Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, witejus napisał(a):

Po co Dudę tu przylepiłeś?nie możesz żyć bez pisu i Dudy?

Jakie wybory wygrał Duda?PIS rządzi? będzie tworzył rząd?

Tobie się w baniaku pier..li?od gorąca ,czy z przemęczenia?

Duda ma 53 lata tyle samo co Trzaskowski z tym że Duda wygrał 2 razy a Trzaskowski przegrał 2 razy, prezydentem Warszawy już więcej nie będzie to raczej on jest przegranym a co będzie x Dudą?kto wie?

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

No jak to co będzie, to samo co z Morawieckim, widzisz gdzieś Pinokia ?? Zniknął ...

Chyba bobek coś mylisz. Generalnie w większości świata bycie prezydentem jest ukornowaniem kariery politycznej i równocześnie jej ukończeniem. Czy Duda, Komorowski, Kwaśniewski  jak i powiedzmy Bush, Obama czy inni wraz z końcem bycia prezydentem kończą bycie aktywnym politykiem przynajmniej  na swoim podwórku.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nieprawidłowosci itp itd były zawsze, wystarczy poczytać w necie jakie były cuda przy urnach przy różnych wyborach, normalna sprawa. Część przypadkowa, część zamierzona z wiekszych afer to kojarze gdzieś co była ol rzymia ilość głosow nieważnych w jakis komisjach.

Tu głównie chodzi o sponsorowanie zagranicy, kasa szła na internety. W normalnym państwie wzięłyby się służby za to ale u nas.... Szkoda słów 

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
8 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Chyba bobek coś mylisz. Generalnie w większości świata bycie prezydentem jest ukornowaniem kariery politycznej i równocześnie jej ukończeniem. Czy Duda, Komorowski, Kwaśniewski  jak i powiedzmy Bush, Obama czy inni wraz z końcem bycia prezydentem kończą bycie aktywnym politykiem przynajmniej  na swoim podwórku.

A Długopisowi podobno marzy się premier xD

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Yyyyy chyba musi mu wystarczyć żona. Seks z premierem chyba dla niego nieosiągalny. Chyba że nie o to pytasz?

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, witejus napisał(a):

Po co Dudę tu przylepiłeś?nie możesz żyć bez pisu i Dudy?

Jakie wybory wygrał Duda?PIS rządzi? będzie tworzył rząd?

Tobie się w baniaku pier..li?od gorąca ,czy z przemęczenia?

Daj mu spokój 😜

inbound8101568020721657287.jpg

• Like 1
Opublikowano
53 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Co tam premierostwo. W przyszłym roku w lutym będzie moje 10 lat na forum i mi się marzy zostać moderatorem 😛 będzie świetna okrągła data żeby mnie uhonorować 😜

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Co tam premierostwo. W przyszłym roku w lutym będzie moje 10 lat na forum i mi się marzy zostać moderatorem

Oby Allach spojrzał łaskawie na Twoje pragnienia i obdarzył mądrością na wyboistej drodze moderowania. 

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Co tam premierostwo. W przyszłym roku w lutym będzie moje 10 lat na forum i mi się marzy zostać moderatorem 😛 będzie świetna okrągła data żeby mnie uhonorować 😜

Spokojnie, nie bój się, moje konto ma 17 lat i nikt mi nie zaproponował xD 

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Za 2,5 roku będzie ciekawie nie będzie komu rządzić skoro konfa nie chce bo nikt nie zbuduje koalicji.

Sprawa ma zostać zgłoszona do NIK przez ministerstwo w poniedziałek.

Ja bym się jego losem tak nie przejmował ma pokaźny majątek jest prezydentem największego miasta w Polsce. Machnie jeszcze z jedną czy dwie kadencje w PE itd. Duda ma chyba 53 czy 56 lat i politycznie skończony. Choć wygrał wybory to nawet pis go premierem nie chce.

Komu ta ciemnota gdzieś wam po drodze uciekł papier zobowiązania do łożenia za opiekę i wyprawienie pogrzebu. Nawrocki ma się opiekować nie opiekuje się nie pojawia się u Jerzego nie wie co z nim się stało akt notarialny podpisuje sam ze sobą. 

Przebija 120 tys? Może gwoździem do ściany co? Nie ośmieszaj się. to właśnie pokazuje poziom was wyborców pis.

To przecież wasi idole  Może u nas tak Nawrocki z Kaczyńskim będą się bawić?

Sprawa w poniedziałek zostanie do NIK.

Wyborca PO zawsze jest wyruchany a i tak wydaje mu się, że jest dziewicą 😄

Edytowane przez racyl
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Elita nie musi sie łuczyć.

I tak som mąndre.😆🤭

Moja somsiadka to dopiero mondra jest, wszystko wie, na wszystkim się zna, z klasy do klasy nie zdawała xD

Opublikowano
nie napisał:

w usa ostro się bawią

Trump mówi, że Musk oszalał,

Musk chce impeachmentu Trumpa,

a Bannon chce deportacji Muska.

znów Trump popierał Nawrockiego i to nie jest dobry prognostyk.

Opublikowano
Ulman napisał:

8 godzin temu, mirro napisał(a):

A w Ulhówku to jeszcze nie byłem.

No kurde choc jeden inteligentny się znalazl. Patrz galan i ucz się 

kurcze.. nie trafiłem.

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Najlepsze jest to wmawianie sobie że wykształcenie nie jest do niczego potrzebne...😆

A się dziwisz, ledwo podstawówkę kończyli zatrzymując się na niektórych klasach to co mają mówić ??

• Like 1