Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Tusk jest obecnie spalony i zeby mysleć o kolejnych za 2,5 roku wyborach trzeba nowego premiera i zmiane kilku ministrów , trzeba kogoś kto ma pomysł , kogos młodszego i o cieplejszym wizerunku , może kaczyński sterował Morawieckim ale jednak Morawiecki reprezentowa rząd uwczesny , obecnie wybory nie są potrzebne 

5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Dokładnie gdyby Tusk podął się do dymisji wcale nie powiedziane, że pis by rządził bo wcale nie powiedziane, że konfa by chciała. Nie ma co tak nogami przebierać 

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

Tusk jest obecnie spalony i zeby mysleć o kolejnych za 2,5 roku wyborach trzeba nowego premiera i zmiane kilku ministrów , trzeba kogoś kto ma pomysł , kogos młodszego i o cieplejszym wizerunku , może kaczyński sterował Morawieckim ale jednak Morawiecki reprezentowa rząd uwczesny , obecnie wybory nie są potrzebne 

Jeśli będzie wotum to pewnie wcześniej się umówią co i jak ma być i co zmieniamy. A jak nie to Tusk może sam im podziękować scenariusze są różne. Chłop ma kupę kasy 68 lat wnuki dzieci naprawdę biedy miał nie bezie. A pis wcale nie ma wiele opcji na koalicję.  Nawet jak beda wybory to nie wiadomo jak ci wyborcy zagłosują i czy koniecznie na pis a może na konfę a może Braun coś wymyśli. I dalej będzie karuzela.

1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Tusk będzie występował o wotum zaufania dla swojego rządu , biedactwo nerwowo reaguje na porażkę 🤭

Ja bym powiedział, że po męsku. Zapyta koalicjantów jak ma być a jak nie to dziękuje. Prosto i jasno postawiona sprawa. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał(a):

no i wróciliśmy na stare tory ... wyborca rudego  znowu bd plucie jadem 

A to ja pedała pokazuje w geście triumfu nad tym co pedałów chciał lansować? Toż wy sami głupków z siebie robicie.

• Like 1
Opublikowano

Karol Nawrocki zwyciężył wśród wyborców z niższym wykształceniem:

• podstawowe: Nawrocki 73,4 proc., Trzaskowski 26,6 proc.,
  • zawodowe: Nawrocki 68,3 proc., Trzaskowski 31,7 proc.,
  • średnie: Nawrocki 51,6 proc., Trzaskowski 48,4 proc.

Z kolei Rafał Trzaskowski przekonał do siebie większość osób z wykształceniem wyższym – zdobył 62,6 proc. głosów w tej grupie, a Nawrocki 37,4 proc.

• Haha 2
Opublikowano
10 minut temu, hubertuss napisał(a):

Z kolei Rafał Trzaskowski przekonał do siebie większość osób z wykształceniem wyższym – zdobył 62,6 proc. głosów w tej grupie, a Nawrocki 37,4 proc.

I co to ma za znacznie? Na bążura głosowali więźniowie , skomentuj może to 

• Thanks 1
Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

Dodawaj sobie, dodawaj. Nie ma powodów, żebyś nie miał sobie nastroju poprawić. Wszyscy, ktôrych, z tym Twoim wykształceniem wyższym, nie przekonałeś, to zrozumieją. 
ps

ależ Ty pięknie wyjesz.

Opublikowano
14 minut temu, hubertuss napisał(a):

Już to niektórzy opisywali. Te wyższe wykształcenie te studia humanistyczne po których później pracują na kasach w biedronkach albo w branży beauty czyli paznokcie itd . Studia z prywatnych uczelni aby móc się tylko pochwalić że wykształcenie wyższe a że pracy po tym nie ma to inna kwestia. A ci z tym średnim po zawodówkach i technikach którzy nie rzadko prowadzą swoje biznesy moja więcej oleju w głowie. 

Ból widzę konkretny bo coraz ciekawsze statystyki. 
A wystarczyłoby wziąć się tylko za robotę i spełnić chociaż trochę swoich obietnic. Ale czy ten rząd to potrafi ? Dwa lata rządów i nic nie spełnione. Zapytasz czemu głosować na trzaska to odpowiadają a bo PiS to to albo tamto. Głupszych wyborców niż z ko to chyba nie ma. 
Przytocz mi chociaż z 15 czy 20 konkretów które mieli spełnić w 100 dni. Znajdzie się chociaż 5 które w te 2 lata spełnili ? 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, GABBER85 napisał(a):

KIM JEST agnieszka holand żeby sie bypowiadac o wyborach?

Resortowym dzieckiem . Wychowankiem systemu którym żywią się wyborcy ko. Oni żyją w innej rzeczywistości. 
mieli wszystko . Rząd, media i służby. A i tak przegrali. To jest dopiero wyczyn. 
W przyszłych wyborach będzie tylko po. Szymek i Władek to już praktycznie nie istnieją tak jak i lewica. 

Opublikowano
15 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

I co to ma za znacznie? Na bążura głosowali więźniowie , skomentuj może to 

Więźniowie nie mają mentalności chłopa pańszczyźnianego już pisałem.

13 minut temu, bezbarwny napisał(a):

Dodawaj sobie, dodawaj. Nie ma powodów, żebyś nie miał sobie nastroju poprawić. Wszyscy, ktôrych, z tym Twoim wykształceniem wyższym, nie przekonałeś, to zrozumieją. 
ps

ależ Ty pięknie wyjesz.

Żadne wycie sama prawda. Ja nikogo nie przekonuję bo już po wyborach a przekonywac to miał kandydat i sztab nie ja.

9 minut temu, kris1235 napisał(a):

79,2% rolników za Nawrockim. Czekam na reakcję Tuska😥

To jest fenomen. Nikt tak rolnikom nie dokopał jak pis a oni dalej. za pisem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v