Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

On tam wszędzie widzi kościół, księży i Kaczyńskiego. To chyba od bobowych gazów.

Na szczęście jednego już się pozbyli, w Grodzie Kraka będzie teraz normalny biskup a nie PiSowska miernota ... Jak będzie więcej takich to kościół w Polsce może będzie istniał trochę dłużej niż 50 lat ...

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, witejus napisał(a):

o Koran, święta księga muzułmanów,  także porusza temat grochu i odbytu?

Jaki Koran? Jest wiele innych ksiąg.🤣

• Haha 1
Opublikowano

ARP podpisała 3 listy intencyjne dot. technologii defence i dual-use. Firma, z którą nawiązano współpracę jest Wifama. 

Gratuluję Agencji Rozwoju Przemysłu, ale... 

...członkiem zarządu spółki Wifama jest Anna Krawczyńska-Nowak, która jednocześnie pracuje w Agencji Rozwoju Przemysłu TFI (spółka akcyjna). 

pis nadal kradnie :D 

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ty sie nie martw o kościół. Nie twoja piaskownica i nie twoje zabawki.

Image

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak będzie więcej takich to kościół w Polsce może będzie istniał trochę dłużej niż 50 lat ...

:D :D 

kościół na zachodzie pokazał jak kończy się taka droga

trzeba być głupim żeby robić to samo i spodziewać się innego wyniku

ale co się dziwić ludziom, którzy ponownie wybrali do władzy tuska

• Like 2
Opublikowano
6 godzin temu, Rolnik1973 napisał(a):

PRZEŻYJMY TO JESZCZE RAZ

JAK tusk OGRAŁ WYBORCÔW

https://youtube.com/watch?v=_Br6NensuA0&is=H0ZAO5ix6Qf6QaI0

Jedynymi którzy wierzą w obietnice Tuska są wyborcy PiSu..

6 godzin temu, jarecki napisał(a):

Podaj kilka powodów dlaczego tak uważasz .

Rynki zbytu są daleko od miejsc produkcji.

Ilu mają potencjalych klientow w promieniu paru km a ilu producentów ?

Do Warszawy pojadą?

3 godziny temu, mirro napisał(a):

ŁOoooo ten do tuzów intelektu się też nie łapie, Dać skup interwencyjny firmie upadającej i bez mocy przerobowych, to trza umić,🤣

Jakiś Eskimos upadł właśnie.

Coś mi się wyświetliło wczoraj 

2 godziny temu, racyl napisał(a):

No i eurokołchoz wprowadza nam tylnymi drzwiami status małżeństwa dla sodomitów. Kolejnym krokiem będzie adopcja malutkich dzieci na ofiary dla seksualnych dewiantów. Unia Europejska to zło w najczystszej postaci. Niszczy nie tylko naszą gospodarkę, energetykę, przedsiębiorczość, ale i zabija nasz naród poprzez deprawację. Dlatego tylko my, Konfederacja Korony Polskiej i nasz prezes Grzegorz Braun od początku mówimy twardo #POLExit natychmiast‼️ Odzyskajmy niepodległość‼️ 💪🏻 🇵🇱

Ciekawe jaki adres na jego mail? 

2 godziny temu, jarecki napisał(a):

bo obydwa resorty wymagają trudnych decyzji , utrzymywanie oddzialów dla jednego pacjenta na tydzień jest bezsensu , rolnictwo też ten cały program aktywny rolnik jest bez sensu , dopłaty do łąk bez utrzymywania zwiezrząt tak samo itd 

Ja sprzedaje siano ..

2 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

On tam wszędzie widzi kościół, księży i Kaczyńskiego. To chyba od bobowych gazów.

Nie to od rozwodu 🤣

Na szczęście jednego już się pozbyli, w Grodzie Kraka będzie teraz normalny biskup a nie PiSowska miernota ... Jak będzie więcej takich to kościół w Polsce może będzie istniał trochę dłużej niż 50 lat ...

Się okaże.juz biskupem pomocniczym był.

Same słowa nie wystarcza.

Znam jego sąsiada,drzwi w dzwi w bloku..bardzo porządna rodzina.

To dlaczego prawaki martwią się o LGBT ?? Nie ich piaskownica i nie ich zabawki xD

Jak nie ich??

Oni krypto geje🤣

25 minut temu, mirro napisał(a):

Jaki Koran? Jest wiele innych ksiąg.🤣

Kamasutra?

15 minut temu, nie napisał(a):

ARP podpisała 3 listy intencyjne dot. technologii defence i dual-use. Firma, z którą nawiązano współpracę jest Wifama. 

Gratuluję Agencji Rozwoju Przemysłu, ale... 

...członkiem zarządu spółki Wifama jest Anna Krawczyńska-Nowak, która jednocześnie pracuje w Agencji Rozwoju Przemysłu TFI (spółka akcyjna). 

pis nadal kradnie :D 

Tu się nic nie zmienia..

Opublikowano

Łukasz Warzecha

Farmy wiatrowe na morzu zaburzają cyrkulację powietrza, prowadząc do ocieplenia atmosfery. Ponadto bardzo negatywnie oddziałują na morską faunę. 
Ale jak to?!!!

(Szwecja odrzuca wszelkie plany budowy nowych farm wiatrowych, ze względu na bezpieczeństwo militarne.
Farmy wiatrowe zakłócają pracę radarów, sensorów i komunikacji wojskowej, skracając czas reakcji na ataki rakietowe z ok. 2 minut do 1 minuty.

