Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Roman176 napisał(a):

piłeś coś z rana ? 

Nie. 🤨

A czemu pytasz?

Nie masz się z kim już napić to chętnych szukasz na AF?😂

Opublikowano
1 godzinę temu, PRIMO napisał(a):

Rumek ale to jest pokłosie rządów PIS a że teraz rządzą platfusy to na nich trzeba wszystko zwalić a pisdy niewinne. 

nie za bałdzo , izera na puzniejszych etapach założeń byla by montowane na podzespołach chińskich jedynie możę buda była by spawana i lakierowane , chinczycy o tym wiedzieli a cła im dały do myslenia , przynajmniej taki był przekaz medialny , natomiast czy PIS czy KO  to cła poparły . obecnie tych chińskich samochodów zaczyna sporo się pokazywać na drogach wizerunkowo nawet sa ładne , ale kto co lubi 

Opublikowano

A ktoś na poważnie brał te obietnice miliona aut ???

A stepka ze Szczecina ?? Nic prócz niej nieplanowano..

5 godzin temu, Roman176 napisał(a):

po tym forum właśnie widać .. masz racje wyzywasz mnie ze rodzina gdzieś z Niemcem walczyła .... co jest nie prawdą a pochodzisz z miejscowości zdrajców , wyzywasz mnie ze za dużo pije  masz racje w sylfka 5luty  i wczoraj na grillu 😁               a sam walisz piwa na potęgę wyglądasz jak alkus z baru  

typowy wyborca rudego 

lepiej nie bo braknie tu forum na to szambo 

Sam pisałeś że twój dziadek w wermahcie walczył.moi stryjowie za to z wermahtem walczyli

Dla takiego jak ty to czy w ,czy z to, wszystko jedno.

Jakich zdrajców cwoku??

4 godziny temu, mirro napisał(a):

Alee to jakies fatum nad tym Nowym Sączem wisi. Najpierw NEWAG se programy blokujące do swoich produktów ładuje, teraz FAKRO fabryki postawić nie może. O co kaman? Co z tymi ludźmi się tam dzieje?

Za dużo mają kasy.tam proporcjonalnie więcej milionerów jak w Warszawie. 

Poczytaj o eksperymencie sądeckim w prl-u

Tylko porządnej drogi w Polskę nie maja

4 godziny temu, jarecki napisał(a):

Chyba Kenia ma produkować swój pojazd elektryczny . Chorwacja ma swój , Szwecja itd , Polska też w ostatnich latach miała kilka projektów taki chyba największy to Husaria , ale było kilka innych mniejszych 

A melex? Kenia? Rower?

Chorwacja, jaki? 

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał(a):

Sam pisałeś że twój dziadek w wermahcie walczył.moi stryjowie za to z wermahtem walczyli

Dla takiego jak ty to czy w ,czy z to, wszystko jedno.

Jakich zdrajców cwoku??

gdzie pisałem ?

1 godzinę temu, PRIMO napisał(a):

Nie masz się z kim już napić to chętnych szukasz na AF?😂

nie pije z bele kim 😝

Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał(a):

Chorwacja, jaki?

Chorwacja ma nawet taki top zapomniałem nazwy Rimac lub podobnie ,

Ogólnie coś z tą Europa jest nie tak , według mnie błędem jest dofinansowanie projektów na importowanych z chin częściach czy podzespołach , np fotowoltanika trochę się połapała i chce ograniczeń na firmy z poza Europy  budujące infrastrukturę 

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, Roman176 napisał(a):

gdzie pisałem ?

nie pije z bele kim 😝

Najgorsze jest to że co by nie zrobili teraz rządzący i ile by tam więcej długu nie było to są tacy ich ,,wyznawcy,,że jak powiedzą to dalej wina PiSu -swoje też za uszami mają to oni uwierzą...

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 3
Opublikowano
40 minut temu, Roman176 napisał(a):

gdzie pisałem ?

nie pije z bele kim 😝

Romuś pamięć ci alkohol zniszczyl??

Nawet jakiś zegarek dostał..

Opublikowano
36 minut temu, jacus napisał(a):

Odpowiesz na zadane pytanie czy tchórzysz ? Czy wstyd cię obleciał ?

Opublikowano
49 minut temu, jacus napisał(a):

debilu wielkiej Brytanii pamięć cię zawodzi  

dostał zegar i na bilet do polski ciemniaku tępy bo uciekał przed Niemcami a resztę ty sobie dodałeś  bo jestem ze śląska 

pokaż zdrajco jaki walki toczono na twojej wsi , jakoś przemilczałeś zdrajco 

Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

I kto ma tu bujną wyobraźnię ,(delikatnie rzecz ujmując) albo to pierwsze syndromy SKS.😁

Opublikowano
1 godzinę temu, MariuszDe napisał(a):

Najgorsze jest to że co by nie zrobili teraz rządzący i ile by tam więcej długu nie było to są tacy ich ,,wyznawcy,,że jak powiedzą to dalej wina PiSu -swoje też za uszami mają to oni uwierzą...

Głosujcie na Jakubiaka,Brauna lub Nawrockiego . Spośród tych trzech kandydatów wybierajcie reszta to zdrajcy ojczyzny.

Jeśli chcecie żeby Polska była Polską 

A nie Niemcami, Ukrainą ,Izraelem itp

Trzeba przywrócić praworądność

Opublikowano

Też tak uważam zły nie jest ale na prezydenta lepiej wybrać trochę starszego. A w następnych wyborach czemu nie. O ile wogóle jeszcze będą . Jeśli jeszcze Polska będzie istniała jako państwo 

Opublikowano

Jeśli zagłosujecie na któregoś z tych co wymieniłem Polska powinna przetrwać

Opublikowano
31 minut temu, Michal2399 napisał(a):

Jeśli chcecie żeby Polska była Polską 

A nie Niemcami, Ukrainą ,Izraelem itp

Trzeba przywrócić praworądność

Ale Japonią to już by mogła być? Albo takim stanem USA?🤣

Opublikowano

Zatrudniają żonę kandydata na prezydenta i produkują hejterskie filmy dla PO, do tego w 2023 szef fundacji podpisał umowę z PO na 118 tysięcy złotych, a w 2024 fundacja dostała od spółek skarbu państwa 600 tysięcy złotych - dokładniej od Orlenu i PKO BP.

• Like 1