Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał(a):

to wada- bo pamietam czasy gdy af bylo na poziomie, bo internet nie trafil jeszcze pod strzechy,,

gdzies 10 -04-2010 kolo popoludnia zaczal sie upadek  i trwa do dzisiaj.

mam numer uzytkownika  kolo 2500. lawina ruszyla dopiero po kilku telewizyjnych reportazach .

po jednym teleexpresie ilosc uzytkownikow wzrosla wielokrotnie.

dziecko sztucznej inteligencji o czym ty bredzisz ?? programisci z filipin sie nie staraja..

przynajmniej na af sztuczna inteligencj daje ciala..to za bardzo niszowa dzialka zeby ktos taki mogl cos sensownego pisac ..

jaroslaw i dziewice ?? 🤣

Puknij się w łeb albo idź się zbadaj. 

Bredzisz coraz to gorzej i dajesz tylko możliwości aby cię można było atakować z każdej strony. Wystarczy tylko uderzyć w to czego się najbardziej wstydzisz w swoim życiu. Szkoda tylko że tak naprawdę myślisz że to ci ujmy dodaje ale nic dziwnego zawsze jest mowa o tym i owym za twoimi plecami.  Zero polotu tym bardziej zero całkowicie czegokolwiek w twoich slowach. 

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

poczytaj co wtedy robil jego dziadek .

twoj mial juz mundur ub ?? czy tylko sama legitymacje ??

zmień płytę , bo pochodzisz z rejonu największych zdrajców  

2 minuty temu, jacus napisał(a):

czemu lekow nie bierzesz ?? paranoja sie poglebia..

zglos sie jak najszybciej do specjalisty.

napraw mózg piszesz jak BOOT jedno i to samo od lat

1.  Polityka okiem rolnika 2025

jacus odpowiedział(a) na jahooo temat w Polityka

czemu lekow nie bierzesz ?? paranoja sie poglebia.. zglos sie jak najszybciej do specjalisty.
  2. co jest -autostrada blisko..setki ha nieuzytkow. polowe klientow na zboze mam z tamtad. a ty w zyciu byles gdziekolwiek ?? widziales polske b i c ?? kurna tam bys byl u siebie 😂 ktos kto zostal mentalnie w prl-u to rzeczywiscie.. on czy kontento to nie wie czy ma zazdroscic czy nie-bo nigdy nie sprobowali,gorzej maja motocyklisci- bo jeszcze pamietaja. w rudawie . kiepsko im idzie . gdby nie...
  3.  Polityka okiem rolnika 2025

to wada- bo pamietam czasy gdy af bylo na poziomie, bo internet nie trafil jeszcze pod strzechy,, gdzies 10 -04-2010 kolo popoludnia zaczal sie upadek i trwa do dzisiaj. mam numer uzytkownika kolo 2500. lawina ruszyla dopiero po kilku telewizyjnych reportazach . po jednym teleexpresie ilosc uzytkownikow wzrosla wielokrotnie. dziecko sztucznej inteligencji o czym ty bredzisz ?? programisci z filipin...
  4.  Polityka okiem rolnika 2025

dziecko ja tu jestem prawie 20 lat i nigdy takiego jak ty tutaj nie bylo.. nawet tess i jej kolejne wcielenia mialy rowniej pod parapetem.. nie wiem kto i po co cie stworzyl-ale fachowcem nie byl. sztuczny i napuszony styl.deta historia zyciowa. warszawianka w 5 pokoleniu a o powstaniu warszawskim nie pamieta... cala azja srodkowa ma wyglad mongolski-ja ich nie pytam skad sa. przychodza na zakupy i...
  5. chwila przerwy pogodowej. po co ?? gul ci jeszcze wiekszy urosnie 🤣 teraz rzadzi pogoda a nie wiedza.. pare km dalej pozniwowali juz dawno... a moze szyby kopalni ?? tam wegiel jest juz na 400 m. w polsce c ?? tym wlasnie sie charakteryzuje ta kraina ze tam nic ni ma 😂 kojarzysz brodla ?? tam juz masowe protesty przeciw kolejnemu parkowi rozrywki. niby czemu ?? tu wiekszosc nie uzywa tej...
  6. react_haha.png jacus zareagował(a) na odpowiedź w temacie: Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki 1 godzinę temu
  7.  Polityka okiem rolnika 2025

