Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
46 minut temu, Ulman napisał(a):

No ale są jeszcze młodzieżówki takie jak Oskarek Szafranowicz albo chłopaczek Antka niejaki Janniger. To są dopiero pokazowi pedryle. No i naste0ny z tego szeregu to Andruszkiewicz w kancelarii Nawrockiego. Wzor idzie z samej góry to znaczy z Żoliborza

A ty wiesz może ile było tych jachtów i za jaką kwotę?

ponad 300 łodzi/jachtów, około 500k zwrotu na jeden wniosek

znowu chcesz coś głupiego napisać i się ośmieszyć? dawaj

Opublikowano
Godzinę temu, mirro napisał(a):

Straciłem dwa kawałki dzierżawy, bo ludzie chcą sadzić porzeczkę. Tak że ten tego, kto ma sadzonkę to niech się ceni.

Cenią się podobno po 2,5 i popyt nie mały(zresztą jak ostatnie kilka lat).

To ci twoi właściciele są jak Beyonce która czuję piniondz. Ja 30% w tym roku zlikwidowałem(nieefektywne), ale w zamian w ciągu najbliższych 3 lat nie będę sadzić.

Aktualnie po znajomych widzę tendencje dokupywania nowych Premiumek, by przyspieszyć zbiór, ale pamięć ludzka jest zawodna i nie pamięta jak 3 lata temu była zlimitowana, gdzie nie ograniczał czas zbioru, a możliwość odbioru.

Z ciekawości, ile będą sadzić Ci amatorzy łatwej kasy?

Opublikowano
3 godziny temu, racyl napisał(a):

🤣Lewacki niemiecki onet znowu próbuje prać mózgi polaków 🤣

ja mam taką w rodzinie . super łał jazda wszyscy jej zazdroszczą , i pyk 60 lat minęło mam zmarła została sama jak pustak , gorycz samotności ujawnił się święta gdy nie ma sie nikogo koleżanki już niema 

dzisiaj jest depresja i narzekanie 

11 godzin temu, Ulman napisał(a):

Skoro to pół roku po objęciu władzy a wzrastał przez kilka lat to kto to spieprzył? Jak po weekendzie

debil a kto sędziów zawiesił |?  coś kumasz czy jak ta onkologia jak za pisu ? 

• Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał(a):

@Roman176 Tego typu artykuły nie pojawiają sie raz i znikają. Bardzo zależy komuś żeby co jakiś czas te same artykuły były umieszczane na tym portalu czy wyborczej 

wiem czytałem nie raz , dzieci to zło itp 

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „NE UICE tvn- player KUCHEN REWO max pla pl tvn KPO dla Magdy Gessler r.Jej Jej restauracja dostała prawie pół mln złotych Link เบ komentarzu”

Opublikowano
37 minut temu, nie napisał(a):

ponad 300 łodzi/jachtów, około 500k zwrotu na jeden wniosek

znowu chcesz coś głupiego napisać i się ośmieszyć? dawaj

Daj zrodlo tego info.

Jaki limit inwestycji?

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Aronie w jednym miejscu u nas jeden ma, to trochę mniej na krzakach niż jak w poprzednich latach. 

Jeżeli przyjeżdża koleś raucha(poraz pierwszy) na moje sadownicze peryferie i w d*p... ma porzeczkę i wiśnie(przy okazji zobaczył), a konkretnie sprawdza aronia to coś jest na rzeczy.

"Ostanie lata na biomasie można była trochę zarobić"

Opublikowano
10 minut temu, Ulman napisał(a):

Daj zrodlo tego info.

Jaki limit inwestycji?

ilość z netu a wielkość podał ci roman

rób obliczenia i pisz :D 

Opublikowano
20 minut temu, Ulman napisał(a):

Roman to pijak i wkleja bzdury. Podaj na czym ty bazujesz.

ogólnie, to towar kolumbijski :D 

Opublikowano
Teraz, Roman176 napisał(a):

szkoda czasu na ciebie jak tam paliwa ile musiało ci to zająć ze jesteś głupi ? 

Może być zdjęciem przedstawiającym mapa i tekst

niezłą bekę można z niego toczyć :D 

Opublikowano

.......szczególnie jak nie macie żadnych konkretów ani danych🤣 Dwa przygłupy których zaorują pytania które mógłby zadać byle licealista. Yntykt wam niedoamga?

Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał(a):

Yntykt wam niedoamga?

my znaleźliśmy, to ty nie możesz znaleźć i szukasz pomocy :D :D ale frajer :D :D 

Opublikowano
8 minut temu, Roman176 napisał(a):

nie szczekaj tyle i szukaj .. ty prostaku z wykształceniem wyższym .. skoczył byś jak dzisiejsza młodzież na kasie w biedrze bo tylko na tyle sie nadajesz ...  

prostaku a patrz na to 

Zdjęcie

albo lepiej prostak musi mieć to 

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/dluga-lista-watpliwych-dotacji-na-to-mialy-isc-pieniadze-z-kpo/xb7nd1g

a gdzie te jachty, bo tu jakieś grosze po 30 tys wkleiłeś w akcie intelektualnej  desperacji

Opublikowano

Image

sławek jastrzębowski

I co wieśniaki? Zazdrościcie elitom jachtów? Spokojnie wieśniaki, jest coś dla was: będziecie mogli je spłacić!!! 👍

Opublikowano
11 minut temu, nie napisał(a):

Image

sławek jastrzębowski

I co wieśniaki? Zazdrościcie elitom jachtów? Spokojnie wieśniaki, jest coś dla was: będziecie mogli je spłacić!!! 👍

...... a może te jachty sa po to by  pływac po przekopie przez mierzeję? 

4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

serio ty nie umiesz znaleźć nic o jachcie ?  ... gdyby tak wpisać jachty z kpo i co tam jest ? 

Pokaż na jakich danych ty opierasz swoje sPISkowe teorie żebyśmy odnosili się do tego samego materiału.