Plus jeszcze to, że wiatr wyhamowywany na farmach wiatrowych nie niesie w głąb lądu tyle chmur ile zwykle i robi się susza.)

https://www.science.org/doi/10.1126/sciadv.adw7603

komu wierzyć??

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

To dlaczego prawaki martwią się o LGBT ?? Nie ich piaskownica i nie ich zabawki xD

A kto się martwi o LGBT? Chyba ty się martwisz? Nie słyszałem i nie widziałem, żeby z prawicy ktoś się martwił. 

Czy chodzi ci o żone Biedronia ?

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

trzeba być głupim żeby robić to samo i spodziewać się innego wyniku

ale co się dziwić ludziom, którzy ponownie wybrali do władzy tuska

........a potem druga część głupiej większości wybierze PIS który będzie robił to samo i będą się z tego cieszyć jak małpy do banana

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał(a):

wybierze PIS który będzie robił to samo

Ooooooo nie psze Pana. PiS jak robi coś, to nie tak samo. Jak kocha , to mocniej, jak kradnie to więcej a jak daje to pełną garścią.🤣

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, jacus napisał(a):

sprzedaje siano ..

A kto bierze dopłaty ? dodam że chodziło mi o płatności rolnosrodowiskowe bo zwykle są dobre przeciwdziałają zakrzaczeniu 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
mirro napisał:

4 minuty temu, Ulman napisał(a):

wybierze PIS który będzie robił to samo

Ooooooo nie psze Pana. PiS jak robi coś, to nie tak samo. Jak kocha , to mocniej, jak kradnie to więcej a jak daje to pełną garścią.🤣

A... Jak zacznę gadać po niemiecku to PiS straci zainteresowanie do kochania? Mi już wystarczy...

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał(a):

Jest wiele innych ksiąg

Tora?

14 minut temu, jarecki napisał(a):

dodam że chodziło mi o płatności rolnosrodowiskowe bo zwykle są dobre przeciwdziałają zakrzaczeniu 

Nie są dobre, są wbrew długofalowemu celowi ujni.

Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Po ile?   Za ... kostkę 🤔??

5,5 ale kostki średnie .

Z tamtego roku zresztą 

W tym ani jednej . słomy już 4 rok 

Łąki użyczyłem znajomym , 

Pogoda była marna .

50 minut temu, jarecki napisał(a):

A kto bierze dopłaty ? dodam że chodziło mi o płatności rolnosrodowiskowe bo zwykle są dobre przeciwdziałają zakrzaczeniu 

Ja biorę. Rs nie mam

Opublikowano
1 godzinę temu, MariuszDe napisał(a):

Żoną niech sobie da spokój lepiej jakby przejmował się jego matką...

Żony się boi, że odda to przynajmniej matce wpierdoli.

Straszne to jest, że facet napierdalał matke, na sztandarach swojej gównianej partii głosi hasła o rownych prawach kobiet, obcokrajowców itp a ludzie go wybierają mimo tego.

Jakie jeszcze musiał mieć układy, że z sądu gdzie była sprawa pobicia zagineły akta sprawy.

On nawet nie kryje się z tym że poszedł do polityki żeby sobie wygodnie żyć, ulokował tam swoją żone, okłamał wyborców że jak go wybiorą to zrezygnuje, jest razem ze Smiszkiem jednym z największych hejterow w polityce głosząc równocześnie hasła o szacunku do drugiego człowieka.

Nie ma głupszych ludzi od tych co na niego głosują. (Jeszcze Żukowska i Naleśnik).

• Like 3
Opublikowano

Szymon Jadczak
‼️WAŻNE ‼️

Dzień po ujawnieniu, kim jest hejter 
@Morgenstern616
 i pokazaniu, że był dyrektorem w fundacji założonej przez Macieja Laska, Donald Tusk nadal nie potępił hejtera wspierającego jego rząd.
Ale odezwał się bliski współpracownik Tuska Roman Giertych. Który odszukał na profilu 
@Morgenstern616
 jego stary filmik i podał go dalej.
Tak się walczy z mową nienawiści za Tuska.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Radosław Sikorski przekazał 100 mln $ na zakup broni z USA, w celu przekazania jej Ukrainie.

Opublikowano (edytowane)

Oj tak a nawet więcej bo w nagrodę za bicie matki zostaje w PE  przewodniczącym ds.kobiet i równouprawnienia czy jak to tam zwał...to dopiero jest skandal.

29 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Żony się boi, że odda to przynajmniej matce wpierdoli.

Straszne to jest, że facet napierdalał matke, na sztandarach swojej gównianej partii głosi hasła o rownych prawach kobiet, obcokrajowców itp a ludzie go wybierają mimo tego.

Jakie jeszcze musiał mieć układy, że z sądu gdzie była sprawa pobicia zagineły akta sprawy.

On nawet nie kryje się z tym że poszedł do polityki żeby sobie wygodnie żyć, ulokował tam swoją żone, okłamał wyborców że jak go wybiorą to zrezygnuje, jest razem ze Smiszkiem jednym z największych hejterow w polityce głosząc równocześnie hasła o szacunku do drugiego człowieka.

Nie ma głupszych ludzi od tych co na niego głosują. (Jeszcze Żukowska i Naleśnik).

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 1