Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna...co do cen...

W mieczyslawce ja stacji paliw zauważyłem cenę 5.04, albo 06...

Aż niemożliwe...rano było 50 groszy wiecej

Nie no to u mnie w okolicy cały czas około 5.60-5.70

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Wściekłość ci na oczy padła?

Po prostu łapiesz się na argumenty na poziomie dzieciaka. Trzaskowski mięczak a Nowogrodzki twardziel bo ci tak powiedział. Coś tam boksu potrenuje i sobie pobiega albo na siłkę pójdzie. Zwykły facet pod tym względem takich są tysiące.

Opublikowano
48 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ty możesz tylko w akcie rozpaczy wymyślać Trzaskowskiemu a Nawrocki ma na siebie haki prawdziwe.

Zluzuj majty bo się zesrasz, gówno ma nie haki, już go CIA prześwietliła na wylot że pozwolili mu rozmawiać z Trumpem. Te haki to w twojej chorej wyobraźni.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A z ciebie dalej żółć się leje. Pewnie majty piją skoro mi tak radzisz? CIA hahah dobre sobie, teraz wam w pisie taki kit sadzą? A w Gdańsku 11 % u siebie na dzielni i tak dostał tak go tam lubią i szanują. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

U Brauna też będą,?FB_IMG_1747924266463.jpg

A tak w ogóle wszyscy się kłócą a od 20 lat jest tak

FB_IMG_1747670827976.jpg

FB_IMG_1747129338708.jpg

10 minut temu, MariuszDe napisał(a):

U Brauna też będą,?

A tak w ogóle wszyscy się kłócą a od 20 lat jest tak

FB_IMG_1747670827976.jpg

FB_IMG_1747129338708.jpg

Nie no może poza 2005 bo wtedy to wielka miłość byla

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Odezwał się ... xD jak tam ceny paliw w Hiszpanii ??

no jak tam rekordowo niska baryłka a cenna ? 

Ceny paliw na Orlenie w Gdańsku

Co składa się na cenę paliwa?

Przypomnijmy, że Orlen, pytany o kwestię cen na poszczególnych stacjach, podkreślił, że nie prowadzi "fabrycznych" stacji paliw przy rafineriach. Wskazał, że działająca w pobliżu rafinerii stacja pod szyldem Orlenu jest "ogólnodostępną stacją paliw prowadzoną biznesowo w taki sam sposób, jak wszystkie stacje Orlenu w Polsce, zarówno pod względem asortymentu, jak też determinantów dla cen paliw".

Wpływ na różnice między cenami paliw na poszczególnych stacjach paliw ma tzw. mikrorynek.

Pod uwagę brane są m.in. bezpośrednie otoczenie konkurencyjne stacji, różnice w potencjale sprzedażowym wynikającym z położenia i odległości obiektu od aglomeracji oraz węzłów komunikacyjnych, a także różnice w cenach gruntu, koszty funkcjonowania i utrzymania stacji - tłumaczy Orlen.🤣
Ceny paliw na Orlenie przy trasie S7 do Gdańska

Co decyduje o cenach paliw na stacjach? Ekspert wyjaśnia

Właściciele stacji paliw mogą liczyć na rabaty od cen hurtowych. Dlatego w zestawieniu składników cen paliw nie znajdujemy takich kwot, jakie Orlen i Rafineria Gdańska publikują w cennikach na stronach internetowych. Ponadto, aby kupić paliwo w cenach hurtowych, właściciele stacji paliw nie muszą jeździć do rafinerii.

Baz paliwowych, czyli tzw. nalewaków, jest wiele w różnych częściach Polski. Koszty transportu w odległości 100 km od nalewaka są tak naprawdę niewielkie. Przyjmując skrajnie wysokie koszty transportu, na przykład 1000 zł za cysternę, która przewozi 35 tys. litrów paliwa, wychodzi 2-3 gr w przeliczeniu na litr - wylicza Dawid Czopek, ekspert rynku paliw.

🤣

Njc0NmE2YQsCUjheaklsHkEKbAQsEGJIFhJ0T2pRYVtWAH4VdAB4UkxWJwEgQCsaDB4pHzBCLx0THj4BalM-A0xGf0IhWz0aD1E3QiBfLA8HHyhZcAArDAAGY1pyUytHVwgrWmhQfg4FHS9YJgR5XlVReFwmUGwX

Opublikowano

Patryk Słowik
Za międzynarodową siecią spółek, przez które przechodziły pieniądze na reklamy wpływające między innymi na polskie wybory prezydenckie, stoją ludzie powiązani z amerykańską Partią Demokratyczną. Ekipa odpowiedzialna za publikację reklam politycznych zachęcających do głosowania na Rafała Trzaskowskiego i atakujących jego rywali już wcześniej działała w trakcie polskich wyborów. W 2023 r. wydała niemal 1,5 mln zł na reklamy przed wyborami parlamentarnymi.

