Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Raczej nie wypada mieć tatuaży prezydentowi ale bardziej sie nim obnażać , co do ciąży wśród nastolatek to nigdy uwagi nie zwracałem akurat ja , nie interesowało mnie . Od  kandydata na prezydenta powinno wymagać się więcej ale ostatnie lata w światowej polityce pokazują że lewackie rządy odchodzą a prawica też nie powala , to nie wygrał Nawrocki i Trump ale przegrał Biden i Trzaskowski , choć Biden zrezygnował ale to jego rządy były źle kojarzone 

No i przypomnę że to poseł PO jest wytatuowany w dużym stopniu , nie każdy sobie tatuaż robi na szyji  ,czyli elektorat się ,, otrzaskał " z dziarami .  Jak to lewica mówiła małymi kroczkami wprowadzać inność 🙃

54 minuty temu, DTaras napisał(a):

Aaa przepraszam co zaczepiam

Tym mr. jakiyll 😜

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

https://wiadomosci.wp.pl/dramatyczna-akcja-pod-biedronka-padly-strzaly-ranny-policjant-7164714383190944a

To już chyba harcerze by to lepiej zrobili. Jakoś tak się dziwnie składa że jak milicja użyje broni to zaraz któryś jest postrzelony i nie mówię o bandziorach.

2 godziny temu, ciapek102 napisał(a):

Tak patrzę na mapę wyborców i stwierdziłem, że najgorszy sort ludzi to Zachodniopomorskie. Dlatego wolałbym zostać starym kawalerem niż poznać stamtąd  dziewczynę i się z nią ożenić. Najlepsi ludzie z tego co widzę na podhalu, podkarpacie i podlasie szczególnie okolice Filipowa.. najbardziej bogobojni

Ciapek do budy. Następny co dzieli ludzi na lepszy i gorszy sort, z takim rozumowaniem podzielisz los swojego guru i zostanie Ci ręczna robota do końca życia ewentualnie potajemne schadzki z chłopakami.

Opublikowano
16 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Marzenia się spełniają....

Dawno jesteś starym kawalerem...😆😆

Panie Pafnucy granica starokawalerstwa się wydłużyła. Teraz jest 40 lat a nie jak za Pana czasów 25

Opublikowano
6 minut temu, ciapek102 napisał(a):

Panie Pafnucy granica starokawalerstwa się wydłużyła. Teraz jest 40 lat a nie jak za Pana czasów 25

Dobrze że potrafisz uwierzyć we własne teorie ..🤭

Zawsze to trochę łatwiej ..😆

Opublikowano

Zapytaj kogo chcesz. Kawaler 40 stara panna 35

Opublikowano
5 godzin temu, Agrest napisał(a):

@mirro zaczynałeś od słania łóżka? 

I to wielokrotnie to łózko miałem wywalone do góry kołami, bo nie spełniało wymogów wzorca. Sierżanci byli bezwzględni w tej kwestii. Że o czyszczeniu obuwia nie wspomnę.🤣

Opublikowano
PRIMO napisał:

uzdrowić kraj to wielkie "0"

Yyyy znowu jakaś pandemia? Kraj jest chory?

mirro napisał:

I to wielokrotnie to łózko miałem wywalone do góry kołami, bo nie spełniało wymogów wzorca. Sierżanci byli bezwzględni w tej kwestii. Że o czyszczeniu obuwia nie wspomnę.🤣

Łóżko mogło być cacy ale gdy jego operator był z lekka podpadający to biedny sprzęt cierpiał...

• Haha 1
Opublikowano
17 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Rządy Tuska wciąż lepiej niż rząd techniczny 

Szymon Hołownia o zagrożeniu dla rządu . Jeśli nie pójdziemy szybko do przodu i nie przebudujemy komunikacji,  zrobią nam jesień średniowiecza.

Marszałek Sejmu odniósł się również do zagrożenia dla rządu, które może skutkować rozwiązaniem parlamentu. Jeśli nie zrobimy trzech czwartych rzeczy w ciągu miesiąca to mamy pozamiatane .

Mówił, wskazując następnie, że "ludzie wywiozą rządzących na taczkach, jeśli nie zrealizują obietnic".

@hubertuss  Co powiesz 2 osoba w Państwie wypowiada się w ten sposób ?.

TAK NIC NIE ZROBIĄ NIE SĄ WSTANIE NIC  DOKONAĆ KONIEC GRY ZABAWA SKOŃCZONA .

Opublikowano

jarecki napisał:

Tym mr. jakiyll 😜

Taka prawda. Batyr w kazachskim to heros, wojownik. Jak to się ma do roli doktora w IPN? Ta jego fascynacja mordobiciem. Jak połączysz kropki czy tam może bardziej kreski to nic ciekawego nie wychodzi.

Opublikowano
mikad napisał:

Ciapek do budy. Następny co dzieli ludzi na lepszy i gorszy sort, z takim rozumowaniem podzielisz los swojego guru i zostanie Ci ręczna robota do końca życia ewentualnie potajemne schadzki z chłopakami.

Może chitry i mu tak taniej...