Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Faktycznie. Straszne. Normalnie dramat.

No jest tego więcej...

Mało kryształowy...

Nie sądzisz? 

Może zalety daj?

Przekonaj czemu warto?

...nie żeby przeciw trzasku...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
7 minut temu, jahooo napisał(a):

a w Piśmie Świętym pisze o miłosierdziu, przebaczeniu i nastawieniu drugiego policzka

Jezus przebaczył grzechy jawnogrzesznicy, a wy byście najchętniej człowieka ukamieniowali

to alons sie juz przyznal do swojego zyciorysu ?? 

warunkiem przebaczenia jest zal za grzechy..

dorabiali we wloszech w hotelach -ciekawe jak ??

Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

nie na mego prezydenta..

Nikt cię nie zmusza byś uważał go za swojego prezydenta, Dudę uważałaś za swojego prezydenta?

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Nikt cię nie zmusza byś uważał go za swojego prezydenta, Dudę uważałaś za swojego prezydenta?

Tak...

Z początku bardzo mi się podobał.

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ożenił się z panna z dzieckiem,

To uważasz za wadę , ujmę czy też jeszcze coś innego, dla mnie to zaleta, nie porzucił dziewczyny, nie kazał jej usunąć ciąży, to źle?

Edytowane przez witejus
  • Like 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

No jest tego więcej...

Mało kryształowy...

Nie sądzisz?

Po h*j kryształ byle stuknąć rozpadnie się na 1000 kawałków .

Morda nie szklanka wytrzyma , trzymaj z twardymi nie ciotami .

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
14 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Które bajki?

Ożenił się z panna z dzieckiem, ustawki, obuł pijaka, , nagminnie kłamie, teraz jeszcze...gra na charmonijce...

To przedstawiciel naszego kraju?

To ma być ojciec narodu?

Ps...gdziecbajka?

A to przestępstwo że ożenił się z panną z dzieckiem? 🤔 Na ustawki i inni politycy chodzili. Zbyszek jak młody byłeś to głupot nie robiłeś?  Mieszkanie od pijaka może i nie ładnie wydębił ,ale jak dawał na wódkę to coś w zamian odebrał. Trochę przypał z tą harmonijką 

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Trochę przypał z tą harmonijką 

Bo już się wystrzelali z grubszej amunicji, zostały im kapiszony i ,,pchełki"😆

Opublikowano

kochac i wychowywac nie swoje dziecko to wielkie wyzwanie. nie wiem czy bym potrafil, za mlodu powiedzialem sobie , ze nie. cenie jednak takie poswiecenie, uwazam to za gest ogromnego serca i dobroci. dla mnie to zaleta, wielka zaleta dla prezydenta. jako czlowiek byl w stanie zaakceptowac nie swoje dziecko, jako prezydent bedzie sie troszczył o dzieci calego kraju. wiwa la Karol 👍😃

• Like 1
Opublikowano
Teraz, witejus napisał(a):

To uważasz za wadę , ujmę czy też jeszcze coś inneg, dla mnie to zaleta, nie porzucił dziewczyny, nie kazał jej usunąć ciąży, to źle?

Widocznie dla niektórych to jest problem.

Dziwi mnie tylko że dorośli ludzie mający po 40-50-60 lat albo tak nie znają życia albo są tak naiwni/głupi. 

Życie pisze rózne scenariusze, człowiek jak jest młody popełnia różne głupoty, czasami żałuje przez całe życie, często chcemy coś zrobić dobrze a mimo wszystko nie wychodzi.

Tak samo w życiu osobistym/rodzinnym, mimo wszystko nie układa się z rodzicami/ dziećmi/żoną.

Znaleźć osobe krystalicznie czystą bez wad itp to ja naprawde nie wiem gdzie szukać.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano

Dobra...

Glosujta na kogoś tam pasuje...

...jednak moim zdaniem, jeszcze nigdy nie było tak niskiego poziomu kandydatów...

Jebać obydwu...

1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Dziwi mnie tylko że dorośli ludzie mający po 40-50-60 lat albo tak nie znają życia albo są tak naiwni/głupi. 

Życie pisze rózne scenariusze, człowiek jak jest młody popełnia różne głupoty, czasami żałuje przez całe życie, często chcemy coś zrobić dobrze a mimo wszystko nie wychodzi.

