Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, mirro napisał(a):

Nakaz noszenia aparatów tlenowych w górnictwie też nie opiera się na podstawach na naukowych, jednak doświadczenie życiowe rekomenduje takie postępowanie w pewnych sytuacjach. Ci co nie przeżyli tego najlepszym przykładem.

to jest tlen z filtrami opierany na wieloletnich badaniach , a doświadczenie życiowe to ze nie wiesz kiedy wybuchnie czy zdążysz go założyć  

2 godziny temu, tomek222 napisał(a):

Wstawaj,zesrałeś się!

czekam na fakty 

Może być zdjęciem przedstawiającym piłka nożna, football, tłum i tekst

1 godzinę temu, jahooo napisał(a):

image.png.ad143f643981ef0d5e4830147cc924bf.png

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „Żona powiedziała, żebym znalazł coś co sprawi mi radość i się tym zajął. Oto Madzia:”

oo oni nawet o tym napisali 

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „TRZA Wpłaty na kampanię. Trzaskowski i Nawrocki liderami Link เบ komentarzu”

Wśród darczyńców są prezesi firm farmaceutycznych, biznesmeni z branży nieruchomości oraz politycy

https://wiadomosci.wp.pl/wplaty-na-kampanie-trzaskowski-i-nawrocki-liderami-7148164025141760a?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fbwiadomosci&utm_term=post&utm_content=wiadomosci&fbclid=IwY2xjawJyGcNleHRuA2FlbQIxMAABHv_XVM86lVYyaej-4BE3vjph6ct5zk2OVN8HonyRCkfCyhOHxayBLqnkf1H7_aem_iH-TaRpnQzL4ScEyY2Wetw

Opublikowano (edytowane)

romus widze ze zona ci sie juz znudzila..

10 godzin temu, dsbh napisał(a):

Odpowiedz sobie na pytanie. Czemu część osób która waliła dykte żyje a część nie ?

Jaki sens ma przepuszczanie lewego spirytusu ? Chyba że ktoś chce trafić za kraty. Jak ktoś bawi się w destylacje to na dziadostwo sobie nie pozwoli.

Co Wy wszyscy z tym bigosem ? Przy gotowaniu śmierdzi w całym domu. Żadnej kapusty.

Technologia by była tylko za długo schodzi z produkcją. Kiełbasę możesz zrobić w przeciągu 6 - 7 godzin i ponad 12. Która będzie lepsza ?

nie jestem takim specjalistom od denaturatu jak ty..z tych co pili zaden juz nie zyje.

to wiezienia w polsce juz puste sa ?? nikt juz nie przemyca alkoholu albo nie czysci skazonego ??? 

to po co przy zakupie wiekszych ilosci plyny do spryskiwaczy czy do chlodnic sa takie ceregiele ??

jakie znaczenie przy produkcji kielbasy ma czas ? jesli ktos ma gorszy czy mniejszy sprzet to bedzie robil gorsza kielbase ?

byles kiedys na masarni ?

8 godzin temu, Takeda napisał(a):

Widzę, że ty światowiec na pokaz, bywasz w prawdziwych miastach, ze słomą w butach i pustką w głowie pławisz się w kanałach....... weneckich🤣, a tu takie faux pas, ale faktycznie gdzie Italia, gdzie Iberia, możesz nie wiedzieć, że to nie problem, ba produkt wpisany na listę jak oscypek czy tam bliżej twoich zainteresowań, może nie denaturat, lecz śliwowica ...

ile wypiles  denaturatu zeby takie dzielo stworzyc ?? mam nadzieje ze chociaz przez chlebek swiateczny przepusciles 🤣..a tak ogolnie procz wiejskich komplekos to o czym piszesz ?? jak wytrzezwiejsze a bedziesz jeszcze widzial to napisz sensownie😂

8 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

toć on ma iberyjska świnie w zagrodzie ze sznurków pod płotem ....🤣

kaftan ci sznurkami wiaza i temu masz traume..

3 godziny temu, Agrest napisał(a):

https://vm.tiktok.com/ZNdYAS6XV/

Krótko o naszej potędze

w 3 dni w kijowie ...

Edytowane przez jacus
Opublikowano
9 godzin temu, Roman176 napisał(a):

widzisz sok z buraka działa propaganda białoruska 

znajdź mi tą wypowiedz z linkiem do tego ? o qurwa nie o japierdole tepaki rudego 

za to tacy są ? 

