Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki mamy problem z aborcja po gwalcie? jesli kazdy lekarz może wylisac ci tabletke "dzien po", w tym lekarz z karetki ,to o jakim problemie aborcji mowimy? juz o tym pisalem, dlatego nie chcialem tego powtarzac, ale niektorzy chyba nie sa na bierzaco. natomiast ja wole by tych gealtow nie bylo, dlatego jestem przeciwnikiem sprowadzania kolorowych. uwazasz ,ze problemem jest jedna aborcja ,dramat tej osoby dlatego popierasz po. dla mnie sam gwalt jest okrucienstwem, przewidywac potrafie, kolorowi to dzicz, ktora spotęguje sama ilosc gwaltow. tego wlasnie nie chce, dlatego popieram konfederację. ty chcesz prawa do aborcji , ale setki gwaltow! ja nie chce gwaltow, natomiast tabletka dzien po zalatwia sprawe aborcji! czego tu nie rozumiec???

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

ty chcesz prawa do aborcji , ale setki gwaltow! ja nie chce gwaltow, natomiast tabletka dzien po zalatwia sprawe aborcji! czego tu nie rozumiec???

A czy ja mówię gdzieś że popieram import uchodźców ?? Nie popieram zjebanego Mencena i chorej umysłowo Konfederacji to muszę popierać import uchodźców ??

Opublikowano
3 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Roman.

Poczytaj dobrze co chce Mentzen...

Pomyśl...bo może być wstyd...

Ja wolę na Nawrockiego głos oddać..

wszystko jest lepsze od trzaska 

patrzaj niema dnia bez takiego info 

Jedyna taka firma w Polsce upada. Właściciel: można to nazwać sabotażem gospodarczym

Podkarpacki producent ultralekkich samolotów Ekolot wygasza działalność po 30 latach obecności na rynku. Obwinia biurokrację. - Można to nazwać sabotażem gospodarczym - powiedział portalowi Interia.pl Henryk Słowik, dyrektor firmy Ekolot. Urząd Lotnictwa Cywilnego zaprzecza zarzutom.

https://www.money.pl/gospodarka/jedyna-taka-firma-w-polsce-upada-wlasciciel-mozna-to-nazwac-sabotazem-gospodarczym-7143601996938208a.html

Opublikowano

popierajac PO to tak jakbyś popieral imigracje. dla mnie sciaganie tego calego syfu do kraju, to jedna wielka pomylka. stoi mi to koscia w gardle, nie rozumiem tego. po co nam to , jesli zyjemy w spokojnym kraju?

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

po co nam to , jesli zyjemy w spokojnym kraju?

Tak samo można powiedzieć po co nam wariaty z Konfederacji u władzy skoro żyjemy w normalnym kraju ... Dla mnie patriarchat i świętojebliwość Konfy są tak samo szkodliwe jak uchodźcy ... Dla mnie Konfa to takie same szkodniki jak Żukowska i jej koleżanki ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 2
Opublikowano
26 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Oczywiście, że dopuścić ... Jak ktoś chce to skorzysta, jak nie chce to nie skorzysta ... Jak ktoś jest prawakiem z wypranym mózgiem to nie musi korzystać ...

A jak ktoś jest 🌈🌈🌈 

I facet zgwałci faceta  ? 🤔

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

https://www.cenyrolnicze.pl/wiadomosci/wiesci-rolnicze/pozostale-wiesci-rolnicze/38465-boja-sie-polskich-rolnikow-negocjacje-umowy-handlowej-z-ukraina-tocza-sie-w-zaciszu-gabinetow

W zaciszu kombinują jak nas wydymać i wszystko będzie jasne po wyborach.

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Siedzacybyk napisał(a):

popierajac PO to tak jakbyś popieral imigracje. dla mnie sciaganie tego calego syfu do kraju, to jedna wielka pomylka. stoi mi to koscia w gardle, nie rozumiem tego. po co nam to , jesli zyjemy w spokojnym kraju?

UE wspiera "biały islam", czyli konwersję Europejczyków na tę religię. Finansują projekt badawczy!

Bardzo ciekawe są cele projektu, do których należy wsparcie "białych konwertytów" na islam oraz walka z "islamofobią" w Europie. Na realizację projektu przeznaczono 271 052,16 euro, a jego koordynatorem jest Uniwersytet w Amsterdamie. Badania mają potrwać do września 2025 roku. 