to co tam mieliscie jak nie hute szkla ?? szkole jaka skonczyles ? co samotnemu sie oplaci gotowac ??
  8. react_haha.png jacus zareagował(a) na odpowiedź w temacie: Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki 2 godziny temu
  9. react_haha.png jacus zareagował(a) na odpowiedź w temacie: Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki 2 godziny temu
  10.  Polityka okiem rolnika 2025

czasami wam zazdroszcze -samotnym przegrywom..od 9 obiad gotuje i robie przetwory.. kolejna pracowita niedziela ,dobrze ze za tydzien do pracy wiec sobie odpoczne 🤣 ja dla dzieci pracuje, wy bedziecie dla imigrantow.. u nas dina jeszcze nie ma i chyba dlugo nie bedzie.. najblizsze po drugie stronie wisly . czasami jade,jak mam tam jakis interes.. za to nad morzem to codziennie chodze, wole niz...
  11. react_haha.png jacus zareagował(a) na odpowiedź w temacie: Polityka okiem rolnika 2025 8 godzin temu
  12. react_haha.png mirro zareagował(a) na odpowiedź w temacie: Polityka okiem rolnika 2025 16 godzin temu
  13. a u mnie w pionie i to slabo . jzu nawet nie grzmi. to czemu tak krzywo jedziesz ??
  14.  Polityka okiem rolnika 2025

czy jest ktos bardziej j**niety niz racyl ?? jest.........ta baba 🤣 racuch -jak wygladaja prawnuki zolnierza ak kaczynskiego a wnuki oficera sb dubienieckiego ???? tak dla przykladu poszukaj🤣
  15. na razie tylko grzmi -ciekawe ile znowu napada.
  16.  Polityka okiem rolnika 2025

jeden szczegol -jego przodkowie to raczej po drugiej stronie barykady walczyli niz nasi.. niemcy maja ubaw -ich rodak walczy z nimi .
  17.  Polityka okiem rolnika 2025

rogi na mozg uciskaja coraz bardziej.. daj pare zlotych menelom to sie beda smiac gd yodjedziesz na motorze a nie w oczy .. tylko w matematyce 2 minusy daja plus .w malzenstwe tak to nie dziala-czego jestes przykladem dobitnym.. 30 lat temu to ty swinie pasles a nie miales telefon.chyba ze z kablem chodziles od domowego 🤣 090 330 177 -cegla byla spora .trzaby prawdziwa smycz dla duzego psa...
  18. chwilowo nie pada. chwilowo.. raczej 100 % albo emeryci i rencisci. po prostu panstwo doplaca do pensji 1/3 a nawet polowe pensji.. zarobia 4 tys i prawie nic nie robi . .to kto jest niepelnosprawny ?? pospiesz sie .w czym sie wieczorem wykapiesz a motor juz masz ??
  19.  Polityka okiem rolnika 2025

tomus-rozki znowu zaczynaja uwierac ?? w gdansku byles ??? znowu pod sklepem sie z ciebie sie smiali ?? nawet menele pamietaja,choc mozg od alkoholu zniszczony. dobrze ze sa tacy jak ty .nie bylo by o czym gadac . w porownaniu z kims kto po nocach pisze bzdury calymi tygodniami to jestem zupelnie normalny . ty na co jestes chory ?? nerwica natrect? schozofrenia? zaburzenia...
  20.  Polityka okiem rolnika 2025

jaki to jest padalec?? nie obrazaj tego pozytecznego zwierzecia takim porownaniem 🤣 co bedziecie teraz krasc i w co sie ubierac ?? https://wiadomosci.onet.pl/kraj/kontenery-pck-znikna-z-polskich-ulic-zapadla-decyzja/t5t6y3d
Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał(a):

czemu lekow nie bierzesz ?? paranoja sie poglebia..

zglos sie jak najszybciej do specjalisty.

Ty masz problem nie ja. 

Tobie jest bardziej potrzebny specjalista niż mnie.

Tym bardziej już w twoim stanie umysłu. 

Opublikowano (edytowane)

Co nie zmienia faktu, że był imigrantem i odbierał pracę miejscowym. Pytanie czy z tym statkiem to prawda ale wielu jechało jak on i nikt ich na statku nie trzymał tylko normalnie mieszkali w USA pracowali chodzili jeździli po ulicach miast itd. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, jacus napisał(a):

romus - kurna sie zastanawiam kto lepszy alkoholik czy idiotka ???

na ra .jutro do pracy .

