Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, mirro napisał(a):

A u mnie zrobiły se dwa gniazda w garażu i srają prosto na skrzynkę elektryczną. Ale niech tam. Na Jaskółkę ręki nie podniosę. Starczą mi PiSowcy😂

mi na klucze,wiec sobie polozylem szmate ..znaczy nie o kukiza chodzi, tylko taka mniejsza.

garaz zostawiam zawsze otwarty  w sezonie legow.

za to wroble sie wyprowadzily .

Opublikowano

niemiecki sługus 🤮 nawet nie wspomniał o powstaniu warszawskim, pewnie był zajęty lizaniem niemieckich butów

jaki to jest padalec

----------------------------------------------------------------

Image

głupkom z po wydawało się, że jak zawładną tvp i będą tworzyć swoją propagandę to ludzie będą ich oglądać i wierzyć, że to prawda

niech jeszcze więcej nie wpuszczają republiki na konferencje rządu (w normalnym kraju już by takiego rządu nie było, a u nas ma jeszcze 25% poparcia)

republice daleko do obiektywizmu, ale nawet mając tyle wad jest lepszym źródłem informacji niż ściek płynący z tvp i tvn

Opublikowano
46 minut temu, jacus napisał(a):

mi na klucze,wiec sobie polozylem szmate ..znaczy nie o kukiza chodzi, tylko taka mniejsza.

ty to masz nasrane ........... ale we łbie :D 

Opublikowano
48 minut temu, jacus napisał(a):

garaz zostawiam zawsze otwarty  w sezonie legow.

za to wroble sie wyprowadzily .

Wróbli to już u mnie nie ma dobrych kilka lat, jak nie kilkanaście. Żab podobnie.

28 minut temu, jacus napisał(a):

@Tomasz0611 słyszałeś :ph34r: ? 🤫

Opublikowano
58 minut temu, dsbh napisał(a):

Mnie stać na normalne ubrania, nie muszę jak globtroterzy z Polski A biegać w skajkach z kontenera PCK xD

1 godzinę temu, jacus napisał(a):

Mów o sobie dziadu z Polski A w rozciągniętym swetrze i starej skajce z kontenera PCK xD

• Haha 2
Opublikowano

tomus-rozki  znowu zaczynaja uwierac ??  w gdansku byles ???

znowu pod sklepem sie z ciebie sie smiali ?? nawet menele pamietaja,choc mozg od alkoholu zniszczony.

dobrze ze sa tacy jak ty .nie bylo by o czym gadac .

2 godziny temu, nie napisał(a):

ty to masz nasrane ........... ale we łbie :D 

w porownaniu z kims kto po nocach pisze bzdury calymi tygodniami to jestem zupelnie normalny .

ty na co jestes chory ?? nerwica natrect? schozofrenia? zaburzenia lekowe ,

2 godziny temu, dsbh napisał(a):

Wróbli to już u mnie nie ma dobrych kilka lat, jak nie kilkanaście. Żab podobnie.

zaby jeszcze sa, u sasiada na stawie , u siostry kolo dawnej zwirowni to w nocy sie spac, nie da przy otwartym oknie 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

zaby jeszcze sa, u sasiada na stawie , u siostry kolo dawnej zwirowni

Kurna....ale faktycznie nie ma u nas tego rechotu co kiedyś....

Wieczorami się niosło...

Teraz od paru lat temu o co najwyżej żurawie drą mordy...

Opublikowano
14 minut temu, jacus napisał(a):

tomus-rozki  znowu zaczynaja uwierac ??  w gdansku byles ???

znowu pod sklepem sie z ciebie sie smiali ?? nawet menele pamietaja,choc mozg od alkoholu zniszczony.

dobrze ze sa tacy jak ty .nie bylo by o czym gadac .

Pod sklepem to najwyżej o takich pajacach jak ty gadają ... Telefon na smyczy to się 30 lat temu nosiło, bo to było coś, a teraz to jest obciach panie PaJacuś  ... Młode dziewczyny się na Ciebie patrzą, bo nawet już nie pamiętają kiedy takiego wieprza na żywo widziały ... Jesteś tutaj największym pośmiewiskiem, i każdym swoim wpisem dobitnie to potwierdzasz ...

