie ateista ale agnostyk i ani księże mu nie pasuje a księdzowa to babina gotowa się obrazić jak opatrznie zrozumie a tu ten klasztor, pociąg zwalnia i w panice woła - ksiądz samica - wysiadka; kaplica! 

Edytowane przez dysydent
  • Haha 3
Opublikowano
9 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

No nie. Co to za osoba? Skąd?

Trza by se zaprogramować TV od nowa

Tak szukam.

Chodzi o tą z Podlasia?

No to coś pomyliłeś ..ja lubelskie...

Bliżej masz od siebie do niej niż ja 😄

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

...i takie właśnie Racyl podziwia...jak widać...🤭😆

Ty taki mądry Pawełek a nawet a nie wiesz kto gdzie się pojawia

7 minut temu, mirro napisał(a):

Ale łone fajne som. Takie nie za mądre.😂

Może i mądrzejsze od Ciebie 😄

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v