Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Pokaż jakieś szpitalne urządzenia od ...jak to napisałeś...rzydzyka...

co to ma wspólnego z tym co napisałem?? 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, nie napisał(a):

co to ma wspólnego z tym co napisałem?? 

Ze to samo...

A czemuż to usunąłeś wpis? @nie

Nie było wzorca i nie wyszło samodzielne pisanie?😆

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

jak to napisałeś...rzydzyka...

oj tam
literówka
jak by co mam screena :P

poprawił tak że ... no
a i tak na z małej litery
tak że dalej nie wiem co myśleć o..."stosunku do.." ;)

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

tak że dalej nie wiem co myśleć o..."stosunku do.." ;)

O stosunkach to lepiej z nim nie pisz bo on jakieś dziwne fantazje związane z pewną częścią ciała ma, podobne do tych na parafii w Dąbrowie Górniczej ...

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

WOŚP z zbiórek przeznacza około 8% na koszty administracyjne. Caritas z zbiórek pobiera około 15%, ale to Owsiak złodziej ... Zbiera to zbiera, jak ktoś ma dowody że przy tym kradnie to wystarczy to zgłosić ...

Skąd takie dane? WOŚP zabiera 8%

Caritas zabiera 1%.  A nie 15.

Opublikowano (edytowane)

a była

5 minut temu, mirro napisał(a):

wyprzedaż

w IKEA rzucili ale się chyba spod lady rozeszły bo już nieaktualne
wyszukaj se po - Gen. dyw. Artur Kępczyński

też "poszedł"

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
5 minut temu, jarecki napisał(a):

coś mi sie zdaje z doniesień medialnych to Putin jest bardziej humanitarny od izraela 

Tak właśnie jest. Lud jest niemyślący i można mu sprzedać dowolną narracje. Tak więc Putin to anychryst wcielony a Natanjahu to biedny żydowski premier na którego się wszyscy uwzieli.  Kilkanaście osób zabitych w ukraińskim miasteczku to bestialstwo ale zrzucenie atomówki na Hiroszimę skurwysyństwem już nie jest. Ot głupota w czystej postaci. 

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Tak właśnie jest. Lud jest niemyślący i można mu sprzedać dowolną narracje. Tak więc Putin to anychryst wcielony a Natanjahu to biedny żydowski premier na którego się wszyscy uwzieli.  Kilkanaście osób zabitych w ukraińskim miasteczku to bestialstwo ale zrzucenie atomówki na Hiroszimę skurwysyństwem już nie jest. Ot głupota w czystej postaci. 

Amerykanie akurat tej wojny nie zaczęli, a chcieli skończyć nie tracąc swoich żołnierzy. Dobrze zrobili, tamci nie chcieli skapitulować. Do czasu ataku atomkiem

Opublikowano

wolne media

Stanisław Żerko
Całość obejrzałem. Zero "wiadomości". Rządowa propaganda i prymitywny hejt na opozycję. Pół godziny, Sprawy międzynarodowe nie istnieją. Nawet w stanie wojennym nie było w TVP tak bezczelnej agitacji, jak dzisiaj. Sama propaganda i gnojenie opozycji.

A najgorsze, że oni są bezkarni...

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

A najgorsze, że oni są bezkarni...

No szkoda, że Kura nie siedzi w TVP i nie mamy dzięki niemu "rzetelnych" wiadomości xD Jakieś Fur Deutschland, do tego Tusk na czerwonym tle i od razu było by lepiej xD

Opublikowano
4 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Amerykanie akurat tej wojny nie zaczęli, a chcieli skończyć nie tracąc swoich żołnierzy. Dobrze zrobili, tamci nie chcieli skapitulować. Do czasu ataku atomkiem

To jest właśnie  głupkowate tłumaczenie. Usmażenie kilkudziesięciu tysięcy cywili to ludobójstwo i sk***ysyństwo i kropka. 

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

No szkoda, że Kura nie siedzi w TVP i nie mamy dzięki niemu "rzetelnych" wiadomości xD Jakieś Fur Deutschland, do tego Tusk na czerwonym tle i od razu było by lepiej xD

cofnij sie wstecz i z czym sie niby z nim nie zgadzasz ? jest po niemiecku czy nie ? 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Wpaw napisał(a):

no to się "dobrze składa" bo nasze kacyki rosji podskakują i kiedy jak kiedy ale teraz i z tego państwa akurat bym tak jednoznacznie jankesów nie usprawiedliwiał 
zresztą Oni sami dzisiaj z tego dumni nie są

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

polglowku -kiedy byl 25 final orkiestry ???

znowu sam sie osmieszasz- sprzet przekazali w 2018 r .....rok 2018 -wiesz choc ktory mamy teraz ??

ciebie do orki to plug niepotrzebny -glowe masz do tego odpowiednia..

i co z tego ? komu go przekazali ?  Wodzisławiu niema pediatry ...  wiec polguwku słucham 

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

A co? Sąsiad Ci miedzę podoruje i chcesz zapobiec temu?

On nie kupił, była jakaś akcja PiSowska że nie kupują w Ikei i najmniejszy z Żoliborza zabronił tam chodzić swoim wyznawcom xD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v