8 godzin temu, Roman176 napisał(a):

śmieszny jesteś pożar gasi się zarodku nie objawowo  

Nie tłumacz się. Cham jesteś i tyle . Właśnie takich prymitywów należy gasić w zarodku

Opublikowano
4 godziny temu, tomek222 napisał(a):

Ty i fakty? Przecież to oksymoron...🤣🤣🤣

tak myślałem sokzburaka , białoruska propaganda 

@Ulman jednak ci to nie przeszkadza u wyborców rudego 

2 godziny temu, Ulman napisał(a):

Nie tłumacz się. Cham jesteś i tyle . Właśnie takich prymitywów należy gasić w zarodku

ja się nie tłumacze jak zawsze wyszedłeś na idioty , lejkowanie ci wyszło 

Opublikowano
12 godzin temu, jacus napisał(a):

romus widze ze zona ci sie juz znudzila..

nie jestem takim specjalistom od denaturatu jak ty..z tych co pili zaden juz nie zyje.

to wiezienia w polsce juz puste sa ?? nikt juz nie przemyca alkoholu albo nie czysci skazonego ??? 

to po co przy zakupie wiekszych ilosci plyny do spryskiwaczy czy do chlodnic sa takie ceregiele ??

jakie znaczenie przy produkcji kielbasy ma czas ? jesli ktos ma gorszy czy mniejszy sprzet to bedzie robil gorsza kielbase ?

byles kiedys na masarni ?

ile wypiles  denaturatu zeby takie dzielo stworzyc ?? mam nadzieje ze chociaz przez chlebek swiateczny przepusciles 🤣..a tak ogolnie procz wiejskich komplekos to o czym piszesz ?? jak wytrzezwiejsze a bedziesz jeszcze widzial to napisz sensownie😂

kaftan ci sznurkami wiaza i temu masz traume..

w 3 dni w kijowie ...

Widzę że trzeba zejść kilka poziomów niżej w dyskusji  z tobą, chyba że ten wczorajszy zgniły banan ci zaszkodził. Mocno był przeceniony czy to już ze śmietnika przy sklepie wziąłeś ?

• Like 1
Opublikowano

Kupuje dużo bo liczy że kiedyś na wałęsaka brazylijskiego trafi. I choć ostatni raz będzie mógł nie tylko o tym mówić, ale i robić🤣

Mirro, dostałeś ulewami ostatnio?.

Szwagier pod Puławami mówił że świata nie było widać. Piorun pompę ciepła spalił.

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał(a):

Przez chwilę było ostro , ale potem już spokojny deszcz. Szwagier jak blisko Puław, to pewnie mogło być gorzej. Ale tam zawsze tak od Nałęczowa przez Wąwolnicę i dalej na Kazimierz dostają kumulację.

A tu coś w związku ze świętami.

https://www.o2.pl/informacje/strazacy-z-osp-nie-uklekli-ksiadz-odmowil-im-komunii-swietej-7148208000350752a

Opublikowano

niech spoczywa w spokoju..

1 godzinę temu, dsbh napisał(a):

Widzę że trzeba zejść kilka poziomów niżej w dyskusji  z tobą, chyba że ten wczorajszy zgniły banan ci zaszkodził. Mocno był przeceniony czy to już ze śmietnika przy sklepie wziąłeś ?

po co wychodziles tak wysoko-nieprzyzwyczajony jestes i moze sie pochorowac na chorobe wysokogorska..

1 godzinę temu, Agrest napisał(a):

Kupuje dużo bo liczy że kiedyś na wałęsaka brazylijskiego trafi. I choć ostatni raz będzie mógł nie tylko o tym mówić, ale i robić🤣

Szwagier pod Puławami mówił że świata nie było widać. Piorun pompę ciepła spalił.

ja to licze na male torebeczki z bialym proszkiem..

Opublikowano

moze pojda z duchem czasu i beda on-line glosowac ??

9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A to przez to ty tak...

To wiele wyjaśnia...😆🤭

juz znalazles ?? bo ja jeszcze nie. a ty widze ze odlatujesz coraz bardziej 😂

Opublikowano
9 minut temu, witejus napisał(a):

Nie rozsiewaj fucków.

Aaaaaa coś tam nie tak było? Pytam z ciekawości, bo kiedyś jeden ksiądz próbował mnie przymusić abym z kompanią honorową zamiast podac komendę "baczność" miał klękać w czasie podniesienia. Żadne tłumaczenia do łba nie trafiały ale zrobiłem zgodnie z ceremoniałem. 

Opublikowano
8 minut temu, mirro napisał(a):

Aaaaaa coś tam nie tak było?

Aaaaa, dawno byłeś w kościele?

Aaaaa, przeczytałeś całość?

Aaaaa, zwróciłeś uwagę kto to napisał, na jakim portalu to zamieszczono?