Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

ale macie emocje z tymi debatami
ja tam do szewskiej pasji dochodzę bo mi się nie chce sterownik do kamery skompilować bez bugów i tyle mnie tu na dzisiaj bo obsesji dostałem aby do rana odpaliło a wybory jeszcze sporo czasu to i tak tych dzisiejszych debat mało kto będzie pamiętał

na ra

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, danielhaker napisał(a):

O waflu rozmawiamy. Czytaj ze zrozumieniem 🙂

Karolek też podnosi głos, denerwuje się biedaczek ... Czy Ogór, czy Alfons słabo wypadają ...

2 minuty temu, karol19920 napisał(a):

Senyszyn głupio nie mówi fakt, ale niektóre poglądy to no szanujmy się 😆

Poglądów to i ja nie popieram, ale tak nie patrząc po poglądach, to najlepiej wypada na tle reszty tych małp ... Jakby głosować tylko na podstawie tego jak ktoś wypada w tym StandUp'ie to by miała mój głos xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale kogo, Nawrockiego ?? Też się biedny poci i denerwuje ... Jedyna ostoja spokoju pani Senyszyn xD 

Jakbyś był pogodzony z porażką też byś był spokojny.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Karolek też podnosi głos, denerwuje się biedaczek ... Czy Ogór, czy Alfons słabo wypadają ...

Poglądów to i ja nie popieram, ale tak nie patrząc po poglądach, to najlepiej wypada na tle reszty tych małp ... Jakby głosować tylko na podstawie tego jak ktoś wypada w tym StandUp'ie to by miała mój głos xD 

Śmiech śmiechem ale przed chwilą mama stwierdziła że nie idzie na wybory bo  gorzej niż małpy w cyrku się zachowują 😆

Edytowane przez karol19920
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Pokazuje że można odpowiadać na zadane pytanie, a nie bo PiS, bo PO, bo Rafał, bo Karol itp itd ...

Ja tam nic u niej nie widzę prócz korali

Opublikowano

Jesteśmy winni inflacji w skutek zmian klimatycznych. Tylko ceny skupu płodów są stale niskie i balansujące na granicy opłacalności🤣🤣🤣

Opublikowano
25 minut temu, Agrest napisał(a):

Wafelek nie wytrzymał presji. Głupi uśmiech, odganianie much rękoma , unikanie odpowiedzi i podnieta euro, milionami euro. 🤣

Kurtyna opadła 🤷‍♂️

Opublikowano

O i Jakubiak przypomnial jak to drzewiej Otto Polaków rozpijał🤣

Obywatelski dyplomatycznie nie naraził się alkoholikom, budowlańcom i imprezowiczom🤣

Opublikowano

Szynszyla ojca dyrektora promuje a Stanowski wafla punktuje🤣

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, witejus napisał(a):

Wylazło szydełko z woreczka😆

Nie, po prostu potrafi odpowiadać na pytania, jakie ma poglądy takie ma, ale nie zajmuje się jakoś wojną między partiami czy kandydatami a po prostu odpowiada co uważa na temat zadany w pytaniu ... Takie proste a sprawia, że wyróżnia się spośród tego stada małp ... Jeżeli miałbym głosować tylko na podstawie tego jak kto wypadł na tej debacie to Senyszyn wg mnie wygrywa, tylko czy to dobrze o niej świadczy, czy źle o reszcie kandydatów ?

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie, po prostu potrafi odpowiadać na pytania, jakie ma poglądy takie ma, ale nie zajmuje się jakoś wojną między partiami czy kandydatami a po prostu odpowiada co uważa na temat zadany w pytaniu ... Takie proste a sprawia, że wyróżnia się spośród tego stada małp ... Jeżeli miałbym głosować tylko na podstawie tego jak kto wypadł na tej debacie to Senyszyn wg mnie wygrywa, tylko czy to dobrze o niej świadczy, czy źle o reszcie kandydatów ?

Zlituj się Tomasz, Stanowski też źle nie mówi. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

Zlituj się Tomasz, Stanowski też źle nie mówi. 

Jakieś głupoty gada zamiast odpowiadać na pytania ... No może jest trochę lepszy od reszty tych małp ...