Opublikowano
W dniu 25.07.2025 o 23:47, DTaras napisał(a):

nisko poszło. Po xuj się odzywa skoro nie kończy? We własnym interesie...

czyli co? nie wie gdzie ma swój własny interes?

może polega na teorii chaosu? w bezsensownych czasach najsensowniej działać na ślepo

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Pod sklepem to najwyżej o takich pajacach jak ty gadają ... Telefon na smyczy to się 30 lat temu nosiło, bo to było coś, a teraz to jest obciach panie PaJacuś  ... Młode dziewczyny się na Ciebie patrzą, bo nawet już nie pamiętają kiedy takiego wieprza na żywo widziały ... Jesteś tutaj największym pośmiewiskiem, i każdym swoim wpisem dobitnie to potwierdzasz ...

rogi na mozg uciskaja coraz bardziej.. daj pare zlotych menelom to sie beda smiac gd yodjedziesz na motorze a nie w oczy ..

tylko w matematyce 2 minusy daja plus .w malzenstwe tak to nie dziala-czego jestes przykladem dobitnym..

30 lat temu to ty swinie pasles a nie miales telefon.chyba ze z kablem chodziles od domowego 🤣

090 330 177 -cegla byla spora .trzaby prawdziwa smycz dla duzego psa miec 😂

Opublikowano
mirro napisał:

A u mnie zrobiły se dwa gniazda w garażu i srają prosto na skrzynkę elektryczną. Ale niech tam. Na Jaskółkę ręki nie podniosę. Starczą mi PiSowcy😂

Kotka, co to ją córka zapragnęła, uwielbia łapać ptaki. Opierdzieliła kilka wróbli i sikor. Jaskółki nie trafiła. Ale jest postęp bo wczoraj zasadziła się na gołębia. Ładnie się nim bawiła. Może coś z kociska będzie... Ciekawy to zwierz taki kot. Znudzily się jej gryzonie bo przestała się zasadzać w trawie. Weszła poziom wyżej i naparza wszystko z powietrza.

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, jarecki napisał(a):

kaczyński to ,, gra pod publikę '' wewnętrzną , a Mentzenowi to by sie kilka pał na plecKI przydało w niemczech , jechać do sąsiedniego kraju na występki 

Ryzyka że poseł na sejm RP będąc w Niemczech dostanie pałą w rocznicę PW nie było żadnego. Po prostu przebił Kaczyńskiego z jego odwiecznym bełkotem o krzywdach zbrodniach i reparacjach. 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

kaczyński to ,, gra pod publikę '' wewnętrzną , a Mentzenowi to by sie kilka pał na plecKI przydało w niemczech , jechać do sąsiedniego kraju na występki 

ale że co? postulujesz Niemcom pałowanie Mentzena za coś takiego?

Screenshot 2025-08-02 at 18-51-03 Niemiecka policja interweniuje. Polacy odpalili race w Berlinie Tarnowskie Góry - serwis informacyjny Facebook.png

no tu rzeczywiście cokolwiek Ci Niemcy by nie zrobili ... to się jakoś nazywa tylko zapomniałem no ale co by nie zrobili wypadną fatalnie

w sumie to że nie zrobili nic (z "racarzami" w Berlinie) to było najmądrzejsze co mogli zrobić

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

kogo atakować?

kotka DTaras ptaszki ,

41 minut temu, dysydent napisał(a):

w sumie to że nie zrobili nic (z "racarzami" w Berlinie) to było najmądrzejsze co mogli zrobić

oleli Mentzena 🙃

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, jarecki napisał(a):

oleli Mentzena 🙃

oj chyba przeciwnie - lepiej bardziej zapamiętali Mentzena niż On zaleca im pamiętanie o popowstańczej Warszawie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Uściślijmy to bardziej nie zapamiętają Mentzena

a tak tak - skapłem się niefortunności słowa "lepiej" i... z resztą poprawiłem

nie zapomną nie tylko co ale i kto
ja bym nie zapomniał zwłaszcza - kto

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v