Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

I każdemu cyk po 3 tys🤣🤣🤣 Jak sąd dał jednemu zyebowi tyle kary to teraz siedzą w domu  i się trzęsą że oni też dostaną.

Tusk anuluje bo przecież ten sąd nie jest sądem a obrażanie prezydenta Dudy i ,,neosędziów,,to taki jak to było? aaa... ,,dorobek kulturowy,,

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

I każdemu cyk po 3 tys🤣🤣🤣 Jak sąd dał jednemu zyebowi tyle kary to teraz siedzą w domu  i się trzęsą że oni też dostaną.

Ty jesteś normalny? Kary to powinni dostać ci wszyscy w których komisjach doszło do powiedzmy tych błędów. Wszyscy bez wyjątki jak leci bez względu na to z jakiego komitetu.

Po każdych wyborach są protesty składają jedni lub drudzy a urzędnicy są od tego jak d wiesz od czego. Jak im za ciężko to niech idą do innej roboty. Po raz kolejny pokazujesz o kim mówił Tusk i Giertych i dlaczego.

Jak w 2014 pis jeździł do Brukseli donosić na Polskę że sfałszowali wybory w których pis dostał najwięcej głosów to co fajnie było?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
7 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

kura jak dziada bolą te nie kolcowane  barany 🤣

Sam się boisz że rozgrzeszenia nie dostaniesz i będziesz razem z Bobkiem na posłanki Lucyfera do stołu podawał 🤣

• Haha 1
Opublikowano
49 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

poudawaj kobietę może kto napisze na PW ...🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ten łorawiok jest naprawdę pojepany żeby jeszcze wcielać się w postać kobiety 

Opublikowano
8 minut temu, mirro napisał(a):

Nie kuźwa. Do tego co się numer na 666 zaczyna.

A to jego brat :P.

4 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Kraków piękne miasto, stolica królów polskich, 

I króla Jacusia 🤣.

3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ty jesteś normalny? Kary to powinni dostać ci wszyscy w których komisjach doszło do powiedzmy tych błędów. Wszyscy bez wyjątki jak leci bez względu na to z jakiego komitetu.

Zadzwoń na 112 z fałszywym alarmem. Tu jest ta sama sytuacja. Zgłoszenie jest zgłoszeniem i trzeba go sprawdzić. Jak komuś się nudzi to trudno.

Jest kabaret z serii co jeszcze można głupiego stworzyć.

Opublikowano
Teraz, dsbh napisał(a):

I króla Jacusia 🤣

Co najwyżej odźwierny🤭

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, dsbh napisał(a):

Zadzwoń na 112 z fałszywym alarmem. Tu jest ta sama sytuacja. Zgłoszenie jest zgłoszeniem i trzeba go sprawdzić. Jak komuś się nudzi to trudno.

Ty serio jesteś taki głupi? Przecież protest wyborczy jest prawnie dopuszczalny. W przeciwieństwie do fałszywego alarmu bombowego. Potem się dziwicie badaniom socjologicznym czy temu że o was mówią ciemnota czy zyeby.

Jeden głupek napisał by ludzi karać za coś co jest legalne a drugi podchwycił i jeszcze na swój głupi sposób próbuje uzasadniać Wam nie wstyd?

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, jacus napisał(a):

wy nie macie problemu ze swoja wschodnioscia. 

wielka wam krzywde uczynil napoleon .

ty masz tez tak ladna fasole jak w okolicach pulaw . gdzies tam mieszkasz przy trasie z kazimierza na pulawy ?

parchatka  to jakies zaglebie fasolowe czy sa wieksze ??

żeby mieć z czymś problem pierwej musi owo coś istnieć

Ty - widzę - niewolnik przeszłości której dawno nie ma i śladów po niej, jeszcze trochę mienisz się bezpośrednim spadkobiercą T. Rex-a, ale tak to jest jeśli się o własną ułomność obwinia wszystkich wokół w przestrzeni i czasie a nie samego siebie. Ja przynajmniej jestem wolny od demonów przeszłości bo napoleon i jego ofiary wyginęły bezpotomnie i teraz ptaki co najwyżej taniego żarcia nam dostarczają z masowych ferm które socjalizm xujnijny bardzo przypomina ale tu to już chyba się obj zgadzamy skoro piszesz takie rzeczy za które @Qwazi musi lajkować. temat na luź niejszy czas do rozwinięcia bo dziś - widzę - ruch tutaj większy jak przed wyborami.
No właśnie; jedni liczą na "reasumpcję" wyborów a drudzy boją się samego tego słowa bo sami je wymyślili
;)

a fasola?
nie wiedziałem że okolice Puław już małpują to co tak na prawdę wyszło z regionu który Ten gostek objechał do linkowanego momentu

a akurat ten moment linkuję bo pokazuje że im bliżej Twoich stron tym nawet drogi gorsze bo siedzicie w przeszłości przegapiając jak reszta świata się zmieniła i jak jest inna od Waszych tam - nomen omen - małopolskich wyobrażeń

w tej Parchatce (czy tam gdzie?) coś podobnego widziałeś?