Projekt ma ambicję przekształcenia sposobu, w jaki europejskie społeczeństwa postrzegają religię, historię i własną tożsamość. Co więcej, zamierza wykorzystywać białych konwertytów na islam jako narzędzia przeciwko "populizmowi, nacjonalizmowi i narracji antyislamskiej". Według twórców projektu, islam może stanowić odpowiedź na „wypaczenia” nowoczesnego Zachodu i być impulsem do przeglądu europejskiej historii intelektualnej z perspektywy dekolonialnej. Interesujące też, że często przywoływane przez UE zasady "neutralności światopoglądowej" jakoś im tutaj nie przeszkadzają.

Można to więc śmiało uznać za przygotowanie do przepisywania historii Europy na nowo, gdzie zgodnie z marksistowskimi teoriami, kolejne pokolenia będą systemowo uczone pogardy wobec własnego dziedzictwa.

Walka z chrześcijaństwem postępuje więc już w sposób najbardziej bezczelny - poprzez wspieranie religii całkowicie z nim niekompatybilnej i otwarcie wrogiej, której wyznawcy jawnie deklarują zamiar podbicia Europy i uczynienia z chrześcijan swoich niewolników. Wystarczy posłuchać imamów wypowiadających się w sieci, nie wspominając o pojedynczych islamistach. Interesujące jest tylko, jak pod islamem zamierzają żyć postępowi geje, transi i wszelkie inne litery z tęczowego akronimu? Nie wiedzą, że czeka ich lot z dachu wieżowca, czy już uwierzyli, że islam da się "ugrzecznić" i nauczyć tolerancji w duchu unijnym?

Lemingopedia
🤯 Ja wiele się po nich spodziewałem, ale nie aż tyle. Rząd powołał komisję mającą zająć się represjami wobec obywateli w czasach "dobrej zmiany". Skład? To trochę tak, jakby Hannibal Lecter dostał koncesję na firmę cateringową.

Będzie Klementyna Suchanow, bohaterka Strajku Kobiet, której portfolio bardziej przypomina policyjny raport niż CV aktywistki: jajka w rządowe limuzyny, sprayowanie piorunków na zabytkowych kościołach, oblewanie farbą munduru policjanta i wtargnięcie na teren Trybunału Konstytucyjnego. 

Kobieta, która zrobiła więcej dla promocji farby w przestrzeni publicznej niż Dulux i Śnieżka razem wzięte. Gdyby nie to, że w Polsce funkcjonuje równość przed prawem – dla swoich, dawno miałaby do wyboru jedynie cele z widokiem na dziedziniec albo na ścianę.

Ale nie tutaj! Pani Klementyna zasiądzie w szacownej komisji, by "dokumentować nadużycia władzy" i "analizować przemoc wobec obywateli". Czyli – mówiąc wprost – ci, którzy atakowali funkcjonariuszy publicznych, teraz będą ich sądzić. Rewolucja doskonała. Robespierre zapisałby się na szkolenie.

Obok niej? Sylwia Gregorczyk-Abram. Kobieta-instytucja. Znana z błyskawicznego przejęcia Telewizji Publicznej w stylu Wojtka Jaruzelskiego (niech mu ziemia ciężką będzie).

W krajach cywilizowanych pani Sylwia miałaby dziś poważny problem. Przed sądem odpowiadałaby za naruszenie konstytucyjnych gwarancji, samowolę prawną i działanie w porozumieniu z politykami w celu przejęcia instytucji państwowej. Ale tu? Tu zostaje przewodniczącą komisji, która będzie moralnie oceniała innych.

Zdaniem Siemoniaka komisja nie będzie nikogo ścigać, broń Boże. Ma tylko "wysłuchiwać" aktywistów, którzy przez ostatnie lata "cierpieli" pod butem autorytaryzmu. A że cierpienie polegało czasem na tym, że ktoś nie mógł dokończyć malowania pioruna na zabytkowej ścianie – to już szczegół. Ciekawe, że komisja nie zajmuje się pałowanymi rolnikami, tuż po przejęciu władzy, nie?

