Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Szwabskie popychadło to dla mnie to może sobie te "100" wsadzić tam gdzie plecy tracą są szlachetną nawę. 

A słynna prezydęcyja w UE, której nie było. Mercosur był do zablokowania, ale były tylko pozory, a realnie efekt jest taki jaki był zamierzony przez cesarza.

Edytowane przez tracker
Opublikowano
18 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Polska ma gówno do powiedzenia nie tylko na ten temat. Ogólnie to my już nie jesteśmy niepodległym krajem.

A tak z ciekawości, kiedy byliśmy tym niepodległym krajem?

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

To o Kurduplu z Żoliborza ??

O PODPALACZU Z SOPOTU. Wbrew temu co tu wypisujesz jesteś jego wyznawcą.

Jak zwykle, głupawy uśmieszek tuskowego fana.

Edytowane przez witejus
  • Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Polska ma gówno do powiedzenia nie tylko na ten temat. Ogólnie to my już nie jesteśmy niepodległym krajem.

Jeszcze polityka obronna jeat troche niezależna ale też to juz ostatki.

19 minut temu, tracker napisał(a):

Szwabskie popychadło to dla mnie to może sobie te "100" wsadzić tam gdzie plecy tracą są szlachetną nawę. 

A słynna prezydęcyja w UE, której nie było. Mercosur był do zablokowania, ale były tylko pozory, a realnie efekt jest taki jaki był zamierzony przez cesarza.

tak szczerze i obiektywnie to Polska jest 5 gospodarką UE , również pod względem ludnosci też nam daleko więc raczej rozdawać kart nie będziemy , kwestia jest do dogadania ale interes największych był w umowie z merkosul nawet i w PL  jest produkcyjnych 150 tys gospodarstw a realnie będzie do 100 tyś a z przemysłu troche więcej ludzi żyje , jedynie co to w tym mercosul to chiny europe uprzedzily 

Opublikowano
7 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

Polska jest niepodległa tylko jak psychiczny  kurdupel rzadzi ...🤣

Jeden chociaż mądry w tym temacie. Jak ja mówilam to też zostałam wyśmiana ale widać że sami nie wiedzą co słowo niepodległość znaczy. 

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

czy alkotubki też rozdawali

Alkotubki były u konkurencji. Nie ta firma. Tamci mieli przełożenie na kancelarię Prezydenta RP.

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ciekawe czy alkotubki też rozdawali w ramach promocji wyborczej xD 

Pisowcy to jednak głupi, załatwiać taką działke  za za jakieś gifty. Z PO to kilkaset tys na kampanie plus na campus a nie jakieś gówna. Kraść czy robić jakieś przekręty to trzeba umieć.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pisowcy to jednak głupi, załatwiać taką działke  za za jakieś gifty. 

Bo nawet kraść publiczne pieniądze trzeba umieć, a w PiSie same Goski, Kowalskie, Telusy i inne ameby umysłowe, o Terleckim któremu butapren mózg wypalił nie wspomnę xD A Jaruś chyba nadal marzy o samodzielnej władzy skoro każe coś takiego rozpowiadać ...

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
9 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pisowcy to jednak głupi, załatwiać taką działke  za za jakieś gifty. Z PO to kilkaset tys na kampanie plus na campus a nie jakieś gówna. Kraść czy robić jakieś przekręty to trzeba umieć.

Ojej...

Ciekawe czemu Kaczyński zawiesza swoich partyjnych kolegów....jak tacy niewinni...

Wiem wiem....to wszystko przez Tuska...że odkrywa co złodzieje robią, jak mogą...😆

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ojej...

Ciekawe czemu Kaczyński zawiesza swoich partyjnych kolegów....jak tacy niewinni...

Wiem wiem....to wszystko przez Tuska...że odkrywa co złodzieje robią, jak mogą...😆

szkoda, że tylko zawiesza, a niw wypier.... od razu na zbity ryj, z drugiej strony, lepiej że zawiesił, niż udawać, ze nic się  nie dzieje

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ojej...