Powiem ci tak z ciebie to niepełnosprawny który w tej chwili tylko może pracować tam gdzie mu pozwolą a nie tam gdzie by chciał podjąć pracę. W tym i ciebie jest problem robisz to czego nie chcesz a tutaj tylko pokazujesz czym naprawdę jesteś. To nic dziwnego tylko ty się sam obrażasz i nikogo innego. Każdy z obecnych wie doskonale oczym ja mówię. 

Zastanów się lepiej czy dalej chcesz pisać i obrażać ludzi. Pamiętaj że kij ma dwa końce ostatnio też to pisałam. Tylko z tą różnicą że ty czym prędzej czy później się doczekasz obrażając ludzi. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
37 minut temu, jacek1296 napisał(a):

A jeżeli te dziewice nie trafią w jego gust?

To na młodzieńców nie ma co liczyć.🤣

38 minut temu, witejus napisał(a):

Nie dostanie, ty dostaniesz jako wyznawca, chwalca Allacha,

Jam niegodzien takiej łaski albowiem nie podążam ścieżką dobrego muzułmanina,

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, hubertuss napisał(a):

Co nie zmienia faktu, że był imigrantem i odbierał pracę miejscowym. Pytanie czy z tym statkiem to prawda ale wielu jechało jak on i nikt ich na statku nie trzymał tylko normalnie mieszkali w USA pracowali chodzili jeździli po ulicach miast itd. 

Jeszcze mu pensje zabrali 😝albo powinni a na poważnie to jak był. Agencji pracy to mogło tak być a że był posłuszny i nie spierdolił im to cóż miał widocznie takie prawa 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
5 godzin temu, Bezduszna napisał(a):

W żadne nie wierzę 

Mówię jak jest w nie jak to wszystko ludzie wierzą że Kościół jest tylko dla niesienie słowa Bożego. 

Tak naprawdę Kościół był i zawsze będzie za władzą. Czy to wierzącym się podoba czy nie. 

Państwo od wieków im płaci za to aby ich owieczki były posłużne władzy..

Wystarczy się dobrze przyjrzeć jak to robią od tysięcy lat to już im weszło w krew 

@dsbh

Aleś namieszała a tylko spytałem w jakie bustwa wierzysz 🤫. Kościół to wierni. Nie ma wiernych, nie ma kościoła. Tak jak z telewizją. Nie ma widzów, nie ma oglądalności, nie ma telewizji.

47 minut temu, witejus napisał(a):

Nie wiesz ?KONFA😆

O właśnie zapomniałem. To Mentzen czy Bosak to doradca putina 🙃.

38 minut temu, jacus napisał(a):

to wada- bo pamietam czasy gdy af bylo na poziomie, bo internet nie trafil jeszcze pod strzechy,,

gdzies 10 -04-2010 kolo popoludnia zaczal sie upadek  i trwa do dzisiaj.

To forum upada tak  jak TVP jest w likwidacji 🤣.

11 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Żadnej huty tu nie było.

Ciągle coś sobie zmyślasz 

Szkołę rolniczą skonczylem

Jak @jacus mówi że była huta to była i się nie spieraj :ph34r:.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, jarecki napisał(a):

Jeszcze mu pensje zabrali 😝albo powinni a na poważnie to jak był. Agencji pracy to mogło tak być a że był posłuszny i nie spierdolił im to cóż miał widocznie takie prawa 

A gdzie on się tam nadawał do USA do pracy żeby nie polityka to by biedę klepał tak większość ich się do czegoś nadaje. 

Prawda jest taka, że jesteśmy narodem emigrantów od lat nasi przodkowie emigrowali do wielu krajów i tam nas przyjmowali. Powody były różne finansowe polityczne wojenne. Ale teraz Polak nikogo nie chce bo jesteśmy przecież katolikami. A jak rząd chce ściągać jak pis to tłumaczy ciemnocie, że nie chce imigrantów, referendum chce robić a po cichu ściąga. 

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, dsbh napisał(a):

Aleś namieszała a tylko spytałem w jakie bustwa wierzysz 🤫. Kościół to wierni. Nie ma wiernych, nie ma kościoła. Tak jak z telewizją. Nie ma widzów, nie ma oglądalności, nie ma telewizji.

O właśnie zapomniałem. To Mentzen czy Bosak to doradca putina 🙃.

To forum upada tak  jak TVP jest w likwidacji 🤣.