Ale czy to w ogóle powinno dziwić? Nie do końca. Przecież to ta sama ekipa, która zakuła w kajdanki żołnierzy, bo na granicy polsko-białoruskiej strzelili w powietrze do napierającej grupy uzbrojonych migrantów. 

Dla obecnej władzy funkcjonariusz publiczny to problem, a aktywistka z koktajlem Mołotowa w duszy i sprayem w kieszeni – to materiał na ekspertkę komisji.

W końcu najlepiej, gdy strażaka ocenia podpalacz, nauczyciela – maturzysta z TikToka, a granicy strzeże aktywista lub przemytnik, choć nierzadko to jest ta sama postać. I tak właśnie będzie teraz wyglądać Polska. To jest rzeczywistość, na którą głosowaliście.

Ktoś zapyta, a w ogóle po co jest ta komisja, jak ma nie karać funkcjonariuszy? Ona jest dla emocji, nie dla sprawiedliwości. Ma dawać widowisko w TVN. Coś trzeba pokazywać do czerwca, skoro nie ma obniżki podatków, nie ma CPK, nie ma mieszkań, nie ma pieniędzy, a Rafał zmienia poglądy dwa razy w ciągu jednego wystąpienia. 

Będzie komisja. Jedna albo trzy. Bo wiecie jak to jest. Kto nie rozlicza wrogów ludu, ten sam jest podejrzany.

• Like 2
  • Thanks 2
Opublikowano

Ta nowoczesność , tolerancja i lewactwo to tylko bokiem wychodzi ...W 94r byla wycieczka szkolna do Berlina 

To co tam zobaczyliśmy na żywo było u nas nie do pomyślenia ...  faceci w obcisłych lateksowych strojach , spacerujący po ulicach za rączkę  , nastolatki ubrane w spodenki którym bliżej było do stringów, jednym słowem " róbta co chceta" 

I co ? 

Jak skończyli ?

Wygodne życie , kariery , balety ...

I obudzili się w czarnej d*pie 

Niedługo Niemcy będą mniejszością etniczną we własnym kraju 

Adolf w grobie się przewraca 

A Abdul świętuje bo 8 dziecko mu się  urodziło 

Karma wraca jak widać 

• Haha 2
Opublikowano
10 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

jaki mamy problem z aborcja po gwalcie? jesli kazdy lekarz może wylisac ci tabletke "dzien po", w tym lekarz z karetki ,to o jakim problemie aborcji mowimy? juz o tym pisalem, dlatego nie chcialem tego powtarzac, ale niektorzy chyba nie sa na bierzaco. natomiast ja wole by tych gealtow nie bylo, dlatego jestem przeciwnikiem sprowadzania kolorowych. uwazasz ,ze problemem jest jedna aborcja ,dramat tej osoby dlatego popierasz po. dla mnie sam gwalt jest okrucienstwem, przewidywac potrafie, kolorowi to dzicz, ktora spotęguje sama ilosc gwaltow. tego wlasnie nie chce, dlatego popieram konfederację. ty chcesz prawa do aborcji , ale setki gwaltow! ja nie chce gwaltow, natomiast tabletka dzien po zalatwia sprawe aborcji! czego tu nie rozumiec???

Bo ofiara gwałtu nie myśli o niczym innym, tylko o tabletce " dzień po". Myślisz czasami? 

Opublikowano

myslenie i kucyk z konfy ???? to zbior rozlaczny...

10 godzin temu, pawel885 napisał(a):

A jak ktoś jest 🌈🌈🌈 

I facet zgwałci faceta  ? 🤔

tu jest paru co codziennie od rana do wieczora pisza o gwaltach-z nimi sie skontaktuj i oni spelnia twoje marzenia..choc watpie zeby mieli czym ..

51 minut temu, pawel885 napisał(a):

Ta nowoczesność , tolerancja i lewactwo to tylko bokiem wychodzi ...W 94r byla wycieczka szkolna do Berlina 

To co tam zobaczyliśmy na żywo było u nas nie do pomyślenia ...  faceci w obcisłych lateksowych strojach , spacerujący po ulicach za rączkę  , nastolatki ubrane w spodenki którym bliżej było do stringów, jednym słowem " róbta co chceta" 

I co ? 

Jak skończyli ?

Wygodne życie , kariery , balety ...