20250621_132252cr.jpg

musiałem wycinek bo całe zdjęcie ma ponad 10MB i af się większymi dławi

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
27 minut temu, ciapek102 napisał(a):

Dziad to ty jesteś stary przedemerytalny😂

46 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Dzień dopiero się zaczyna.

Pora do kościoła iść i na spowiedź. 

Ksiądz albo ci odpuści albo i nie bo osobiście z Bogiem musisz o tym porozmawiać

🤣

Ktoś musi donieść i trzeba wreszcie usunąć tą Patrycję i Ciapka102

Ale pewnie moderatorzy mają to gdzieś 

Opublikowano (edytowane)

co się PiS tak boi przeliczenia głosów przecież wygrał ..a że spakował głosy Rafała w worki batyra to tylko omyłka ludzi których szkolenie zorganizował czarodziej ...🤣...jeśli była to zorganizowana grupa to już będzie większy problem 

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ty serio jesteś taki głupi? Przecież protest wyborczy jest prawnie dopuszczalny. W przeciwieństwie do fałszywego alarmu bombowego. Potem się dziwicie badaniom socjologicznym czy temu że o was mówią ciemnota czy zyeby.

Jeden głupek napisał by ludzi karać za coś co jest legalne a drugi podchwycił i jeszcze na swój głupi sposób próbuje uzasadniać Wam nie wstyd?

Protest wyborczy jak najbardziej jest legalny i czy są tam wszystkie dane czy nie ma to najwyżej się go odrzuca ale kara finansowa za obrazanie prezydenta i sądu to wg Ciebie jest ok czy nie?

Opublikowano
14 minut temu, dsbh napisał(a):

Pisałem gdzieś o alarmie bombowym ? Co innego uzasadniony protest a co innego wysłany dla jaj bo komuś się nudzi.

Nie brnij już w to głupka z siebie zrobiłeś i to wszyscy widzą porównałeś prawnie dopuszczony protest wyborczy do zgłoszenia fałszywego alarmu na 112 .

4 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

Protest wyborczy jak najbardziej jest legalny i czy są tam wszystkie dane czy nie ma to najwyżej się go odrzuca ale kara finansowa za obrazanie prezydenta i sądu to wg Ciebie jest ok czy nie?

No przecież są sądy i obrażeni mogą pozywać i żądać zadość uczynienia.

Opublikowano (edytowane)

Za wysyłanie takich gotowców Giertycha i innych głupot w tych wyborach czy kolejnych każdemu powinna być kara i tyle

Za wysyłanie takich gotowców Giertycha i innych głupot w tych wyborach czy kolejnych każdemu powinna być kara i tyle

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Weź podaj przepis na podstawie którego taka kara. Protest wyborczy jest prawnie dopuszczony i po każdych wyborach bez względu kto przegrał a kto wygrał są protesty zasadne i bezzasadne. Głupka z siebie robisz i tyle. CO ciekawe burdel w komisjach ci nie przeszkadza. Tylko, że Giertych bo tak cię poszczuli.

Opublikowano
15 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nie brnij już w to głupka z siebie zrobiłeś i to wszyscy widzą porównałeś prawnie dopuszczony protest wyborczy do zgłoszenia fałszywego alarmu na 112 .

Łopatologicznie może dotrze. Ta instytucja nie ma nic więcej do roboty tylko sprawdzać fałszywe zgłoszenia bo komuś się nudzi ? Rozumiesz ? Co innego gdy faktycznie istnieje podejrzenie matactwa a co innego gdy ktoś dla beki wysyła takie zgłoszenie. Powinni za to dopier**lić odpowiednią karę i by się odechciało głupot na przyszłość.

Jak nie rozumiesz to trudno. Bez odbioru.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nagroda. To jest pisowskie zaprzaństwo burdel w komisjach im nie przeszkadza ale jak ludzie korzystają z legalnego prawa to karać  Ja osobiście nie wierzę by prześlicznie głosów zmieniło wynik tu chodzi o porządek i ukaranie winnych. Dziwi mnie tylko jak pisowcy się tego boją 

Opublikowano
28 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

co się PiS tak boi przeliczenia głosów przecież wygrał

Skoro wygrał to poco jeszcze raz liczyć głosy, czas pogodzić się z rzeczywistością a nie słuchać cwaniaka w czarnych cwikierkach i końską grzywką.

31 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

jeśli była to zorganizowana grupa to już będzie większy problem 

Ta zorganizowana grupa Giertycha będzie miała duży problem

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

boją się bo stworzyli i szkolili grupę przestępczą która kierował czarodziej 🤣...a to jest już gruby przekret i konsekwencje 

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 2