Jak @jacus mówi że była huta to była i się nie spieraj :ph34r:.

Kościół to nie tylko wierni. Kościół jest tylko domem Bożym który ma głosić słowa jego. Kościół to jest jednocześnie przedłużenie ręki polityków a nie oszukujemy się że to oni większości płacą na to aby on istniał.

Telewizja nie będzie istnieć bez widzów to się z tobą zgodzę. Tylko jedno ale telewizja też jest utrzymywana z reklam za które płacą  oczywiście kto jak nie firmy i aby mogły płacić potrzebni są konsumenci którzy zakupią dany produkt. Jeśli mowa o takich w nie innych tematach nie możemy pominąć innych ważnych rzeczach które są też większą całością tego o czym jest mowa. Rozmawiamy to rozmawiamy już o wszystkim o czym dany temat jest związany w nie wybieramy to co nam w danym momencie pasuje. 

Tym bardziej że telewizja Polska też jest utrzymywana z politycznych pieniędzy. Czyli Kościół i Telewizję można podciągnąć pod jedną linijkę. Różnica tylko jest w tym ile kto dostaje. I to że nie każda telewizja dostaje. 

Mówiłam i nie będę się powtarzać nie wyciągniesz mnie w swoją grę która tak naprawdę do niczego nie prowadzi. Możesz sobie pisać i pisać to i tak nie zmieni mojego zdania i słów wypowiedzianych. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano

Siedzacybyk napisał:

fajny wywiad sluchalem, gosc zastanawial sie dlaczego w calej unij jest cepik, tylko nie w niemczech?! nie ma, by latwo bylo krecic i wypychac zlomy na wschod! chyba ma racje.

Jakże niema? Kup se czerwone blachy na miesiąc i zobaczysz co będzie.

Opublikowano
15 minut temu, hubertuss napisał(a):

Prawda jest taka, że jesteśmy narodem emigrantów od lat nasi przodkowie emigrowali do wielu krajów i tam nas przyjmowali. Powody były różne finansowe polityczne wojenne. Ale teraz Polak nikogo nie chce bo jesteśmy przecież katolikami. A jak rząd chce ściągać jak pis to tłumaczy ciemnocie, że nie chce imigrantów, referendum chce robić a po cichu ściąga. 

po tym co piszesz, to wnioskuję, że twój rozum już dawno na emigracji :D 

Opublikowano
hubertuss napisał:

Że się tak wpier... lę - byl czas, że se świerza demokracja amerykanów imigrantów siłą ściągała. Tak, że tego - mają tam doświadczenie.

ale żem byka posadził... trudno.

Opublikowano

Aktualnie do systemu są włączone: Austria, Belgia, Bułgaria, Cypr, Czechy, Chorwacja, Dania, Estonia, Francja, Finlandia, Grecja, Hiszpania, Irlandia, Litwa, Luksemburg, Łotwa, Malta, Niderlandy, Niemcy, Polska, Portugalia, Rumunia, Słowacja, Słowenia, Szwecja, Węgry, Wielka Brytania i Włochy.

Opublikowano
52 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Kościół to nie tylko wierni. Kościół jest tylko domem Bożym który ma głosić słowa jego. Kościół to jest jednocześnie przedłużenie ręki polityków a nie oszukujemy się że to oni większości płacą na to aby on istniał.

Telewizji nie porównuje się do Kościoła z powodu tego że to są dwa odrębne podmioty. Nie możemy do jednego worka wrzucać tylko dlatego że to akurat pasuje do sytuacji.  

Mówiłam o nie będę się powtarzać nie wyciągniesz mnie w swoją grę która tak naprawdę do niczego nie prowadzi. Możesz sobie pisać i pisać to i tak nie zmieni mojego zdania i słów wypowiedzianych. 

