Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, nie napisał(a):

a cyba???????????????????????????????????????????????? już po-łgłówki zapomnieliście?

co da zgłaszanie jak sprzedajni sędziowie wszystko umarzają, patuska, która krzyczała do kamery: "jarek zajebiemy cię" została uniewinniona

palikot mówiący o wypatroszeniu kaczyńskiego uniewinniony, i setki innich

o czym ty gadasz?

To kurcze 8 lat reformowania sądownictwa przez pana Zero i wszystko w pizdu ?? xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

@niePrzecież Zero reformował sądy i co Palikota nie daliście rady po deformie osądzić. Przecież pis rządził 8 lat. Jakoś za obecnej władzy z Palikotem nie patyczkowali się jak wałków narobił. A wy musisz przyznać jesteście i byliście przez te 8 lat nieudacznikami. Nikt z po nie siedzi. Karpińskiemu po 9 miesiącach prokuratura Zero nie potrafiła aktu oskarżenia do sądu napisać. czyja to wina?

Sam musisz przyznać pis to nieudolność nie kompetencja i głupota Tylko kraść umieli.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Nikt z po nie siedzi. Karpińskiemu po 9 miesiącach prokuratura Zero nie potrafiła aktu oskarżenia do sądu napisać. czyja to wina?

Oni tylko śledztwa w swojej sprawie potrafili umarzać xD 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

To kurcze 8 lat reformowania sądownictwa przez pana Zero i wszystko w pizdu ?? xD

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

@niePrzecież Zero reformował sądy i co Palikota nie daliście rady po deformie osądzić. Przecież pis rządził 8 lat. Jakoś za obecnej władzy z Palikotem nie patyczkowali się jak wałków narobił. A wy musisz przyznać jesteście i byliście przez te 8 lat nieudacznikami. Nikt z po nie siedzi. Karpińskiemu po 9 miesiącach prokuratura Zero nie potrafiła aktu oskarżenia do sądu napisać. czyja to wina?

tak wygląda rozmowa z idiotami

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nie napisał(a):

Ale jak z idiotami ?? Podobno Zero i jego ekipa reformowali sądownictwo, miało być prawo i sprawiedliwość, i nic ?? To chyba ty jesteś tymi idiotami o których piszesz ...

Tusk złodziej, nakradł w latach 2008-2015 i co ?? I nico, zero dowodów, zero oskarżeń, polityczne PiSowskie ZERO ... 8 lat wspaniale reformowanego sądownictwa i nic ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano

Samera złapali. ABW mówiła, że się nie nadaje ale Obajtek go wsadził do spółki która wydoiła Orlen na prawie 1,5 mld zł. Dla ABW może i się nie nadawał ale Obajtkowi to chyba o to chodziło.

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Samera złapali. ABW mówiła, że się nie nadaje ale Obajtek go wsadził do spółki która wydoiła Orlen na prawie 1,5 mld zł. Dla ABW może i się nie nadawał ale Obajtkowi to chyba o to chodziło.

Ciekawe jaki %  Obajtberg z tego przytulił

Opublikowano
26 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Podobno Zero i jego ekipa reformowali sądownictwo, miało być prawo i sprawiedliwość, i nic ??

co to ma wspólnego z obecnym ściganiem staruszków za pisanie bluzgów na owsiaka? 

27 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tusk złodziej, nakradł w latach 2008-2015 i co ?? I nico, zero dowodów, zero oskarżeń, polityczne PiSowskie ZERO

Kaczyński złodziej, nakradł w latach 2015-2023 i co ?? I nico, zero dowodów, zero oskarżeń, polityczne Peowskie ZERO

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, DTaras napisał(a):

Co oznacza, że są przeinwestowani a w obliczu od dawna forsowanej redukcji zużycia tworzyw wraz ze wzrostem odzysku nie powinno dziwić.

Ja to wiem i Ty to wiesz. Ale są tacy, co twierdzą, że to alkohole Tuska, który kombinuje opchnąć azoty niedobrym Niemcom.

Edytowane przez jacek1296
Opublikowano
hubertuss napisał:

A ktoś poszedł i próbował? Bo jak pójdzie i spróbuje to będzie takim samym durniem jak ci co do Owsiaka te groźby pisali. Z drugiej strony Kaczynki może zgłaszać do prokuratury czy na policję. 

Ja tu nigdy nikogo nie nawoływałem do niczego. A ci co nawołują do zabicia Kaczyńskiego tak samo powinni odpowiadać ja nie mam z tym problemu nie jestem hipokrytą jak ty.

Ty tu plujecie na Owsiaka bo kasę zbiera. A prosta spraw jest nie chcesz nie dajesz. Ja nie pluje na Sakiewicza bo na republikę zbiera nie chce nie daje. Mogę się z tego pośmiać a i owszem ale nie nawołuję by go zabijać czy, że on taki czy owaki.

