Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Pierwszego dnia wyzywał od durni gdy go piętnowali drugiego dnia przepraszał a teraz łże. To jest zero moralne. Pis nabiera wody w usta bo chłopa nie chcą wyrzucić bo pójdzie do konfy albo Brauna. I to między innymi dzięki takim numerom pis ma dalej te 28 %. 

Już jego kłamstwo obalili kilka razy. Po pierwsze rzecznik policji powiedziała wyraźnie, że zasłonił się immunitetem. Po drugie zasłonienie się immunitetem tez wiąże się z sporządzeniem przez policjanta pewnych dokumentów co równa się co najmniej czasowo z wypisaniem mandatu.

Mejza nie chciał żadnej sprawy do sądu on zasłonił się immunitetem.

Czarnek na premiera to wisienka na torcie tego pisowskiego cyrku.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

Pisowski sędzia miał 2 promile i staranował płot. Ci dwaj z memu nie mogą odpowiadać za czyny innych ludzi ale pisowski ciemny lud to kupi.

Żonka Kalisza przynajmniej ma mocniejszy łeb niż pisior. 2,5 promila miała i płotu nie rozwaliła.😄 A Pisowskiego skunksa jeszcze sąsiedzi sprzedali glinom.😄

Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Pierwszego dnia wyzywał od durni gdy go piętnowali drugiego dnia przepraszał a teraz łże. To jest zero moralne. Pis nabiera wody w usta bo chłopa nie chcą wyrzucić bo pójdzie do konfy albo Brauna. I to między innymi dzięki takim numerom pis ma dalej te 28 %. 

Już jego kłamstwo obalili kilka razy. Po pierwsze rzecznik policji powiedziała wyraźnie, że zasłonił się immunitetem. Po drugie zasłonienie się immunitetem tez wiąże się z sporządzeniem przez policjanta pewnych dokumentów co równa się co najmniej czasowo z wypisaniem mandatu.

Mejza nie chciał żadnej sprawy do sądu on zasłonił się immunitetem.

I co ten Mejza miałby robić w Konfederacji z jego karierą polityczną ?

2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Pisowski sędzia miał 2 promile i staranował płot. Ci dwaj z memu nie mogą odpowiadać za czyny innych ludzi ale pisowski ciemny lud to kupi.

Czyli nie wiedzieli że mogą w ten sposób zaszkodzić, łamiąc prawo czy liczyli że są ponad prawem ?

Opublikowano (edytowane)

@dsbhZapytaj Kaczora co Mejza może robić w konfie i czemu boja się go ukarać?

Co do odpowiedzialności za czyny dorosłych członków rodziny to niestety  nie masz za to odpowiedzialności a i sposoby na przeciwdziałanie czy ukarani są nikłe. 

Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

Co do odpowiedzialności za czyny dorosłych członków rodziny to niestety  nie masz za to odpowiedzialności a i sposoby na przeciwdziałanie czy ukarani są nikłe. 

ale do Policji droga zamknięta 

• Haha 1
Opublikowano

Teraz minister rolnictwa i jego koledzy ogłosili sukces dyplomatyczny i handlowy. Podpisali umowę na sprzedaż wołowiny na wyspy Molediwy za cztery miliony euro. Na umowach z Ukrainą i Ameryką Południowa stracimy miliardy euro bo zmaleje nasz eksport żywności do UE.

• Haha 1
Opublikowano

Żonce Kalisza prawko zabrali nic nie ukręcili. Wtedy takie kary były i taką wymierzyli.

Teraz, racyl napisał(a):

Teraz minister rolnictwa i jego koledzy ogłosili sukces dyplomatyczny i handlowy. Podpisali umowę na sprzedaż wołowiny na wyspy Molediwy za cztery miliony euro. Na umowach z Ukrainą i Ameryką Południowa stracimy miliardy euro bo zmaleje nasz eksport żywności do UE.

Przynajmniej nie kazali rolnikom nie sprzedawać zboża jak pis by sprowadzać Ukraińskie. Może mało załatwili ale przynajmniej nie szkodzili jak pis. Dlatego pis ma 28 %.