A co za różnica z jakiej partii? Wiem że razem z kolegą to dzielicie złodziei na swoich i cudzych. Dla mnie złodziej to złodziej i tyle.

Sprawa w sumie fajna jest bo zjednoczyła pis i po. Coś za bardzo nie grzeją tego tematu w żadnych mediach - pisowskich czy peowskich.

3 minuty temu, jahooo napisał(a):

szkoda, że tylko zawiesza, a niw wypier.... od razu na zbity ryj, z drugiej strony, lepiej że zawiesił, niż udawać, ze nic się  nie dzieje

Bo nie jest w stanie ich obronić. Myslisz ze jak by mógł to by tak samo postąpił? Wątpie.

Co zrobil tusk z nowakiem czy grodzkim?- Nic, bo jest w stanie ich obronić bez trudu.

Opublikowano (edytowane)

, afera wyłącznie PIS , jedynie po stronie KO mogło być czekanie ,, na lepszy czas " ale coś nie pykło i sprawa się rypła za wcześnie , ja bym postawił na ,, wyciek ," z samego PIS być może po ich konwencji ktoś nie był zadowolony , był dobry temat z Ziobrem a nawet idealny bo sam zainteresowany jest za granicą więc dwa tematy jednocześnie KO nie były potrzebne 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
6 minut temu, jarecki napisał(a):

, afera wyłącznie PIS , jedynie po stronie KO mogło być czekanie ,, na lepszy czas " ale coś nie pykło i sprawa się rypła za wcześnie , ja bym postawił na ,, wyciek ," z samego PIS być może po ich konwencji ktoś nie był zadowolony , był dobry temat z Ziobrem a nawet idealny bo sam zainteresowany jest za granicą więc dwa tematy jednocześnie KO nie były potrzebne 

dokładnie, sprawa się rypła i teraz mieszają sie dwa tematy, albo ktoś dał na żer Telusa, żeby przycichł temat Ziobry

Opublikowano
26 minut temu, jahooo napisał(a):

Ooo.

Jednak w lubelskim to ludzie rozsądnie myślą...👍

25 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

co za różnica z jakiej partii? Wiem że razem z kolegą to dzielicie złodziei na swoich i cudzych. Dla mnie złodziej to złodziej i tyle.

Yhmmm

Twoja ocena, po tym jak kobietę po jajach kopać chciałeś....no jakoś może więcej czytaj....pojeździj po świecie..zobacz co w gazetach...🤭

Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ooo.

Jednak w lubelskim to ludzie rozsądnie myślą...👍

Yhmmm

Twoja ocena, po tym jak kobietę po jajach kopać chciałeś....no jakoś może więcej czytaj....pojeździj po świecie..zobacz co w gazetach...🤭

A ty co zapomniałeś co do niby jej pisałeś? Jak zwykle głupa rzniesz. Cały ty. Jak cos nie pasuje to fixum dyrdum, głupia emotka, ja nic nie wiem, d*pa w troki a na koniec likwidacja konta i nowe życie.

Nie wiem z kim tam kolega się spotkał i jeszcze pisał ze jest spoko, jak wystarczy poczytac wypowiedzi tego czegoś. Debilizm i głupota aż bije po oczach. Nawet wczorajszy popis empatii. Tak pisze kobieta i to niby która jest spoko? Chyba w waszych rejonach.

Bezmózg i tyle.

Opublikowano
35 minut temu, jarecki napisał(a):

Ja obstawiam przeciek kontrolowany z ko. Ziobro pisowcy będą bronić do upadłego, bo "to sprawa polityczna". Sprawy działki nie zrobisz politycznej za chińskiego boga. Idzie przekaz, że pis kradnie i tyle. Nikt już nie pamięta i nic nie mówi o konwencji pisu.