Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, nie napisał(a):

to o tobie

Rafał A. Ziemkiewicz

BTW jakim trzeba być lobotomem by jednocześnie twierdzić „skoro w stu komisjach wykryto 1500 źle policzonych głosów to we wszystkich 32 000 wychodzi że było ich 480 000”  i zarazem „przekręty na horecach to tylko pół procenta całego KPO”

przeliczyć kpo :D 

Image

Ty wciąż upadasz nisko choć za każdym razem widać, że chyba niżej się nie da. Jesteś po staremu oszustem i manipulantem. Ja nigdzie nie twierdziłem tego co ty próbujesz mi wmówić. Ja nie usprawiedliwiam przekrętu z kpo i pisałem to już kilka razy. Ja jedynie piszę, że to 0,6 % całego kpo i nie usprawiedliwiam tego. Powinno być wszystko sprawdzone a w ogóle dawanie kasy przedsiębiorcom było błędem gdy rozdawał ja pis jako tarcze kowidowe i ten 0,6 % kpo też jest błędem oszuście.

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Jakie? te jachty to dla siebie kupił?

Tak jak wyżej pisałem oszustowi zwanemu tu przez niektórych Urbanem. Nie powinno być żadnych dotacji dla przedsiębiorców te 0,6 % kpo powinno być wyjaśnione i sprawdzone i kasa powinna wrócić jeśli były wałki. Błędem są dotacje dla przedsiębiorców tak jak błędem były tarcze kowidowe pisu bo to też poszło uj wie na co. A nie na firmy przeważnie były to auta i mieszkania i więcej pieniędzy rozdano niż teraz. Jak wyżej ktoś stwierdził socjal rodzi patologie. I tak firma od klubu swingersów dostała kasę teraz ale i dostała od pisu wtedy stalą się zajmowała. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Tak jak wyżej pisałem oszustowi zwanemu tu przez niektórych Urbanem. Nie powinno być żadnych dotacji dla przedsiębiorców te 0,6 % kpo powinno być wyjaśnione i sprawdzone i kasa powinna wrócić jeśli były wałki. Błędem są dotacje dla przedsiębiorców tak jak błędem były tarcze kowidowe pisu bo to też poszło uj wie na co. A nie na firmy przeważnie były to auta i mieszkania i więcej pieniędzy rozdano niż teraz. Jak wyżej ktoś stwierdził socjal rodzi patologie. I tak firma od klubu swingersów dostała kasę teraz ale i dostała od pisu wtedy stalą się zajmowała. 

Jak zawsze się z tobą nie zgadzam, tak tym razem masz rację.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

temat filmu nie jest przedmiotem tej porady a jedynie "proroctwo" screena startowego i włączanie tego filmu z linka jest zbędne

porada to - Trump nie jedź na Alaskę bo symbolem kacapów bywają niedźwiedzie a kolor łososiowy... z resztą sam wiesz; o ile używasz luster :P

dla pewności screena i ja zrobię w razie by film jankeski jutub usunął czy inny slajd na zajawkę podmienił
AP1GczMwryQtsSrcRhxaqHIUU1v35ACgMmuFKWrh

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

I tak firma od klubu swingersów dostała kasę teraz ale i dostała od pisu wtedy stalą się zajmowała. 

Łooooo Panie, to co się stało że od branży twardej, stalowej na usługi i to mooooże nawet miękkie się przerzuciła?

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, dysydent napisał(a):

porada to - Trump nie jedź na Alaskę bo symbolem kacapów bywają niedźwiedzie a kolor łososiowy... z resztą sam wiesz :P

Przecież to pewne że Putin ośmieszy aby samoopalacza ... Powie, że on to pokoju chce, że przedstawił swoje zasady tego pokoju ale Trumpowi nie pasowało... I dalej będzie atakował ...

Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

A tym czasem Nawrockiemu naliczyli już6 nie spełnionych obietnic.

W ciągu 6 dni panowania ? Do 100 konkretów czy tam obietnic to mu jeszcze brakuje.

