Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Niektórzy tutaj jak dzieci ten słabo wypadł tamten słabo wypadł. A wybory i tak wygra Trzaskowski. Dziennikarze się rajcują jakąś debatą kto lepiej wypadł a wy za nimi. 

Nie oglądałem tego ale ponoć na koniec Trzaskowski dał Batyrowi jakąś kopertę. Batyr odwołał rano wywiad w radiu u Rymanowskiego. Kolejne haki wyciągnęli? Czego boi się Batyr, że nie przyszedł do radia a zamiast niego Płaszczak?

Może mu wąglika w kopercie dał?😄 Albo 500 zł łapówki by się wycofał?

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 2
Opublikowano
Ulman napisał:

6 minut temu, dsbh napisał(a):

Kandydat na prezydenta RP spotyka się z prezydentem USA. Kandydat USA na ambasadora w Polsce spotyka się z opozycją w PL. Gdzie jest premier i rząd w takim razie ?

Ch... tam z premierem i rzadem - pasuje ci starotestamentowy z ramienia państwa któremu jemy z ręki? A może Braun ma jednak dużo racji?

Czyli Braun może być publicystą. Sle czy Prezydentem?

Opublikowano

Ta debata jakaś nudna. O bele czym. Taki zlot ZMSu patrząc po krawatach. Du... znaczy Nawrocki. Już mi się mylą. Był? Czy AI go wygenerowało. Wszyscy mieli w dupie pytania ale ten dodatkowo pierniczył jakby był mus go słuchać. Klon Dudy. Nie dałem rady...

wojtal24 napisał:

Tomasz0611 napisał:

Tylko czy ta debata coś zmieni ?? Ktoś kto miał głosować na Alfonsa i tak nie zagłosuje na Bonżura, mogą się poprzesuwać głosy w grupach Nawrocki-Mentzen-Jakubiak-Braun czy Trzaskowski-Hołownia-Biejat-Zandberg. Ale na przepływy między tymi 2 grupami bym jakoś nie liczył ...

pewnie ze nic nie zmieni zastanawiam się teoretycznie jak by było w Polsce jak by wygrał ktoś z tych niszowych kandydatów. przecież i tak by się nic nie zmienilo

Było by upragnione mniejsze zło.

Opublikowano

przypadek 🤭

Agrest napisał:

Opanowanie spokój kultura merytoryka to chyba jedynie dr Bartoszewicz.

Rafał ma problem z utrzymaniem ciśnienia, łatwo z myśliwego staje się zwierzyną.

No i oczy ma przesłonięte pieniędzmi i KPO.

Tylko o tym potrafi mówić.

Mentzen w mojej opinii stracił szansę na przyciągnięcie niezdecydowanych czy też odebranie części wyborców innym kandydatom. Był jakiś taki nijaki, Biejatowa zadała mu głupie pytania którym sama się trochę poniżyła, ale i jego przytkało. Brakło mu refleksu i riposty

.

Jak pisałem wczoraj, był to show, miał być wyreżyserowany pod jednego aktora, a można powiedzieć że scenariusz napisał i poprowadził Stanowski który upokorzył i zgasił panią schnepff, a która później jedyne co mogła to dymić jak knot zgadzonej chanuki. 

Jedyne szczęście że Rafał szczęśliwie wylosował ostatni numerek na podsumowaniu debaty🤭 Los tak chciał

przypadek 🤭

Opublikowano
30 minut temu, wojtal24 napisał(a):

przypadek 🤭

przypadek 🤭

Tylko i wyłącznie😁

Opublikowano
11 godzin temu, Roman176 napisał(a):
Karol Nawrocki
76%
73.53%

522480.jpg
Marek Jakubiak
67.65%

522487.jpg
Sławomir Mentzen
67.65%

522482.jpg
Grzegorz Braun
64.71%

522477.jpg
Artur Bartoszewicz
61.76%

522486.jpg
Szymon Hołownia
58.82%

522489.jpg
Rafał Trzaskowski
50.00%

522485.jpg
Magdalena Biejat
50.00%

522484.jpg
Adrian Zandberg
50.00%

nie tylko brak ale i rozumu brak 

A mnie wyszło tak. Co nie oznacza, że tak zagłosuję

Screenshot_20250513-094225.png

• Thanks 1
Opublikowano

jak zwykle.

.prawda boli ??

14 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jacus, na kogo oddasz głos?

...tak z ciekawości...🤔

ciekawosc to pierwszy stopien do piekla.

to zbyt intymne pytanie 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał(a):

jak zwykle.

.prawda boli ??

Mawia się, że prawda boli. Pytanie co jest prawdą? Każdy z nas ma prawo do własnych opinii i poglądów. A nikt nie ma prawa, żeby kogoś innego obrażać pomimo, że się z nim nie zgadza. To raz, a dwa, to powinieneś wiedzieć, jako osoba uważająca się za wykształconą, że obrażanie jest agresją, a między agresją a inteligencją osoby, która ją stosuje, jest pewna zależność, którą wykazali naukowcy🤷

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Qwazi napisał(a):

że obrażanie jest agresją, a między agresją a inteligencją osoby, która ją stosuje, jest pewna zależność, którą wykazali naukowcy🤷

Peace, brother.🤣

• Haha 1
Opublikowano
14 minut temu, jacus napisał(a):

a skad wiesz kto jest alfonsem a kto menda ?? 

czy padlo jakies nazwisko ?imie ?

to jest ciekawe-skad wiesz o kogo chodzi 🤣😂

Samo użycie tego typu określeń w takim kontekście już wystarczy

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, mirro napisał(a):

Peace, brother.🤣

Może Jacusia wynawiguję troszeczkę...ale ciężko będzie 😉

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 1
Opublikowano
14 godzin temu, jacus napisał(a):

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jacus, na kogo oddasz głos?

...tak z ciekawości...🤔

45 minut temu, jacus napisał(a):

ciekawosc to pierwszy stopien do piekla.

to zbyt intymne pytanie 🤣

Gołąbku, zadałeś pytanie, otrzymałeś kilka odpowiedzi, a sam nie potrafisz odpowiedzieć?

Jedynie wyśmiać to co innym  wyszło?