Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A żebym ja wiedział w jakim języku on szczeka xD 

No to sprawdź pies po Niemiecku szczeka ,,wof,wof czytaj ,,łof,łof,, po Angielsku ,,ruf,ruf,,czyt. ,,raf,raf,,a po Polsku tak zwyczajnie ,,hau,hau,,😂 a Twój jak szczeka?🤣

Edytowane przez MariuszDe
  • Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

Dorzuć Szczerbę. To jest dopiero ćwok

A Januszek Kowalski ?? Nie zapominajmy o tej gwieździe xD 

1 minutę temu, MariuszDe napisał(a):

No to sprawdź pies po Niemiecku szczeka ,,wof,wof czytaj ,,łof,łof,, po Angielsku ,,ruf,ruf,,czyt. ,,raf,raf,,a po Polsku tak zwyczajnie ,,hau,hau,,😂 a Twój jak szczeka?🤣

A różnie, i wof wof, i raf raf, i hau hau, widocznie zna wiele języków xD 

• Like 1
Opublikowano
37 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A żebym ja wiedział w jakim języku on szczeka xD 

no drut kolczasty od innych odgłosów nie poznasz?

35 minut temu, witejus napisał(a):

Jak owczarek niemiecki to po jakiemu ma szczekać? po rusku?

Innych owczarków nie ma?tylko niemieckie?

są też inne owczarki, ale z nimi jak z dzisiejszymi komunistami lewicą, są jak arbuz, niby zieloni, a jak podrapiesz wychodzi czerwień, a nie należy ufać niczemu co robi się czerwone. Wszakże nadobna niewiasta która pąsowieje na swym licu też jest klasyczną pułapką... 😁

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Taki mi się podobał, ale już się biedny starzeje. Będę szukał szczeniaka Berneńczyka żeby się przy nim wychował. Ale to po sezonie, teraz nie ma czasu doglądać małego psiaka.

Owczarki niemieckie i te berenskie nie są zbyt lotnymi psami. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie ma jakiś uwarunkowań dotyczących ubioru ale jest prosty jak cep przepis mówiący że nie można w jakikolwiek sposób sugerować na kogo ma oddać głos osoba uczestnicząca w lokalu.

Taki numer z koralami jest bardzo prostacki na poziomie PO i ich wyborców. Mowienie że nie wiadomo o co chodzi, rżnięcie głupa jest tak prymitywne że bolą oczy.

Dress code czyli zbiór zasad ubioru w danym miejscu lub sytuacji.

Godzinę temu, Agrest napisał(a):

Buc nad buce. 

A skądże znowu.

Opublikowano

Widziałem to. Bryluje. Już raz mówił że prezydent gdzieś poleci

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, Agrest napisał(a):

Widziałem to. Bryluje. Już raz mówił że prezydent gdzieś poleci

zmieniłem zdanie po tym, Komorowski to najgorszy prezydent polski ( a był w trójce obok Dudy i Wałęsy w moim prywatnym rankingu) do dziś jest idiotą, a ten dublet kaczorów tylko to potwierdza

BTW z innej beczki jak tam wygląda mocarna pozycja Polski, gdy w Stambule na 2 turze rozmów będą Rosjanie, Ukraińcy, niemcy, francuzi, brytole i wiadomo USA? sikorka kupił wazeliny na zapas, czy on luzik jako agent i reszta polaków kupuje?

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał(a):

ty tez lotnoscia nie grzeszysz .

ty jestes z tych sadomaso, że tak epatujesz swoją inteligencją pantofelka czy innej ameby? Rajcuje cię być Murańskim AF? A może stuleja doskwiera?

• Haha 1
Opublikowano

O żesz Ty, , ale pocisk. Gdyby na gołębia ten tekst nie trafił to może  by I do jakichś refleksji jacusa zmusił🤣

Opublikowano

E tam Jacuś to myśli ciągle że deszcz pada...🤭

Opublikowano
Godzinę temu, dsbh napisał(a):

Dress code czyli zbiór zasad ubioru w danym miejscu lub sytuacji.

A skądże znowu.

Myślisz że taki zyeb wie o co chodzi?

Może PKW powinno wprowadzić przepisy dotycżace ubioru, gdzie będzie napisane jak krowie na miedzy- marynarka w kolorze jednolitym itp itd bo zaraz jakiś nałoży w kolorze pedalskiej tęczy.

Czas idzie do przodu ale czy akurat do przodu i czy to dobrze to ja już nie wiem. Coś po prostu poszło nie tak.