Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ale chyba wiesz kto to podpisał?

Czy nie?

Jakby referendum było wiążące to ten podpis ch*ja by znaczył...

Kto w PL jestem suwenerem? Nie mylić z sutenerem🤭

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
13 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Zatrzymani to osoby bezpośrednio powiązane z działalnością Powiatowego Urzędu Pracy w Grójcu. Śledczy ustalili, że członkowie grupy przestępczej działali w latach 2018–2024 i wykorzystywali obowiązujące przepisy dotyczące pracy sezonowej.

to ze jesteś debilem to wiemy tych 10% najgłupszego elektoratu 

pytanie raz prezydent z ramienia PO  on bierze odpowiedzialność za urząd 

aa ze jesteś tak głupi 

W przypadku, gdy cudzoziemiec wskazany we wniosku będzie ubiegał się o wydanie wizy w celu wykonywania pracy na podstawie zezwolenia na pracę sezonową (art. 60 ust. 1 pkt 5a Ustawy z dnia 12 grudnia 2013 roku o cudzoziemcach) lub zamierza wjechać na terytorium RP w ramach ruchu bezwizowego i spełnione są warunki określone w art. 45 ust. 1 ustawy oraz nie zachodzą negatywne okoliczności skutkujące odmową wydania zezwolenia (art. 13 ust. 1–3, oraz art. 14 ustawy), starosta właściwy ze względu na siedzibę lub miejsce stałego pobytu polskiego podmiotu powierzającego pracę cudzoziemcowi: 

wpisuje wniosek do ewidencji wniosków;

wydaje polskiemu podmiotowi powierzającemu pracę cudzoziemcowi zaświadczenie potwierdzające wpisanie wniosku do ewidencji wniosków, zwane dalej zaświadczeniem o wpisie. 

kto wedety rządził  ? 🤣

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, witejus napisał(a):

Ciekawe kiedy zlikwiduje konto, i na jak długo.

Czemu miał bym usuwać?

Prawda was boli?

Obrażaniem niczego panowie nie wskórają...

A ostatnio całkiem dobrze mi idzie...🤭

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Ciekawe kiedy zlikwiduje konto, i na jak długo.

Kiedy to nie wiem, ale domyślam się że zaraz wróci, on bez forum i pisania długo nie wytrzyma, nie ważne co pisze, byle pisać.

Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ale chyba wiesz kto to podpisał?

Jak podpisał to święte , na wieki wieków?w końcu po co się pchał do koryta? by kontynuować to co tamten podpisał?

Opublikowano
Teraz, witejus napisał(a):

Jak podpisał to święte , na wieki wieków?w końcu po co się pchał do koryta? by kontynuować to co tamten podpisał?

Tylko mówię kto...

Skąd to oburzenie....nie rozumiem...

To nie ja podpisałem że złość na mnie skierowana...🤭

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Czemu miał bym usuwać?

Prawda was boli?

Obrażaniem niczego panowie nie wskórają...

A ostatnio całkiem dobrze mi idzie...🤭

Człowieku, no kto cię obraża, nie wiesz co odpowiedzieć to mówisz że cię obrażają.

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Czemu miał bym usuwać?

Bo to taka twoja świecka tradycja.

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

że złość na mnie skierowana..

Nie na ciebie

• Haha 1
Opublikowano
Roman176 napisał:

masz tu nawet finasowanie

No i z tych umów ulepią wiatraki? Czego Ty właściwie chcesz? Orlen uwikłał się w energetykę i papierowo zwiększył obszar o gaz i wiatr. Miał wejść jeszcze w energię jądrową. W pewnym momencie musiał by ruszyć w świat na pełnej piździe bo Polska stala by się zbyt mała a do tego weszly by problemy istniejących przedsiębiorstw energetycznych - Orlen był by dla nich nieuczciwym konkurentem. Natomiast jak Orlen rusza w świat pokazały Szwajcarskie przygody Spólki.

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Może nie że sami się uważają po prostu druga strona sama wychodzi na głupią, przykład wiara w falę uchodźców z Niemiec odsyłanych zalewających Polskę 

tego nie zakrzyczysz 

Image

pozostałeś już tylko z giertychem :D 

-----------------------------------------------------------

Legnica:

prokuratura umorzyła sprawę lekarki,  którzy przyjmowała pacjentów na sorze mając 2 promile. Biegli uznali, że stan nietrzeźwości nie miał wpływu na rodzaj i jakość udzielonej pomocy medycznej. Dlatego kobieta odpowie tylko dyscyplinarnie.

praworządność 🤮

Edytowane przez nie
  • Haha 2