Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 19.10.2025 o 21:33, damianos95 napisał(a):

Przecież całe łódzkie jest od kilku dni więc Ty też jesteś w niebieskiej 

Ok dzięki 

A jak do ubojni to też nie trzeba badań ani nic ?

Nic, bo idą do uboju

Opublikowano
W dniu 19.10.2025 o 21:33, damianos95 napisał(a):

Przecież całe łódzkie jest od kilku dni więc Ty też jesteś w niebieskiej 

Ok dzięki 

A jak do ubojni to też nie trzeba badań ani nic ?

Jeśli nie wykryto w okresie 30 dni w gospodarstwie, to można bez niczego tylko weterynarza zawiadomić przed przemieszczeniem

Opublikowano (edytowane)

Jajoglowcu micgal,  ty co najwyżej podnosisz papier toaletowy, bo śniły ci się podwyżki bydła i aż się zesrsles 😄widzę, że na rynku jedno, a na forum co innego 😄jakaś alternatywna rzeczywistość tworzysz ? 

Edytowane przez mareckii2006
Opublikowano

Panowie po co tyle złości... Kiedy ten naród będzie miał dobrze w swoim kraju skoro taka zawiść jest, nigdy nie będzie dobrze, szacunku do siebie nawzajem, nikt nie ma lekko, a takie niesnaski tylko pogarszają sprawę 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Powiedz to temu Panu mareckiemu co nie może dopuścić do swojej świadomości że są podwyżki bydła, ja się starałem normalnie dyskutować ale z nim się nie da, podejrzewam że to jakiś naganiacz handlarzy

Edytowane przez micgal39533
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, nikolas29 napisał(a):

To za mm ile teraz

Tydzien temu dał mi 17 mały, ale szeroki

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano

Chciałem kupić z Eko natury odsadki i pojechałem zobaczyć. Na filmikach lepiej wyglądają. Co do cen to chyba jedna z najdroższych firm. Trafiłem na charolaisy i były akurat dwie partie , ale z jakichś ferm ekologicznych. Waga 300 kg  ale wiekowo jakieś stare, łeb wielki ,rogi duże. Były też mieszance z Rumunii, ale cena prawie 30zl/kg to odpuściłem. 

• Thanks 1
Opublikowano
49 minut temu, Marcin133 napisał(a):

Na filmikach to wszystko ładnie pięknie jak i na forum....chłopy mają po 16ton na 6klasie😁

Znajoma 17 ton 35 wilg na 3 klasie  kolega 15 ton 30 na 4 klasie ja 13 ton 28 wil.na 4 klasie pd.wlkp

Pkr

Opublikowano
14 godzin temu, TommyLee napisał(a):

Chciałem kupić z Eko natury odsadki i pojechałem zobaczyć. Na filmikach lepiej wyglądają. Co do cen to chyba jedna z najdroższych firm. Trafiłem na charolaisy i były akurat dwie partie , ale z jakichś ferm ekologicznych. Waga 300 kg  ale wiekowo jakieś stare, łeb wielki ,rogi duże. Były też mieszance z Rumunii, ale cena prawie 30zl/kg to odpuściłem. 

Tylko nie z Rumunii