Szymon Jadczak
!!WAŻNE!! Ci sami ludzie już drugi raz ingerowali w polskie wybory! To ekipa ze spółki kontrolowanej przez Amerykanów, którzy pracowali dla Baracka Obamy i Hilary Clinton. W 2023 r. wydali 1.5 mln na reklamy na Faceboooku, które http://m.in. zachęcały do udziału w imprezie organnizowanej przez PO i zniechęcały do głosowania na PiS i Konfederację. 
Dyrektor z tej spółki przekonuje nas, że wynajęli go Polacy, ale ukrywa ich dane. Spółka okłamała polskie fundacje zaangażowane w akcję w 2023 r. 
ABW nie zareagowało ani w 2023 ani teraz, a NASK i Ministerstwo Cyfryzacji skompromitowały się doszczętnie tą sprawą.

największa afera w 3rp całkowicie zamilczana przez presstytutki 🤮

peowskie szambo wybiło, 

https://wiadomosci.wp.pl/robili-to-juz-wczesniej-nowe-ustalenia-wp-ws-reklam-z-zagranicy-w-czasie-kampanii-7159177740462880a

Opublikowano
2 godziny temu, witejus napisał(a):

Jakie tam debile, zakłady nawozowe dbają o swoje interesy, za pośrednictwem lobbystów.

A dla ciebie to dobrze czy nie? Popierasz takie rozwiązanie?

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Ulman napisał(a):

Zaczął  swoją debilną rozgrywkę. 🤪 😁

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano

Hubercik i co z twoją sektą? 

Jaka jest ta prawda?...

Opublikowano

Sektę to macie w pise. Mentzen dzisiaj wyśmiał Nawrockiego bo po dwóch minutach zdanie w kwestii podatków zmienił. najpierw powiedział, że nie podpisze takiej ustawy potem coś tam dodał i zaczął na zasadzie - chyba, ze coś tam coś tam. Nawet Trzaskowski tak szybko zdania nie zmienia sekto pis.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, Ulman napisał(a):

dobrze , z jednej strony rolnicy chcą patriotyzmu merkosul , ukraina zatrzymać import a z drugiej strony nawozy z Rosji dobre , trzeba cos wybrać 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał(a):

A ty to popierasz? 

To proste pytanie i chyba cie nie przerośnie 

Nie jestem w temacie i nie zamierzam wertować forum wstecz. Ponadto jesteś jedną z nielicznych osób które do poważnych nie należą i nie warto z takimi  dyskutować , bo jak to powiedzenie głosi cyt: Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." .😁

Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Sektę to macie w pise. Mentzen dzisiaj wyśmiał Nawrockiego bo po dwóch minutach zdanie w kwestii podatków zmienił. najpierw powiedział, że nie podpisze takiej ustawy potem coś tam dodał i zaczął na zasadzie - chyba, ze coś tam coś tam. Nawet Trzaskowski tak szybko zdania nie zmienia sekto pis.

Głosowałem na Brauna. 

Teraz na leśnego wojownika🤭

Wybrał byś się na ustawkę? Zresztą kogo ja pytam😁😁😁😁

Opublikowano

Nie ośmieszaj się już mnie kiedyś kiedyś tu jeden straszył żebym uważał bo on chodzi na siłownie. 

5 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Nie jestem w temacie i nie zamierzam wertować forum wstecz. Ponadto jesteś jedną z nielicznych osób które do poważnych nie należą i nie warto z takimi  dyskutować , bo jak to powiedzenie głosi cyt: Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." .😁

Pis lubi takich nie mają zdania, łykają kit i git.

Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nie ośmieszaj się już mnie kiedyś kiedyś tu jeden straszył żebym uważał bo on chodzi na siłownie. 

Przecież ja cię nie strasze, nic do ciebie nie mam. Po prostu nie zgadzamy się i tyle. 

Opublikowano
57 minut temu, jarecki napisał(a):

dobrze , z jednej strony rolnicy chcą patriotyzmu merkosul , ukraina zatrzymać import a z drugiej strony nawozy z Rosji dobre , trzeba cos wybrać 

Trzeba wybrać ruskie nawozy bez cel bo i tak je będziesz kupować nawet jak ci się wydaje że nie a na UPAdline położyć lachę

53 minuty temu, andrzej78 napisał(a):

Czyli jednak cię przerosło🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

Trzeba wybrać ruskie nawozy bez cel bo i tak je będziesz kupować nawet jak ci się wydaje że nie a na UPAdline położyć lachę

Czyli jednak cię przerosło🤣

Co przerosło ? 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Ulman napisał(a):

Da się wysledzić , wszystko zależy jak UE  podejdzie do sprawy podejrzewam że na razie bedzie wjeżdzał rosyjski nawóz z nadzieją na zakonczenie wojny jak nie bedzię szans na rozejm na to embargo może zadziałać . a cła i tak są tylko eksportowe stosowane przez rosję 

Edytowane przez jarecki