10 minut temu, hubertuss napisał(a):

Tu się z tobą zgodzę. Nie powinno być żadnego covidowego . Firma jak ma straty to niech sobie radzi tak aby nie miała. Co do KPO ciekawe czy to wszystkie wały czy dopiero wierzchołek ? I jeszcze jedno. Tu nie ma że tamci też kradli bo tamci mieli na to 8 lat a tutaj po niecałych dwóch już się dzieje. Widać że się spieszą.

Opublikowano
11 minut temu, Ulman napisał(a):

czemu tak uważasz? 

ale największą patologią jest socjal dla przedsiębiorców, na który wszyscy się składają od 35 lat

Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

ale największą patologią jest socjal dla przedsiębiorców, na który wszyscy się składają od 35 lat

Taką samą patologią jest wszelki socjal. Ludzie szanują i rozsądnie wydają jedynie zarobione pieniądze ...

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie musi to być garnitur. Wystarczy normalna koszulka zamiast "żonobijki" ... Prezydent wychylający się z okna jak osiedlowy patus, trochę to słabe ...

Gadasz jak mieszkaniec wilanowa o dino 🤣

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, dsbh napisał(a):

Nie powinno być żadnego covidowego . Firma jak ma straty to niech sobie radzi tak aby nie miała.

nie

na czas zamknięcia ustawowego x2, firma powinna być zwolniona z wszystkich podatków i opłat 

Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał(a):

A ja nie o to pytam. Czemu uważasz że pisowskie 800+  to "za dużo tego było"?

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Taką samą patologią jest wszelki socjal. Ludzie szanują i rozsądnie wydają jedynie zarobione pieniądze ...

brednia

są sytuacje w których państwo musi pomóc 

Opublikowano
Teraz, Ulman napisał(a):

Czemu uważasz że pisowskie 800+  to "za dużo tego było"?

Ludzia się po przekręcało w głowach z tych wszystkich udogodnień. Ciągle tylko by chcieli więcej i więcej. Jeśli jednak zapyta się dlaczego do koryta nic nie dają to już woda w usta. 

Opublikowano (edytowane)

brednia

są sytuacje w których państwo musi pomóc 

Są, ale ostatnio za dużo narobiło się tych socjali. Jak dwoje rodziców jest zdolnych do pracy, ale nie pracują bo GOPS i państwo daje to chyba nie jest dobrze ??

Zdrowa, sprawna rodzina, gdzie dzieci i rodzice są zdrowi nie powinna być w stanie utrzymać się z samego socjalu bez pracy rodziców ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, racyl napisał(a):

Gadasz jak mieszkaniec wilanowa o dino 🤣

aj; z kołtunerią się zadajesz? no bo skąd wiesz co ona tam gada o ... czym tam sobie gada xD

a bez zgrywu - dobre

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
Teraz, Ulman napisał(a):

A ja nie o to pytam. Czemu uważasz że pisowskie 800+  to "za dużo tego było"?

bo nie ma dżemu :D przedszkolak jesteś?

są ważniejsze wydatki

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Może, ale taki obrazek tego Nawrockiego w "żonobijce" kojarzy mi się z osiedlami patusów, tzw. Pekinami ...

W blokach też ludzie mieszkają i część z nich chodzi w takiej odzieży tak jak i w domkach jednorodzinnych 😄

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

W blokach też ludzie mieszkają i część z nich chodzi w takiej odzieży tak jak i w domkach jednorodzinnych 😄

A czy są prezydentem tego kraju, jedna z najważniejszych osób w kraju ?? To że jakiś patus pijący Harnasia tak się ubiera to nie znaczy że ma to robić Prezydent ...

Opublikowano

bo nie ma dżemu :D przedszkolak jesteś?

są ważniejsze wydatki

Dwa proste pytania i wyszło jak zwykle🤣Poszukaj jakiegoś artykułu i wklej - to ci lepiej wychodzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v