Tak samo w życiu osobistym/rodzinnym, mimo wszystko nie układa się z rodzicami/ dziećmi/żoną.

Znaleźć osobe krystalicznie czystą bez wad itp to ja naprawde nie wiem gdzie szukać.

Prezydent....czaisz?

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

W pisie bo tam same kryształy a że ze skazą to już nieistotne. 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dobra...

...jednak moim zdaniem, jeszcze nigdy nie było tak niskiego poziomu kandydatów...

Jebać obydwu...

O i to jest najlepszy komentarz. 👍🏼

Opublikowano
Teraz, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ale na pierwszego użytkownika AF 😛 taki prezydent forum znany w całej Polsce 

Panie ..

Ja głupoty pisze nie dla sławy, czy pieniędzy ..

Ja taki jestem... trochę dziwny, ale ...sympatyczny...😄

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Tryb wyborczy nie dotyczy artykułów prasowych. Proste. 

Wystarczy wpisać w google:

https://businessinsider.com.pl/prawo/karol-nawrocki-chce-pozwac-onet-dlaczego-nie-wybral-tryby-wyborczego/vldvkex

czlowieczku co za bzdury tu wstawiasz ...ma prawo podać w trybie wyborczym a nie robi tego bo ma za uszami 

przeczytaj ze  20 razy albo daj komuś kto rozumie co czyta to ci wytłumaczy 

Wersja od: 24 marca 2025 r.

Art.  111. [Tryb wyborczy]

§  1.  Jeżeli rozpowszechniane, w tym również w prasie w rozumieniu ustawy z dnia 26 stycznia 1984 r. - Prawo prasowe (Dz. U. z 2018 r. poz. 1914), materiały wyborcze, w szczególności plakaty, ulotki i hasła, a także wypowiedzi lub inne formy prowadzonej agitacji wyborczej, zawierają informacje nieprawdziwe, kandydat lub pełnomocnik wyborczy zainteresowanego komitetu wyborczego ma prawo wnieść do sądu okręgowego wniosek o wydanie orzeczenia:

1) zakazu rozpowszechniania takich informacji;

2) przepadku materiałów wyborczych zawierających takie informacje;

3) nakazania sprostowania takich informacji;

4) nakazania publikacji odpowiedzi na stwierdzenia naruszające dobra osobiste;

5) nakazania przeproszenia osoby, której dobra osobiste zostały naruszone;

6) nakazania uczestnikowi postępowania wpłacenia kwoty do 100 000 złotych na rzecz organizacji pożytku publicznego.

Czytaj więcej w Systemie Informacji Prawnej LEX:

https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/kodeks-wyborczy-17679859/art-111

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dobra...

Jebać obydwu...

Jebać jednego .  Na trudne czasy musi być twardy Prezydent  jak Karol  zanim staną miliony silnych ludzi co nie boją się ciot .

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

j. busch -powiazania z binladenem, krystalicznie czysty. biden to nie wiem. clinton-no sex lubil i pewnie dalej lubi. berlisconi to byl krysztal 🤣 to jest polityka, tam krysztalow nie ma! donald to tez krysztal nie jest, powiazania z wywiadem niemieckim jakies tam sa komor nastepny, afera z WSI ,poczytajcie sobie. przeciez to czlowiek kremla i gru. dosc niebezpieczny. tutaj trzeba sie naczytac i nasluchac by sie dowiedziec jakie to ziolko. dajcie wiec spokoj z woda zrodlana!

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, galan99 napisał(a):

Po h*j kryształ byle stuknąć rozpadnie się na 1000 kawałków .

Jako ...zdobnik szkła kryształowego...powiem panu...że gówno prawda....😆

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

No tak. Sutenerstwo czy wyłudzenie mieszkania to tylko takie tam błędy młodości ... Super kandydat, nie ma co ...

• Haha 3
Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

Jebać jednego .  Na trudne czasy musi być twardy Prezydent  jak Karol  zanim staną miliony silnych ludzi co nie boją się ciot .

Twardy by wytrzymał bez używek przez czas trwania debaty...

Mikre to jakieś ten Nowogrodzki...