Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nie napisał(a):

ale zostały po niej solidne koszty ok. 3 miliony 305 tysięcy złotych dla kolegów po.

Czy poszukiwanie ruskich szpionów mamy już za sobą. Te 3miliony, to wcale nie wygórowana cena za chwikę oddechu,🤣

Edytowane przez mirro
Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Cóż za przypadki i to w fragmencie najważniejszego połączenia bo Warszawa -> CPK - czyli jedna z kluczowych działek dla tego projektu bo linia warszawska jest taką którą nie można pominąć w projekcie jeżeli CPK ma powstać a to teren gdzie ziemia jest najdroższa - państwo w tej okolicy też nie ma dużo działek bo są w rękach prywatnych. Wystarczy dopisać historię o wielkich planowanych inwestycjach na tej działce i odszkodowania będą gigantyczne.

Zrobili plany, wyznaczyli trasy i sprzedali kluczowe fragmenty które mogą dać fortunę - tak w Polsce buduje się majątki.

Krzysio z Mazurkiem pewnie poruszą ten temat w przyszłych odcinkach Kanału Zero prawda? Prawda? 😁

d0f81d29a3412b5179f8c0cb0e00bcf0c73123c56224ae2b460ce4e574771817.jpg

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, tomek222 napisał(a):

Cóż za przypadki i to w fragmencie najważniejszego połączenia bo Warszawa -> CPK - czyli jedna z kluczowych działek dla tego projektu bo linia warszawska jest taką którą nie można pominąć w projekcie jeżeli CPK ma powstać a to teren gdzie ziemia jest najdroższa - państwo w tej okolicy też nie ma dużo działek bo są w rękach prywatnych. Wystarczy dopisać historię o wielkich planowanych inwestycjach na tej działce i odszkodowania będą gigantyczne.

Zrobili plany, wyznaczyli trasy i sprzedali kluczowe fragmenty które mogą dać fortunę - tak w Polsce buduje się majątki.

Krzysio z Mazurkiem pewnie poruszą ten temat w przyszłych odcinkach Kanału Zero prawda? Prawda? 😁

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

Sobie oglądałem TVN i Polsat i skandaliczne słowa posła PiS że nic się nie stało telus coś mówi że to przykrywka na umowę z merkosul a horała że nic się nie stało a kolej można przenieść 

Opublikowano
20 minut temu, jarecki napisał(a):

Sobie oglądałem TVN i Polsat i skandaliczne słowa posła PiS że nic się nie stało telus coś mówi że to przykrywka na umowę z merkosul a horała że nic się nie stało a kolej można przenieść 

telusa chociaż zawiesili

a było coś o nabywcy działki, że to sponsor kampanii trzaskowskiego i campusu polska? i o tym, że jego córka została wysłana w 2024r, (chyba jako nagroda za sponsoring) na eurowizję?

i o tym, że obecne władze kowr nie chcą działki odkupić?

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał(a):

i o tym, że obecne władze kowr nie chcą działki odkupić?

Przecież Telus mówi że sprawy nie ma, bo przez 5 lat można odkupić?😂

1 minutę temu, witejus napisał(a):

Ja sądzę że Telus miał gówno do gadania.

Eeeeee tam. Miał obiecaną kontraktację i pomidory do Dawtony odstawiać- dożywotnio.🤣

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

ale PO zamierza odkupić tylko cześć tej działki a ten co kupił sponsorował kampus trzaskowskiego , tak mówił Mentzen , troche firmy dawtona szkoda żę została wmieszana 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Jaka fikcja? Rozmawiałem ze Zbyszkiem z Bogdańca i ten mówił że senior niezłą kasę z tego czesze.😂

Zych ze Zgorzelic, ojciec Jagienki. Ile miał wiosek ?.

Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

Bo to też fikcyjna postać jak Polskie rolnictwo obecnie .

nie jak rolnictwo, tylko jak minister rolnictwa, który buja w obłokach i wmawia głupoty rolnikom

to, co on proponuje, stosuje się w cywilizowanych krajach o ustabilizowanej gospodarce, a nie w takim bantustanie jak u nas, gdzie wszyscy dookoła nas ru... w du....

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Bo to też fikcyjna postać jak Polskie rolnictwo obecnie .

Tiaaaa i jeszcze trza się fikcyjnie ozapierdalać w nim.🤐🤣