Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, Dastan napisał(a):

Chyba dla Polski bo to by znaczyło, że wygrała prymitywna ruska ciemnota. Żałosne ilu ludzi zagłosowało na ćpuna, alfonsa i kanciarza, którego trzy miesiące temu nikt w ogóle nieznal... takie coś tylko w trzecim świecie może się zdarzyć. 

Można się zawsze wyprowadzić...

Nie wiem " wy zawsze uważacie się za lepszych?" 

Czyli sami głupi głosowali na Nawrockiego?🤭 Boże ale odklejenie

• Like 2
Opublikowano

Co wy sie tak zakołkowaliście na tych imigrantach , gwałtach swoje dewiacje ekspanujecie z siebie czy co ? Po pierwsze żaden emigrant tu nie zostanie tylko pojedzie dalej , po drugie jakbyście nie zauważyli podejście do imigracji się trochę zmieniło,  no ale w tvtrwam mówią co innego zapewne. Szkoda ze nie mówią,  że wygrana Nawrockiego diametralnie osłabi pozycje polski na arenie międzynarodowej,  bo z nikim się nie będzie potrafił dogadać no chyba że z proruskim Orbanem i Fico. 

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

nikomu nie zycze by spotkalo to kogos, jest to tragidia niesamowita. oni tez nie maja skrupolow by zabic, pocwiartowac. to sa ludzi ze swiata dziczy, prymitywnych kuktur. nalezy o tym mowic i sie z tym nie zgadzac! nie wazne, czy wolimy rafala czy karola. musimy glosno sie z tym nie zgadzac!

Spróbuj się z tym nie zgadzać głośno to już ci władza pokaże co możesz z tym zrobić. Zachodnie narody( holendrzy, niemcy ,szwedzi , belgowie i inni ) już dawno na tematy przybyszów z dalekich krajów albo  mówią niemal szeptem ze strachu , albo nic nie mówią. To samo chcą nam zafundować.

Opublikowano
1 minutę temu, Dastan napisał(a):

Co wy sie tak zakołkowaliście na tych imigrantach , gwałtach swoje dewiacje ekspanujecie z siebie czy co ? Po pierwsze żaden emigrant tu nie zostanie tylko pojedzie dalej , po drugie jakbyście nie zauważyli podejście do imigracji się trochę zmieniło,  no ale w tvtrwam mówią co innego zapewne. Szkoda ze nie mówią,  że wygrana Nawrockiego diametralnie osłabi pozycje polski na arenie międzynarodowej,  bo z nikim się nie będzie potrafił dogadać no chyba że z proruskim Orbanem i Fico. 

nooo bo z tuskiem tak się wszyscy liczą, że jeździ w wagonie z węglem. Trzasku byłby jeszcze lepiej traktowany, no i nasza piękna ojczyzna byłaby już ostatecznie doceniona. 

Opublikowano

masz racje, a dlaczego tak sie na to zawzialem? bo gospodarczo tusk g...o zrobil 8 zrobi, a nasprowadza tego dziadostwa do nas i bedzie balagan. on tak nienawidzi nas, Polaków, ze zrobi to chociazby na zlosc. nie pojada na zachod, bo u nas maja miec socjal, mieszkanie i świeże dziewczyny, ktore jeszcze chodza na spacery wieczorem. moze jestem toksyczny w stosunku do inzynierow, mam to gdzies. ta niechec jest na korzysc kazdego z nas, wiec zle nie chce!

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

liczą z małych okręgów bo tam już policzone ... tam normalne że ciemnogród głosował na alfonsa 

Na prowincji urny nie trzeszczą, policzyć łatwo

Żeby znowu nie było wtop jak kiedyś z liczeniem pod kreskę 

Opublikowano
15 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

liczą z małych okręgów bo tam już policzone ... tam normalne że ciemnogród głosował na alfonsa 

Boguś nie dotarło? już jest po ptokach. Musisz się pogodzić z wyborem Polaków.

3 minuty temu, GABBER85 napisał(a):

ale leje

Dzie?

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Wpaw napisał(a):

Boguś nie dotarło? już jest po ptokach. Musisz się pogodzić z wyborem Polaków.

Boguś sam głosował a wypiera się jak żaba błota😂

IMG_20250602_000701.jpg

Edytowane przez ciapek102
Opublikowano
33 minuty temu, Dastan napisał(a):

Chyba dla Polski bo to by znaczyło, że wygrała prymitywna ruska ciemnota. Żałosne ilu ludzi zagłosowało na ćpuna, alfonsa i kanciarza, którego trzy miesiące temu nikt w ogóle nieznal... takie coś tylko w trzecim świecie może się zdarzyć. 

może dlatego, że pamiętają tysiące ludzie wywalonych z kamienic sprzedanych za 50 zł 130-letnim właścicielom. Ruska ciemnota zagłosowała przeciwko poplecznikowi tuska, który to najwierniej ze wszystkich współczesnych europejskich polityków służył putinowi. Coś ci się nie rozjeżdża?

PO od zawsze nazywała pisiorów rusofobami, a nagle zrobiła zwrot i zaczęła nazywać ich ludźmi putina. Naprawdę nic wam się tu nie rozjeżdża? 

To czaskoski wygląda ciągle jak naćpany i kłamie każdemu lemingowi, co tylko chciałby usłyszeć. Na 10 słuchaczy każdemu obiecuje co innego bez mrugnięcia okiem.

Jeśli do tego jeszcze wierzycie małpie muranowi no to już w ogóle gratuluję intelektu. 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, rocknrollnik1 napisał(a):

może dlatego, że pamiętają tysiące ludzie wywalonych z kamienic sprzedanych za 50 zł 130-letnim właścicielom. Ruska ciemnota zagłosowała przeciwko poplecznikowi tuska, który to najwierniej ze wszystkich współczesnych europejskich polityków służył putinowi. Coś ci się nie rozjeżdża?

PO od zawsze nazywała pisiorów rusofobami, a nagle zrobiła zwrot i zaczęła nazywać ich ludźmi putina. Naprawdę nic wam się tu nie rozjeżdża? 

To czaskoski wygląda ciągle jak naćpany i kłamie każdemu lemingowi, co tylko chciałby usłyszeć. Na 10 słuchaczy każdemu obiecuje co innego bez mrugnięcia okiem.

Jeśli do tego jeszcze wierzycie małpie muranowi no to już w ogóle gratuluję intelektu. 

Noo

Między innymi dlatego Rafał nie skomentował wciągnięcia karola

W sumie to on nie wiedział jak

Ruskie onuce są teraz lewe i prawe 

1 minutę temu, GABBER85 napisał(a):

to są włąśnie nikosie dyzmy , karierowicze typu Ryszard petru, mitoman chujownia  czy ten rolnik farbowany

Narazie tych dwóch to Ryśkowi mogą na buty popatrzyć jak ktoś mu je czyści

6 minut temu, ciapek102 napisał(a):

Boguś sam głosował a wypiera się jak żaba błota😂

IMG_20250602_000701.jpg

IMG_20250602_000701.jpg

A to wsioki🤣😂

• Like 1
Opublikowano

mi się wydaje, że akcja ze snusem to była celowa zagrywka, żeby czaska z równowagi wyprowadzić już na wstępie. No i chyba się udało. A potem zrobiła się z tego gównoburza i nawet ci co mieli być przeciągnięci na stronę nawrockiego zgłupieli , hehe.