Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
14 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Jakbym miał w babę pchać język albo ręce to niech mi je jeszcze dziś obetną... Skończ pie*dolić bo się zerzygam...

21 wiek potrafią z chlopa babę zrobić i na odwrót , a nie ma na to sposobu ( powrócic do sprawności ) 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Desperado napisał(a):

Zaprosiłbyś Kasię gdzieś ze sobą.

Godzinę temu, slawekes napisał(a):

Kasia ma inne plany. Będzie wyburzać ścianę o północy, że to niby fajerwerki tak hałasują.

Było się trzeba tego spodziewać kobieta ma siedzieć w domu obowiązki i zachcianki spełniać a nici z zapłaty za to no cóż takie życie jest. 

I jeszcze na dodatek robić robotę którą mężczyzna powinien przede wszelkim wykonać.  

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano

Coś sypnęło ale z umiarem.

7 godzin temu, slawekes napisał(a):

Jezus mi powiedział, Zaprawdę powiadam Ci: idź do kościoła i zapytaj o wynik losowania LOTTO na sobotę. Kupisz sobie nowe mieszkanie w Miasteczku Wilanów ;)

To nie jest łamigłówka. Naprawdę nie możesz tego normalnie przeczytać? Nie wiem jak to możliwe, ale da się.

Bo to tania sztuczna inteligencja..

Drogie już zdjęcia i captha analizują.

6 godzin temu, Kallina86 napisał(a):

Tu to jeszcze @Qwazi rządzi czy już @radekz200? Od rana już brak reakcji... 

Jak mi się wasze rządy nie spodobają, to protest złożę do samej siebie i obiecuję, że go wygram. Uzasadnienie już mam. Mogę udowodnić, że decydująca okazała się ostatnia godzina, a mnie właśnie wtedy członek sztabu kontrkandydata, zagadał. Także się zachowujcie, bo Wasz rząd obalę 😆

To az członek brak udział w walce o głosy??

W pracy byłem to mnie ominęły takie dziwy..

3 godziny temu, 6465 napisał(a):

W sumie to gdzie ten Sylwester bo jeszcze planów nie mam🤔

Bilety już dawno kupione. A ja w pracy jeszcze. 

Bal na 100 par..

No dobra na 70 góra,jeszcze niedawno były bilety

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, slawek74 napisał(a):

On ma we łbie 🤪🤪🤪🤪🤦

Sławek no chyba nie do końca tak jest jak piszesz 

Piotr między wierszami już dawno temu pisał o co chodzi z jego schorzeniem a co za tym idzie psychiczną niechęć jest tego efektem plus pewnie podejście rodziców i wychowanie 

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Łolek napisał(a):

Sławek no chyba nie do końca tak jest jak piszesz 

Piotr między wierszami już dawno temu pisał o co chodzi z jego schorzeniem a co za tym idzie psychiczną niechęć jest tego efektem plus pewnie podejście rodziców i wychowanie 

A ja to o czym...🙋‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał(a):

wezmą się w końcu za takich 😂

I bardzo dobrze. Dla mnie nie problem. Nawozy, opryski i ziarno kukurydzy kupuje fv. Każdy napisze. I tak place ceny brutto 

• Like 1
Opublikowano
38 minut temu, jacus napisał(a):

Coś sypnęło ale z umiarem.

Bo to tania sztuczna inteligencja..

Drogie już zdjęcia i captha analizują.

To az członek brak udział w walce o głosy??

W pracy byłem to mnie ominęły takie dziwy..

Bilety już dawno kupione. A ja w pracy jeszcze. 

Bal na 100 par..

No dobra na 70 góra,jeszcze niedawno były bilety

Jacek na dobre bale to sie zapisy w listopadzie skończyły a nie teraz 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v