A Ochojską już zostawili w spokoju?

Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, nie napisał(a):

no poniższe jest stwierdzeniem stanu faktycznego

59 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

i Twoja diagnoza więcej mówi o "lekarzu: niż pacjencie ;)

i jeszcze coś z informatycznej okulistyki
sobie zacytujðę to może w cytowanym ...

3 godziny temu, nie napisał(a):

-co z pomnikami upa w polsce?

-rozmawiajmy tylko o putinie bo to jest najważniejsze

no nic nie widzę po za Twoim tekstem w tym poscie

czy to problem u mnie i ktokolwiek cokolwiek widzi ponad wpis Autora bo ja tylko puste miejsce
jeśli to problem tylko u mnie to dajcie kto znać jaka przeglądarka i system u Was cokolwiek więcej tam wyświetla
ja korzystam teraz z firefoksa na Linuksie ale i ff na windzie tak samo puste mi wyświetla niezależnie czy blokuję reklamy czy powyłączam wszystkie blokady

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
17 minut temu, nie napisał(a):

co to ma wspólnego z obecnym ściganiem staruszków za pisanie bluzgów na owsiaka? 

Kaczyński złodziej, nakradł w latach 2015-2023 i co ?? I nico, zero dowodów, zero oskarżeń, polityczne Peowskie ZERO

a sprawa srebrnych wiez ?? austriak do dzisiaj nie zapomnail o straconej kasie..

znowu sie biora za to. 50 tys lapowki dla ksiedza gdze jest ??

https://www.tokfm.pl/Tokfm/7,103087,31612913,srebrna-dwie-wieze-i-kaczynski-wraca-glosna-sprawa-o-co-w.html

post urbana jest tak pelny tresci -tak jak jego mozg ..

juz kilka razy o tym pisalem 

pis-owska niedojda

Opublikowano (edytowane)

a przypomniałeś mi @nie tym razem widocznym już u mnie podlinkiem do yt

Stanowski pono rozważa start we wyborach na prezydenta

i jeszcze jedno z tematu to debatują w Konfederacji nad wyrzuceniem Brauna bo Ten już się zdecydował i wystartuje

<edit>
o masz; @MariuszDe mnie ubiegł wyżej a i dobrze to nie muszę ja już szukać linków

a tak podsumowując to jak na tak inteligentnych ludzi jakimi niewątpliwie są Braun i Korwin Mikke to jednocześnie wyjątkowe kretyny bo już po kilkakroć rozbijali własne stado i - jak widać - Braunowi dolegliwość nie przeszła

że teraz ja się pobawiłem w medyka :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
6 minut temu, dysydent napisał(a):

i jeszcze jedno z tematu to debatują w Konfederacji nad wyrzuceniem Brauna bo Ten już się zdecydował i wystartuje

wyrzucą go z konfy i już nigdy nie wejdzie do sejmu - geniusz

Opublikowano

bardzo dobry ruch ze strony brauna. Zabierze część głosów mentzena i nawrockiego. Tym samym spłyci różnicę pomiędzy nawrockim i mentzenem,

1 minutę temu, mirro napisał(a):

To niech se wizę turystyczną wyrobi.🤣

mi wystarczy jak będzie miał odznakę osp

Opublikowano
33 minuty temu, jarecki napisał(a):

,,Akcja powoduje  reakcje '' gdyby prostactwo nie blokowało to ochrona nie potrzebne .

Ale żeby prostaka chronić przed prostactwem? Azali możebne to?🤣

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

wyrzucą go z konfy i już nigdy nie wejdzie do sejmu - geniusz

no no
właśnie w edycji to samo dopisałem

tylko czy to pozbawi Brauna "potencjału elekcyjnego" w ogóle to bym dyskutował
jeśli w którymś z kolejnych swoich ekscesów jakiś kryminalnie karalny wypadek Mu się nie przytrafi inie będzie wyjścia Go zamknąć za jakieś coś typu zniszczenie mienia i dużej wartości czy nie daj Bóg uszczerbek na zdrowiu kogoś postronnego to swój twardy elektorat ma
Stosunkowo wielu ma nadzieję na powrót społeczeństwa feudalnego i w swej głupocie wierzy że to oni załapią się do restytuowanej warstwy szlacheckiej :P

Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał(a):

tylko czy to pozbawi Brauna "potencjału elekcyjnego" w ogóle to bym dyskutował
jeśli w którymś z kolejnych swoich ekscesów jakiś kryminalnie karalny wypadek Mu się nie przytrafi inie będzie wyjścia Go zamknąć za jakieś coś typu zniszczenie mienia i dużej wartości czy nie daj Bóg uszczerbek na zdrowiu kogoś postronnego to swój twardy elektorat ma

jeszcze musi mieć partię, która zdobędzie odpowiedni % głosów w skali całego kraju

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v