Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie widzę byś bardziej się dorobił...

Stary już, a dalej zapierdzielasz na swego Pana...

By takie rarytasy tak, to już byś pół gminy wykupił.

Pracujący w Marketach na jakich Panów pracują ?. Ile zarabiają ?.

Stary to ty bo masz już ponad 60 lat .

1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Będą dawać kase Ukraińcom🤷‍♂️

Będą dawać .

Opublikowano (edytowane)

Każdy pracuje dla siebie i nie ważne gdzie . Ruski Mir się skończył można  wszędzie pracować .

Witaj w Polskiej racji stanu .

Jak w Lubelskim dzik był na drzewie nikt się nie przejmował a teraz jaki kwik bo centralnej hodowli Polski .

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

Edytowane przez galan99
Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

Każdy pracuje dla siebie i nie ważne gdzie .

To czemu z rolników się nasmiewasz...i tych co na kasie za średnią...?

Zarabiasz kupę lat w znienawidzonej uni, a też gówno z tego masz.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

To czemu z rolników się nasmiewasz...i tych co na kasie za średnią...?

Zarabiasz kupę lat w znienawidzonej uni, a też gówno z tego masz.

Gówno to w kiblu się zostawia .

Gówno to ty masz w swym sklepie .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

Gówno to w kiblu się zostawia .

Tobie się nie udało...

Myślisz że każdy tak?

1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Gówno to ty masz w swym sklepie .

..ale w swym...

Nie socjale i pieniądze od swego właściciela....niewolniku...🤭

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Pytałeś, to Ci odpowiedziałem. Przez grzeczność i z szacunkiem,😂

Każdy ma wybór jak to Komor powiadał .  Trzeba zmienić pracę i wziąć kredyt . Rolnikom dali na 1,5 % .

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Nie - po co mi ten kredyt .

Ty brał ?.

Jasne...

Jak poprzednie oddać?

Sklep w upadłości, traktor cza kupić...no skąd piniendze jak winogron nie plewie?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
6 godzin temu, hubertuss napisał(a):

W sumie jak popatrzyć na kancelarie i samego Nawrockiego to i masz racje z tymi mordami i wycieraczkami. Najpierw wetuje a potem pisze to samo i niesie do głosowania bo to jego ma być przegłosowane.

Jak rządził pis to co do tego miały nominacje oficerskie nominacje ambasadorskie czy psy na łańcuchach? Za zakazem łańcucha głosował nawet Kaczyński i 50 z pisu.

Co tak kwiczysz boli cię co czy jak?

Kto ma psa na wsi to wie, że kojec dla owczarka 20m2 jest przesadnie za duży i oderwany od rzeczywistości. Ludzie w blokach w pokoikach poniżej 10m2 a pies na 20m2 😄

Tak samo w schroniskach psy mają kojce po 2-3 m2 i jakoś nikomu to nie przeszkadza.

Ta ustawa była pisana przez debili dla debili więc jak mógł coś takiego prezydent podpisać .

Zawsze diabeł tkwi w szczegółach i tylko kompletni idioci myślą że powinien wszystko podpisywać jak leci 

Pewnie złoży projekt za zakazem łańcuchów ale wywali kilka rzeczy z obecnego 

Żeby ci wszyscy popaprańcy  ujadali z PO, lewacka i psielu ujadali nad służbą zdrowia jak wczoraj za łańcuchami to i ludzie coś by z tego mieli . Sporo oddziałów w szpitalach pozamykane a oni mają to gdzieś bo jakoś czarodziejska różdźka nie działa 😂

Opublikowano
3 godziny temu, galan99 napisał(a):

Każdy pracuje dla siebie i nie ważne gdzie . Ruski Mir się skończył można  wszędzie pracować .

Witaj w Polskiej racji stanu .

Jak w Lubelskim dzik był na drzewie nikt się nie przejmował a teraz jaki kwik bo centralnej hodowli Polski .

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

Bo my tutaj Polska A , ważniejsi jesteśmy 😛

• Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, Ulman napisał(a):

Ty nie rozumiesz co ja piszę i to jest stan permanentny ale potwierdzasz moją tezę.  Ludzie słuchają na potęgę i tu się zgodzę. Mój wywód idzie w stronę tego , czemu słuchają właśnie takiej radosnej twórczości - otóż dlatego że większość nie tylko jest głupia ale też bez gustu. Masy jarają się bo mają tekst o niczym, muzyke z syntezatora oraz najważniejsze - fura, łańcuch na szyi, wytapetowaną zgrabną laskę i ładne ośnieżone krajobrazy. Co do tekstu , to brak słów.....

Posłuchaj sobie muzyki przez duże M  

To ma być wielkie dzieło ? , to zwyczajne rzępolenie i każdy jeden tytuł to do tego pasuje bo utwór o niczym 😂

To jest mniej niż zero 

Opublikowano
41 minut temu, racyl napisał(a):

To ma być wielkie dzieło ? , to zwyczajne rzępolenie i każdy jeden tytuł to do tego pasuje bo utwór o niczym 😂

To jest mniej niż zero 

Czemu mniej niż zero ? Bo utwór nieznany?