I obudzili się w czarnej d*pie 

Niedługo Niemcy będą mniejszością etniczną we własnym kraju 

Adolf w grobie się przewraca 

A Abdul świętuje bo 8 dziecko mu się  urodziło 

Karma wraca jak widać 

sprawdz dane a potem pisz bajki..

byles kiedys w warszawie czy krakowie ?? nie trzeba berlina.

Opublikowano
36 minut temu, jacus napisał(a):

byles kiedys w warszawie czy krakowie ?? nie trzeba berlina.

Cieszy cię to bo Europa przyszła do ciebie?

Czemóż to nie pojechałeś do Wenecji w lateksowych portkach, tylko w drelichac, lub lateksowych stringach?skoroś taki ,,postępowy" eurpejczyk.

Opublikowano
36 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Bo ofiara gwałtu nie myśli o niczym innym, tylko o tabletce " dzień po". Myślisz czasami? 

a o czym mysli wlasnie zgwałcona kobieta??? przede wszystkim o obrzydzeniu, o tym ze moze urodzic dziecko! w karetce lekarz podaje jej leki p/bolowe, uspokajajace, pyta cie o tabletke dzien po! jestes psychologiem , ktory na wytlumaczy o czym mysli kobieta?! z ciekawosci poczytam Twoje opinie psychologiczne na temat gwałtów!

Opublikowano
14 godzin temu, witejus napisał(a):

Mówiłem, spuść powietrze z gaci, magistrze.

Co tu się qwa wyrabia?👀

A ja ci pisałem, że upadłeś już na twarz. Twój poziom jest dramatycznie niski, pozostało ci trolu czepiać się literówek bo merytorycznie nic nie napiszesz bo wiesz, że natychmiast się skompromitujesz. CO już nie raz wyśmiałem.

14 godzin temu, dsbh napisał(a):

Ile razy mam powtarzać, że nie oglądam od dawna telewizji informacyjnych ? Podaj linka to sobie poczytam, tylko nie tego z GOV.PL

Jak nie oglądasz i nie wiesz co się dzieje to po co dyskutujesz. Gdybyś wiedział nawet z innych źródeł nie tv gdzie poszła kasa na kpo co jest też ogłaszane w innych mediach to być nie dyskutował.

11 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

jaki mamy problem z aborcja po gwalcie? jesli kazdy lekarz może wylisac ci tabletke "dzien po", w tym lekarz z karetki ,to o jakim problemie aborcji mowimy?

A no o takim, że tak jak piszesz to jest dzisiaj. W idealnym świecie Mentzena jak on to mówi takie coś było by zakazane. Nie było by żadnej tabletki dzień po a może i kondomów zakazali by sprzedawać kto go tam wie. Zgwałcona dziewczynka wg Mentzena nie miała by prawa w żaden sposób nawet tabletką dzień po przerwać ciąży.

• Confused 1
Opublikowano

Nie wiem czy nie namawiać znajomych ludzi by taktycznie głosowali w pierwszej turze na Mentzena by alfons się nie dostał i przybić pisowi gwóźdź tym do trumny politycznej. W drugiej i tak wygra Trzaskowski.

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, hubertuss napisał(a):

A ja ci pisałem, że upadłeś już na twarz. Twój poziom jest dramatycznie niski, pozostało ci trolu czepiać się literówek bo merytorycznie nic nie napiszesz bo wiesz, że natychmiast się skompromitujesz. CO już nie raz wyśmiałem.

Jak nie oglądasz i nie wiesz co się dzieje to po co dyskutujesz. Gdybyś wiedział nawet z innych źródeł nie tv gdzie poszła kasa na kpo co jest też ogłaszane w innych mediach to być nie dyskutował.

A no o takim, że tak jak piszesz to jest dzisiaj. W idealnym świecie Mentzena jak on to mówi takie coś było by zakazane. Nie było by żadnej tabletki dzień po a może i kondomów zakazali by sprzedawać kto go tam wie. Zgwałcona dziewczynka wg Mentzena nie miała by prawa w żaden sposób nawet tabletką dzień po przerwać ciąży.

Jak czytam niektóre tu wypowiedzi to tak jestem za tabletką dzień po a nawet i przed. 

Edytowane przez GRZES1545
  • Haha 2