Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „Platforma Obywatelska JACEK PLATFORMY OBYWATELSKIEJ MURAŃSKI KANDYDAT 31 KWIETNIA BĄŻUR.- KUDEMĄ ŻELIPAPĄ!”

1 minutę temu, Patrycja2 napisał(a):

W niedługo sami się "pozabija cię się słowem" to ja mam rację nie ja mam rację jak małe dzieci w piaskownicy🤣🫢

mnie co zabije to śmiech z wyborców rudego 

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, jacus napisał(a):

urban z hupciem jeszcze spia ??

sprawdziles juz czy on nie ma jakiegos mieszkania albo domu ?? moze tobie pierwszemu zapisze ??

Chyba te pazerne babsko właśnie sprawdzało bo mało jej kasy z kilometrówek.

Jeszcze wywaliła krzyż na koszulke żeby pokazać jaka to ona wierząca.

Jak zrobił się dym to z centrali kazali poasować wszystkie fotki i przeprosić ale przekaz poszedł w Polske.

Zazwyczaj to bywa kiełbasa wyborcza a teraz kartofle wyborcze z Lidla. Kupowanie głosów za ziemniaki. To chyba taka ruska tradycja.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Screenshot_20250530_070333_com.facebook.katana.jpg

To mało ważne. 

Onet znalazł świadków, którzy twierdzą, że Nawrocki walczył pod Grunwaldem i to po stronie krzyżaków.

Podobno też jest umoczony w sprawe zaginięcia Iwony Wieczorek.

Niezły łobuz z tego Karolka,  naprawde niezły.

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano
24 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

P0fnucy

Jesteś śliski jak czaskoski

Lewaku

I dlaczego mnie obrażasz?

Dlatego że nie podoba mi się żaden kandydat?

Sam tak gadasz, to może określ siebie.

Mnie to jebie który zostanie.

Jeden i drugi nie wiele wpłynie na moje życie.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Najwyżej P0łowa a nie cała 😁😁😁

Wystarczy połowa i jeden głos, więcej nie trzeba. Wtedy ludzie będą jesć dużo 🫛 i 🌈🍓, a wtedy ja będę szczęśliwy i uśmiechnięty ;)

2 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

I znowu wszystko P0drożeje

Kiedy była rekordowa inflacja, za PiSdy, nie chcemy jej powrotu ... Pamiętasz mocznik po 6000 za tonę ??

Paliwo po 5.30 a nie jak za Karakana po 7 czy 8 zł ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kiedy była rekordowa inflacja, za PiSdy, nie chcemy jej powrotu ... Pamiętasz mocznik po 6000 za tonę ??

To był bardzo dobry rok , co z tego że mocznik 6000 tys jak zbożą po 1300 zł zresztą jaki jełop płacił po tyle mocznik , co najwyzej troche do dokarmiania dolistnego 

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Wystarczy połowa i jeden głos, więcej nie trzeba. Wtedy ludzie będą jesć dużo 🫛 i 🌈🍓, a wtedy ja będę szczęśliwy i uśmiechnięty ;)

Tylko ze zwracali i wychodziło taniej jak teraz

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

Nie wiem czy to takie śmieszne...raczej żałosne.

A Ryśka modlitwy nie są żałosne ??

1 minutę temu, Rolnik1973 napisał(a):

Tylko ze zwracali i wychodziło taniej jak teraz

Jak siales 100kg nawozu na ha to może i Ci tych dopłat wystarczało ...

Opublikowano
8 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

No i przyczyniłeś się do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów

I tera promujesz czaskiskiego

Fuj

Gdzie?

Muzyczkę tylko z rana puściłem.

...muzyka łagodzi obyczaje...😆