• Haha 1
Opublikowano

to wbrew pozorom najgorszym złem tego rządu jest lewica jako koalicjant , jak by wyeliminować ich i trzecią droge to sama PO nie jest az tak głupia choć Kierwiński troche obniżą poziom swoim prostactwem 

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

@dsbhZapytaj Kaczora co Mejza może robić w konfie i czemu boja się go ukarać?

A co mnie Kaczor ? Dlaczego Korwina się pozbyli ? Teraz wezmą Mejzę z jego przeszłością ? Chyba by Mentzen całkiem na głowę upadł.

5 minut temu, hubertuss napisał(a):

I dzięki temu smród się będzie ciągnął za Rysiem na przykład jeszcze długo. Na marginesie. Tak płakał że tak mu źle w polityce a i tak do niej wrócił. Jakiś słaby z niego adwokat.

Opublikowano
Teraz, dsbh napisał(a):

I dzięki temu smród się będzie ciągnął za Rysiem na przykład jeszcze długo. Na marginesie. Tak płakał że tak mu źle w polityce a i tak do niej wrócił. Jakiś słaby z niego adwokat.

Bo jedno bez drugiego słabo przędzie. Dzięki znajomościom kancelaria ma zlecenia i wszystko się kręci.

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

to wbrew pozorom najgorszym złem tego rządu jest lewica jako koalicjant , jak by wyeliminować ich i trzecią droge to sama PO nie jest az tak głupia choć Kierwiński troche obniżą poziom swoim prostactwem 

Najgorszym złem jest ten rząd i jego działalność a w zasadzie bierność. Ustawę o związkach partnerskich można było dawno klepnąć ale lepiej robić szum wokół tego aby czymś zająć społeczeństwo. Kolejne igrzyska to ściganie Pisu i komisje śledcze, które służą chyba wyłącznie do nabijania kasy ich członkom. Tym się ludzie nie nakarmią ani nie ogrzeją domów w zimę.

4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Bo jedno bez drugiego słabo przędzie. Dzięki znajomościom kancelaria ma zlecenia i wszystko się kręci.

Tyko że znajomości w polityce Rysio dawno ma i powinien ciągnąć z tego profity a tak popłakał do mediów, znikł na chwilę i znalazł wygodną posadę.

Opublikowano
16 minut temu, jarecki napisał(a):

15 minut temu, dsbh napisał(a):

A co mnie Kaczor ? Dlaczego Korwina się pozbyli ? Teraz wezmą Mejzę z jego przeszłością ? Chyba by Mentzen całkiem na głowę upadł.

Koalicja jest trudna lewica dużo psuje zwłaszcza Zandberg ale i Hołownia nieźle szkodzi.

Jak nie konfa wzięła by Mejze to Braun na prawicy każda sztuka się liczy. Kaczynki o tym wie i nie karze. 

Rysio to już jest na obrzeżach polityki on już swoje zarobił i się dorobił. Po prostu siedzi sobie spokojnie i zarabia na bieżące wydatki.😄

15 minut temu, racyl napisał(a):

image.jpeg

Oj tam Batyr kilka miesięcy temu tani prądo obiecał o 30 % chyba taniej miało być i co.

Opublikowano

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/slask/katowice-ksiadz-krystian-k-zatrzymany-z-podejrzana-substancja/tjytvqv

7 godzin temu, racyl napisał(a):

A Ty k**wa nie latasz do kościoła lewacka istoto 😂

ja moge tylko chodzic -od-loty to maja tacy jak ty..

5 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Mój jedzie daleko od okien domu....🤭

1760531463856105985630704352969.jpg

no i co w zwiazku z tym ?? dzieci ci wroca z polski a ?? szagier nie bedzie jezdzil na redyk ???

4 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Coś zero świątecznego nastroju i celebrowania u peowskich krzykaczy🤣🥳

a to dzisiaj 10 ????   

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

ja moge tylko chodzic -od-loty to maja tacy jak ty..

Lubisz zaglądać prawakom w spodnie bo cię pociągają ukryty lewacki geju

• Haha 3