Opublikowano
nie napisał:

Donald Trump przed pomnikiem powstania warszawskiego To moja pierwsza wizyta w Europie Środkowej w roli Prezydenta — jestem zachwycony, że odbywa się ona właśnie tutaj, w tym wspaniałym kraju. Polska jest w geograficznym sercu Europy, a co ważniejsze: w polskim narodzie widać duszę Europy. Wasz naród jest wielki, bo jesteście silni wspaniałym duchem. Przez dwa stulecia Polska padała ofiarą ciągłych, brutalnych ataków. Ale mimo że jej ziemie była najeżdżane i okupowane a państwo zniknęło nawet z mapy nigdy nie udało się wymazać Polski z historii czy też z Waszych serc. W tych mrocznych czasach nie mieliście wprawdzie swojego kraju, ale nigdy nie straciliście swojej dumy. Dlatego mówię dziś z prawdziwym podziwem: od pól i wsi, aż po wspaniałe katedry i miejskie place Polska żyje, Polska rozwija się, Polska zwycięża. Mimo wszelkich działań, które miały zmienić czy zniszczyć Wasz kraj, mimo opresji, trwaliście i zwyciężaliście. I wygraliście. Polska zwyciężyła. Polska zawsze zwycięży! Jesteście dumnym narodem Kopernika, Chopina i Św. Jana Pawła II. Polska jest krajem bohaterów. Jesteście narodem, który naprawdę wie, czego broni. To dla mnie ogromny zaszczyt, że są obok mnie weterani i bohaterowie Powstania Warszawskiego. Oddajemy cześć Waszemu poświęceniu i przyrzekamy, że zawsze będziemy pamiętać Waszą walkę o Polskę i wolność. 

Jak to @mirro napisał o tych co posyłali? Powstanie wybuchło bo miało dowódców, którzy uwierzyli ruskiemu radiu. Nawoływaniu, które kazało dołączyć wysiłkiem aby pokazać, że jest komu Państwo dźwignąć. Radiu, które powielało bzdury w chwili gdy Niemcy po rizciagnięciu ruskiego zaopatrzenia łoili front co mieli sił. Choć dobrego zdania o Okulickim nie mam ten zdaje się przewidział iż chodzi jedynie o to abu mury się waliły a krew lała. Kiedy powstańcy rozpoczęli negocjacje kapitulacji ulegli jednak plotce o zachodniej pomocy lotniczej oraz o ruskiej pomocy zza wisły. Właściwie ruska pomoc nadeszła w postaci berlingowców rzuconych bez wsparcia na drugi brzeg. Ruski pomógł sobie. Artyleria była ale grzmiała. Wobec zaciekłego oporu i strat Niemcy zaczęli działać cierpliwie i metodycznie więc przy ruskim podejściu krew niepokornych im się polała a mury po kolei padały... Wiadomo jak się to powstanie skończyło. Trump jest po prostu bezczelny bo można jego słowa przyjąć nie wprost gdyż wówczas zostaliśmy jednak "wyzwoleni".

Siedzacybyk napisał:

Aktualnie do systemu są włączone: Austria, Belgia, Bułgaria, Cypr, Czechy, Chorwacja, Dania, Estonia, Francja, Finlandia, Grecja, Hiszpania, Irlandia, Litwa, Luksemburg, Łotwa, Malta, Niderlandy, Niemcy, Polska, Portugalia, Rumunia, Słowacja, Słowenia, Szwecja, Węgry, Wielka Brytania i Włochy.

tooo o co się rozchodzi?

Opublikowano
10 minut temu, DTaras napisał(a):

Jak to @mirro napisał o tych co posyłali? Powstanie wybuchło bo miało dowódców, którzy uwierzyli ruskiemu radiu. Nawoływaniu, które kazało dołączyć wysiłkiem aby pokazać, że jest komu Państwo dźwignąć. Radiu, które powielało bzdury w chwili gdy Niemcy po rizciagnięciu ruskiego zaopatrzenia łoili front co mieli sił. Choć dobrego zdania o Okulickim nie mam ten zdaje się przewidział iż chodzi jedynie o to abu mury się waliły a krew lała. Kiedy powstańcy rozpoczęli negocjacje kapitulacji ulegli jednak plotce o zachodniej pomocy lotniczej oraz o ruskiej pomocy zza wisły. Właściwie ruska pomoc nadeszła w postaci berlingowców rzuconych bez wsparcia na drugi brzeg. Ruski pomógł sobie. Artyleria była ale grzmiała. Wobec zaciekłego oporu i strat Niemcy zaczęli działać cierpliwie i metodycznie więc przy ruskim podejściu krew niepokornych im się polała a mury po kolei padały... Wiadomo jak się to powstanie skończyło. Trump jest po prostu bezczelny bo można jego słowa przyjąć nie wprost gdyż wówczas zostaliśmy jednak "wyzwoleni".

każdy ma swoją teorię jak było i każdy wie jak powinno było być

niekończąca się opowieść

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v